Новите ни козметични похождения 29

• 60 732
  • 726
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Забелязвам,че в Европа масово ОПИ/Еси/Орли/Зоя са по-скъпи отколкото тук,в Щатите.Дори и в Канада ми се сториха така(в рамките на + $1-2,но все пак...).
А в Бг как са цените?За Зоя знам,че варират около 20на лв.(при нас $8)

OPI и Orly са по 20 лв. И честито нощно хидра зенче - най-добрият  Heart Eyes

# 61
lepidopteria,мерси!Като пристигнат и ги пробвам,ще споделя как са Peace И твоя Палмърс е много хубав.Имам го,идеален за суха кожа Grinning

# 62
Момичета, доволни ли сте от четките за коса Tangle Teezer? Може ли да споделите някакви впечатления.  bouquet Гледам че доста сериозно се купуват четките.

Денси, виждам, че си питала за четката. Аз я използвам от около месец или малко повече. С дълга, чуплива коса съм, която реша, само когато мия. Тоест използвам я само на мокра коса, с нанесена маска или балсам на нея. В началото като че ли бях по-впечатлена. Сега... хм, да кажем, че има разлика, но чак драстична с другите четки за коса - не намирам. Но пък моята коса се заплита наистина много... Може би в дългосрочен план ще даде отражение, като късането по краищата намалее. Като цяло не съжалявам изобщо за покупката си, но все пак не е някакво чудо.

# 63
Момичета, доволни ли сте от четките за коса Tangle Teezer? Може ли да споделите някакви впечатления.  bouquet Гледам че доста сериозно се купуват четките.

Денси, виждам, че си питала за четката. Аз я използвам от около месец или малко повече. С дълга, чуплива коса съм, която реша, само когато мия. Тоест използвам я само на мокра коса, с нанесена маска или балсам на нея. В началото като че ли бях по-впечатлена. Сега... хм, да кажем, че има разлика, но чак драстична с другите четки за коса - не намирам. Но пък моята коса се заплита наистина много... Може би в дългосрочен план ще даде отражение, като късането по краищата намалее. Като цяло не съжалявам изобщо за покупката си, но все пак не е някакво чудо.
Много ти благодаря. Ще изчакам и още мнения. Hug  bouquet

# 64
Специални благодарности на heidy за препоръката! Точно това, което търсех е, страхотно червилце.  bouquet
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Пристрастена съм към Есенс и много лошо, че точно в блока ми има техен магазин. Даже и да не ми трябва нищо, на връщане от хранителния, винаги си оставям там рестото. Embarassed

# 65
  • София

Аз имам Tangle Teezer от почти 3 години - сега са малко по-различни визуално, но предполагам са си същите иначе. И цената във Feelunique е същата както тогава.

С дълга, гъста, тънка и изтощена коса съм - разресването винаги ми е било проблем. С друга четка никога не съм успявала да разреша косата си докато е мокра. А на суха беше едно скубане, късане на коса... ooooh!
Тази четка се справя много добре - и на суха, и на мокра коса. Откакто я имам, просто не мога да се реша с друга - влача я навсякъде с мен Mr. Green
А и откакто я ползвам, косата ми цъфти по-малко. Не бях го свързвала с четката, но като започнаха дискусиите във форума, беше споменато като ефект от ползването. Та може и от нея да е Thinking

# 66
  • Canada
Coquelicot, TheBlackWidow, Мишчица, благодаря, момичета  smile3525 Усещам как половината Чайна ще замине в опити да го нанеса добре  Mr. Green

# 67

Плачолина, с вендуза ли ползваш антицелулитният на Евелин или с обикновен масаж втриваш?

Чак сега  прочетох питането  ooooh! .Само с ръка втривам -имам тук там спукани капиляри и се пазя от разни инвазии по краката. Naughty

# 68
  -Мирише страхотно!

Знаеш ли дали е с парабени или без  Thinking ?Защото установих - че всички лосиони за тяло - в които няма вредни съставки миришат ужасно   Sick или изобщо нямат аромат. newsm78
На каква цена го взе?

# 69
Tangle Teezer-a не е лош, но чак да е някаква магическа четка както я представят е преувеличено.
Вчера отново ми се беше заплела грандиозно косата и изобщо четката не помогна. Разплитах я с ръчички и mythic oil Sly Интересното е, че в началото и аз бях много впечатлена, а сега не съм толкова. Koсата ми е много гъста и дълга, не е изтощена...но при тази дължина просто няма как да не се оплете (особено ако се търка в разни дрехи или не съм спала с вързана коса) "Глиганската" ми четка не ме сресва по-лошо Flutter

placholina Korres имат страхотни продукти. Повечето ухаят жестоко Heart Eyes Ето инфо за лосиона:

What it is formulated WITHOUT:
- Parabens
- Sulfates
- Synthetic Dyes
- Petrochemicals
- Phthalates
- GMOs
- Triclosan

Последна редакция: вт, 21 авг 2012, 15:02 от Жаки°

# 70
placholina Korres имат страхотни продукти. Повечето ухаят жестоко Heart Eyes Ето инфо за лосиона:

What it is formulated WITHOUT:
- Parabens
- Sulfates
- Synthetic Dyes
- Petrochemicals
- Phthalates
- GMOs
- Triclosan

Мерси Жаки   Hug - ще им обърна внимание . bowuu

Аз също се колебая за тази  четка за коса   Thinking - твоята глиганската от къде е ?

# 71
  • sofia
  - 9.03
Скрит текст:

# 72
# 73
Днес попрекалих  Blush
номер 18:

ето такъв хайлайтър (златния):

# 74
  • Стара Загора
На Корес имам шампоан за мазна коса, който ухае страхотно и съм много доволна.Имам и лосион за слънце за деца 50 фактор, от който съм също страшно доволна.Моя приятелка ползва всичко на Корес -шампоани,балсами,душ-гелове,лосиони за тяло,кремове за лице и т.н.Казва, че друга козметика не иска да погледне  Peace

Общи условия

Активация на акаунт