Новите ни козметични похождения 29

• 60 625
  • 726
  •   1
Отговори
# 645

Pastel 16 и Pastel 46
Скрит текст:

# 646
Catrice Ultimate Shine 080 Corallicious Pink
Скрит текст:

Beauty Formulas - Apricot Facial Scrub
Скрит текст:

# 647
  • София
* Garnier Body Ultimate Beauty Oil

# 648
  • София
Включвам се и аз скромно с:
Скрит текст:

# 649
Coquelicot, от къде си си купила това червило NYX baby pink? Има ли приятен вкус?

От мен това:

Прочетох от началото до края темата и видях че много от вас са си взели ВВ крем на Garnier. Наистина ли е толкова хубав? Ефекта му като лек фон дю тен ли е?

Последна редакция: нд, 09 сеп 2012, 19:39 от Cotton_Soft

# 650
Здравейте, дами! Не знам дали въпросът ми е за тук или за някоя от парфюмните теми, но мисля, че има шанс да получа адекватна и навременна помощ:) Сещате ли се за аромата на обикновената база за сенки на Art Deco? - на много приятен и мек мъжки парфюм. Търся такъв мъжки аромат под формата на тоалетна или парфюмна вода (като искрено се надявам, че има подобна от среден ценови клас - например до 50лв). Много ще ви бъда благодарна, ако успеете да ме насочите Hug

# 651
  • Варна

Сподели, моля те отзиви, като го използваш известно време, защото харесвам продуктите на Евелин и много му се чудя на кремчето. Praynig

Последна редакция: нд, 09 сеп 2012, 21:30 от chockolina

# 652
  • Miami
Sassie, лаковете Пастел от Русе ли ги купи?

# 653

Не,от Варна. Peace

# 654
  • София
Супер са и двете неща!Дано и на теб ти харесат!Спреят разплита мигновено.

# 655
# 656
Coquelicot, от къде си си купила това червило NYX baby pink? Има ли приятен вкус?

От мен това:

Прочетох от началото до края темата и видях че много от вас са си взели ВВ крем на Garnier. Наистина ли е толкова хубав? Ефекта му като лек фон дю тен ли е?

Аз съм много доволна. Ползвала съм старата версия на Garnier и този на Мейбълин, но този е най-добрият ББ крем за мен от 3-те Peace Да, ефектът е като лек фдт, при мен покритието е много добро и издържа с пудра доста часове. Седи много естествено, слива се перфектно. Единственият му кусур е, че е много течен Wink

# 657
Sassie, цветът на боята е разкошен!   Heart Eyes   Дано ти се получи, както го искаш. И данък - снимки да си платиш в съответната тема.     Hug

*Bubble*, не и моята коса.   Confused  Много жалко, че не си паснахме с този спрей. Пък такъв завладяващ аромат да има...   Heart Eyes

# 658
  • Miami

Не,от Варна. Peace
Благодаря   bouquet Знаех си аз, че не са от тук Simple Smile

# 659
Sassie, цветът на боята е разкошен!   Heart Eyes   Дано ти се получи, както го искаш. И данък - снимки да си платиш в съответната тема.     Hug

Благодаря ти! Hug  И на мен много ми хареса,ама ще видим какво ще се получи. Mr. Green
А данъка,ще си го платя... Wink

Кори,за съжаление,да. Tired  Честно казано не знам,защо ги нямаме тук в Русе Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 10 сеп 2012, 08:08 от Sassie

Общи условия

Активация на акаунт