Новите ни козметични похождения 29

• 60 683
  • 726
  •   1
Отговори
# 30

Не знаех, че го има в България, но ако мирише по същия начин като моя- шоколадокакаово  Mr. Green... Ми иде да се самоизям като съм с него! Опаковката ми е по- различна и има знак на Cosmopolitan, спечелил е първо място за миналата година...

# 31
# 32
# 33
  • София
Magnum мерси сега и ако кажеш и от къде си се сдобила с мострата цена няма да имаш

от мен днес:
с червен картоф и с Q10  не намерих любимата ми със зелен чай

момичета чувствайте се поканени да споделяте с мен български козметични мазилца  Mr. Green , решила съм да започна да изпробвам нащата козметика
за сега имам само кремове за ръце фаворите ( за лятото крема с бг роза, а за зимата с йогурт)

# 34
  • Стара Загора
lepidopteria, в Лили продават малки опаковки по 50 мл за 2,70  Mr. Green

# 35
Момичета, някоя от вас има ли отзиви за Нивеа SOS? Ако може, препоръчайте някакъв балсам за устни с фактор.  bouquet

# 36
  • София
през ден съм в Лили , но явно блея  Mr. Green
Юле аз си го взех за морето и не ми хареса: доста е мазен - направо тежи на устните, има особен химичен аромат , а на вкус е ужасен  Sick сложих го точно един път

*моят sos  е със зелено-синята капачка

# 37
  • София/Бургас
Ulenceto, това е любимият ми балсам за устни. Оправи ми напуканите устни за 2 намазвания, и най-важното за мен нямаше ефекта "мазна  баничка". Като се нанесе на устните има едно кадифено усещане. Ползвам го от 2 години някъде и съм много доволна. Особено след студовете тази зима, нямах проблеми с устните. Лятото го слагам редовно, заради фактора и нямам напукани устни.

# 38
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
От Канада :
Lancome Hydra Zen
Caudalie,гела с праскова
Nivea
Клоран с хинин
Гарние с манго

# 39
Юле, аз си взех оранжевия на Биофреш от серията SUN, само че е в кутийка, не знам дали това те притеснява. На мен ми е много приятен, мазничък и с чуден за лятото сладникав аромат, а устните ми не са усещали дискомфорт на слънце, въпреки че нямам идея какъв му е фактора.
В магазина им на Витошка има и тестери, можеш да видиш дали ти допада на аромат и консистенция Peace

# 40
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
OPI Are we there yet?
Caswell-Massey гел + лосион за тяло
Tangle Teezer

# 41
  • В къЩи.
през ден съм в Лили , но явно блея  Mr. Green
Юле аз си го взех за морето и не ми хареса: доста е мазен - направо тежи на устните, има особен химичен аромат , а на вкус е ужасен  Sick сложих го точно един път

*моят sos  е със зелено-синята капачка

И аз не го харесвам този балсам за устни.  Naughty

Любими ми са тези: - този е страхотен,но от доста време го няма в каталога, - от тази серия също ми харесва,има лек червен нюанс върху устните, че даже този е 100 пъти по хубав от Нивеата.

# 42
# 43
Момичета, доволни ли сте от четките за коса Tangle Teezer? Може ли да споделите някакви впечатления.  bouquet Гледам че доста сериозно се купуват четките.

# 44
Благодаря ви за съветите!  Hug
Ще видя най-накрая на какво ще се спра.

Общи условия

Активация на акаунт