Новите ни козметични похождения 29

• 60 795
  • 726
  •   1
Отговори
# 315
От вчера
Л2- басам без отмиване на Лакме
Еластайзер на Филип Кингли
двойка сенки на DIOR  и червило Rouge Dior- 463  Heart Eyes Разкошни са  Peace
Лака на Шанел- Вертиго видях вчера и може би днес ще бъде мой, та в тази връзка, как е, траен ли е? Питам, защото никога не съм купувала техни лакове. Харесах и черния молив от новата колекция

# 316
Разкошен  Heart Eyes Crazy

# 317
  • в 1001-та нощ
Pureology Essential Repair Colour Max 250ml

продукт без отмиване за запазване на цвета на боядисана коса с екстракт от соя и биотин, аромат на дива роза и сандалово дърво  Heart Eyes

възстановяваща и тонизираща маска с пшеничен зародиш INSIGHT Wheatseed Mask

Макадамия хидратиращ балсам и крем за къдрици

Последна редакция: ср, 29 авг 2012, 13:30 от kopche

# 318
  • в 1001-та нощ
удобство за сваляне на глитъри  Mr. Green

азиатски антицелулитен крем за изглаждане, стягане и горене на мазнини, с екстракт от чили, зелен чай и конски кестен

органична спирала, много похвалена

maxi hair - 3 бр  Mr. Green
масло от вечерна иглика
омега 7 - екстракт от плодове и листа на ракитник, листа розмарин и цвят невен  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 29 авг 2012, 13:25 от kopche

# 319
# 320
body lotion

Ухае страхотно на кокос и ванилия. Heart Eyes

# 321
body lotion

Ухае страхотно на кокос и ванилия. Heart Eyes

Princess Zvezdichka откъде си го купи,че това ми е любимата комбинация Wink

# 322
Скрит текст:
Новите ми така желани похождения:
Понеже ме бяха питали,та да споделя.Продуктите са чудесни.Сега съм на Скин ергетик дневен и нощен,като дневния няма вид на гел-крем,а си е направо крем и е страшно икономичен.Най-хубавото е че нямат парабени,минерално масло,изкуствени аромати и т.н.Крема за суха кожа също е хубав,но него само пробвах,той е за есента.Разбира се измивната пяна и тоника също са мнооого хубави Peace Peace Peace Доволна съм Grinning

# 323
# 324
Бубка, от къде ги поръча Биотерм?

# 325

Хайлайтър на Ланком...разкошшшшшшшшшш Crazy

# 326
# 327
  • Canada
Честити придобивки на всички дами!

Ако за тази ензимна говориш - http://3.bp.blogspot.com/-hsUSSXhL5F0/TvFwEkmR1PI/AAAAAAAAADM/zA … pCP4/s1600/papaya,имам я.Не успях да се абстрахирам от миризмата на мащерка в маската.

Coquelicot, точно нея имам предвид. Мен миризмата не ме притеснява, а цената по-скоро Mr. Green Миналата година като я купих от един био магазин тук ми излезе към 27$. Мерси съм вече. Между другото тази на Freeman вчера леко ми пареше, ти усети ли нещо подобно newsm78
a.l.e.n.a , на мен ми хареса азиатския анти-целулитен Heart Eyes Продуктът е икономичен, нищо, че е с по-рядка консистенция. Аз вече преполових бутилката, струва ми се и че има ефект, но не мога да съм категорична, че е само от него.

# 328
  • в 1001-та нощ
а загрява ли  Rolling Eyes

# 329
  • Canada

Загрява за кратко в началото, но не е непоносимо и неприятно усещането Peace

Общи условия

Активация на акаунт