Новите ни козметични похождения 29

• 60 782
  • 726
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Да, изглежда наистина добре.
Нямам около мен никъде нищо на Ревлон и даже няма да мога да го погледна. Party Но ще пазя инфото за бъдеще. Мерси, chockolina! Peace

# 346
Ето моите предимно ноктешки похождения от тези дни Laughing:

http://radi-d.blogspot.com/2012/08/new-from-born-pretty-store.html

# 347
# 348
# 349
# 350
  • Бургас
От днес:

и   

# 351
  • Стара Загора

# 352
# 353

Голямо мазане падна.  Mr. Green

# 354
  • Стара Загора
Толкова ли са им хубави продуктите на Фрийман?  Mr. Green Ще взема да пробвам най-накрая.  Laughing

От мен и този лак от днес Gilda

# 355
Аз си ги ползвам от много години, но напоследък не ги бях срещала. Видях тук сайта за поръчка и така се сетих за тях.  Simple Smile

# 356
Mаската с авокадо изобщо не я харесвам. Имам в момента шоколадовата, не е лоша но и нищо кой знае какво.
Лимоновата за свиване на пори ли е?

# 357
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Mаската с авокадо изобщо не я харесвам. Имам в момента шоколадовата, не е лоша но и нищо кой знае какво. Лимоновата за свиване на пори ли е?

Много й се чудя на шоколадовата...Засега съм доволна от краставицата и минералите.Ананаса не ме впечатли особено.Ако няма нищо против Чек Плийз,да напише 2-3 реда впечатления за Лимона.
Фонсе,за коя от маските ме питаш дали пари?

Едитвам : Току що получих Тийзъра(tangle teezer).Първото ми впечатление е,че гребена не е удобен за държане.Сресването(на суха коса) - без забележки.

Последна редакция: чт, 30 авг 2012, 17:54 от Coquelicot

# 358
# 359
Не знам, на мене не ми хареса маската с лимон и мента. Прекалено ми изсуши кожата. Тази с авокадото ми е много добре, пилинга с краставица също. Имаше преди и някаква с малина, която харесвах, но сега не я виждам.

Общи условия

Активация на акаунт