Новите ни козметични похождения 29

• 60 784
  • 726
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
удобство за сваляне на глитъри  Mr. Green
Скрит текст:

a.l.e.n.a, ако не те затруднява, дай малко повече инфо как се използва това чудо, много интересно ми стана! Praynig

# 331
  • в 1001-та нощ
 Blush технологията до сега беше - напоявам памуче с лакочистител, полагам върху нокътя и увивам с домакинско фолио .... така оставам 5-10 мин, после всичко пада

сега - вместо да слагам фолио - ще ползвам тези "тапички", предполагам, че може и да се пълнят те самите с лакочистител, но ми се вижда грубо  Heart Eyes

FoncéHeart Eyes благодаря, ще споделя и аз   bouquet

# 332
Добре са се сетили, но няма ли да изтече лакочистителя?  Thinking а и самото фолио нали загрява и за това става толкова лесно.
Аз след 3-4 дни мога да махна лака на цели люспи. Глитърите са ми най-лесни за сваляне

# 333
  • София

* Real Techniques by Samantha Chapman, Your Base/Flawless, Expert Face Brush
http://pics2.drugstore.com/prodimg/407823/300.JPG

* Real Techniques by Samantha Chapman, Your Eyes/Enhanced Starter Set, 5 Brushes + Case
http://ecx.images-amazon.com/images/I/41Z7HipdmAL._SL500_AA300_.jpg

Честити четки Hug Ако е удобно, ще можеш ли да качиш и реални снимки? Пък и някой отзив от личен опит ще ми е много полезен, умувам им от известно време Blush

Благодаря. В момента съм на почивка, но като се прибера (живот и здраве) ще пусна снимки и коментари в темата за четките Simple Smile

# 334
Днес се посветих на покупки за тяло Simple Smile Heart Eyes

# 335
  • Варна
Мерси! Hug

На мен са ми ужасно трудни за сваляне... Ще пробвам и аз с фолио. Peace

# 336
# 337
Rimmel Kate Moss lipstick #06, 09

С последните две в Дъглас ми дадоха една голяма шепа мостри на кремове и серуми на Clinique.  Grinning

# 338
  • в 1001-та нощ
Добре са се сетили, но няма ли да изтече лакочистителя?  Thinking а и самото фолио нали загрява и за това става толкова лесно.
Аз след 3-4 дни мога да махна лака на цели люспи. Глитърите са ми най-лесни за сваляне

при мен глитърите са бетон, имам чувството, че ако не расте нокътя ... ще са вечни и просто с търкане можеш да зависнеш .... ooooh! ooooh! ooooh!

не мен с фолио не ми загрява нищо и аз не ги нагрявам, ползвам - да крепи памука около пръстаобаче пак ми е "досадно" - внимавам да не се размотае и т.н.  newsm78

само трябва да внимавам - тези хубости да не ги докопа малкия, че ще ги "разпраши" моментално  Mr. Green

chockolina, непременно пробвай, подръж десетина минутки и всичко се свлича  Peace

# 339
  • София
Скрит текст:
Pureology Essential Repair Colour Max 250ml

продукт без отмиване за запазване на цвета на боядисана коса с екстракт от соя и биотин, аромат на дива роза и сандалово дърво  Heart Eyes

възстановяваща и тонизираща маска с пшеничен зародиш INSIGHT Wheatseed Mask

Макадамия хидратиращ балсам и крем за къдрици

a.l.e.n.a
, от къде ги закупи? Страхотни неща! Честито!  Hug

# 340
  • в 1001-та нощ
тези са ми от размени  Peace

от първия продукт Pureology Essential Repair Colour Max - мога да разменя количество  Peace ако проявяваш интерес - разбира се  Peace

# 341
Скрит текст:
Pureology Essential Repair Colour Max 250ml

продукт без отмиване за запазване на цвета на боядисана коса с екстракт от соя и биотин, аромат на дива роза и сандалово дърво  Heart Eyes

възстановяваща и тонизираща маска с пшеничен зародиш INSIGHT Wheatseed Mask

Макадамия хидратиращ балсам и крем за къдрици

a.l.e.n.a
, от къде ги закупи? Страхотни неща! Честито!  Hug

От тук!
http://zlatnaribka.com/balsam-hidratirasht-macadamia-moisturizin … html#.UD5u4cHiYqk

# 342
- lush-sugar babe  - aqua mirabilis  - figs & leaves

# 343
  • София
В търсене на МОЯт руж:
Catherine Arley Terracotta - оказа се по-подходящ за конкурса "Бронзова богиня", отколкото за търсената от мен дискретност в грима. Така се брознзирах тази сутрин с него, че ужас направо! #2gunfire, Освен за сенки, не знам за какво друго да го прилагам Rolling Eyes
А този е от тази сутрин!
Надявам се сега това да е моят руж Essence Silky Touch Blush – 10 Adorable Mr. Green:

Ако и той не е, тогава спирам да експериментирам и започвам да изразходвам наличностите. Blush

И една лилава пясъчна блок пила на Агива за нокти:

# 344
  • Варна
kopche, аз съм много доволна от този руж на Ревлон - дискретен е и има съвсем лек блясък:

Общи условия

Активация на акаунт