Новите ни козметични похождения 29

• 60 736
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
  • София
На Korres лосионите за тяло са страхотни!Те,Body Shop и Lush за ми любимите лосиони  Heart Eyes
 За сметка на това лаковете на Korres са голямо разочарование.

# 76
  • София
след работа пак минах през магазинчетата  Embarassed

# 77
# 78
Специални благодарности на heidy за препоръката! Точно това, което търсех е, страхотно червилце.  bouquet
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Пристрастена съм към Есенс и много лошо, че точно в блока ми има техен магазин. Даже и да не ми трябва нищо, на връщане от хранителния, винаги си оставям там рестото. Embarassed

Радвам се, че си го харесала Hug

От мен :

# 79
Скрит текст:
Наскоро и аз взех очната линия на Есенс... изобщо не ми хареса, намирам я ужасна Sick Трудно се нанася, липсва плътност на консистенцията, бързо съхне. Не знам дали по принцип е такава или аз попаднах на стара. Рядко изхвърлям козметика, но този продукт с удоволствие ще го засиля към кофата...

И аз така, но бях споделила в друга тема и веднага ми казаха, че в мене е грешката, защото на всички други им харесвала, така че може аз да съм попаднала на втората дефектна/стара очна линия. Първата явно е при теб.  Wink

# 80
Взех си от новите спирали на Голдън роуз, розовата, много е хубава и едно нюд червило на Катрис, малко ми е сухо, иначе цвета е супер.

# 81
  • София
И аз се отчитам с продукти на Himalaya:

* Himalaya почистваща маска за лице с глина

* Himalaya почистващо мляко за лице

* Himalaya Neem почистващ скраб за лице

* Himalaya овлажняващ лосион за лице

* Himalaya нежно хидратиращ измиващ гел

* Himalaya нежно ексфолиращ скраб за лице орех

* Himalaya почистваща маска за лице с Neem  

# 82
# 83
# 84
  • София
 mild   grapefruit   Victorian pink  newsm44

# 85
  • Перник
От мен  Heart Eyes и ще помоля,ако някой ги ползва вече по-продължително време да сподели има ли ефект и какъв е той  Praynig
Много исках да взема и брокатения лак,който tanch показа,че е взела,но се беше свършил и си тръгнах разочарована  Sad

# 86
  • София
Аз съм пила и Пурим и Септалин доста дълго време - поне 3 месеца. Ефект нямаше.  Naughty

# 87
Аз съм пила Пурим - нe съм имала акне, а себореен дерматит, който рядко се изразява силно. Имаше ефект и кожата ми изглеждаше по-добре.

# 88
  • Бургас
за 2-ти път я купувам , това е маската за мен , която най- добре  лекува и маха  гадовете  Laughing. От нея слагам само върху самата пъпка.

# 89
  • Перник
Благодаря ви,момичета   bouquet Аз ги почвам от утре ,пък ще видим какъв ще е ефектът върху мен  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт