Новите ни козметични похождения 29

• 60 765
  • 726
  •   1
Отговори
# 360
Аглая Епанчина, сподели дали си доволна от този продукт  bareMinerals Prime Time Foundation Primer   bouquet
Ползвах го два дни, може би още е рано за цялостни впечатления, но засега го усещам така: прозрачен гел, който не омазнява лицето, изсъхва бързо. Нанасянето на фон дьо тена след него е много лесно и приятно. Не забелязвам действие върху пори, бръчки и др. недостатъци върху лицето. Поне засега (аз и базата на Кларанс отначало не я осмислих като много ефективен продукт, а после страшно ми хареса). Но сякаш регулира омазняването на лицето. Струва ми се, че с него фон дьо тена е идея по-издръжлив.

# 361
  • София
Еййй тези четки толкова ли са хубави?Гледам че много си ги купувате.

# 362
Да наистина са много хубави. Косата става супер гладка и лъскава. Всъщност ме изненада ефекта. Едно нещо не ми харесва не усещам четката по скалпа си, а обичам да си правя масаж с нея. Тук обаче това не става и бързо реших, че не е моята четка точно тази, но ефекта върху космите е поразителен и останах да се реша с нея.

# 363

и такъв цвят лак но на Перфект (73) (не намирам снимка)
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 31 авг 2012, 00:29 от Жаки°

# 364
  • София/Бургас
Жаки, моля те сподели мнение за талка, след като го пробвах. Търся си талк за тяло, който да не е силно парфюмиран, че моя на Орифлейм свършва (а те ги спряха от производство). Също така кой е номера на лака на Перфект.

# 365
Жаки, моля те сподели мнение за талка, след като го пробвах. Търся си талк за тяло, който да не е силно парфюмиран, че моя на Орифлейм свършва (а те ги спряха от производство). Също така кой е номера на лака на Перфект.
Виж темата за ДМ ...там писах за него! Миризмата е доста гадничка за мене Sick

лака е номер 73

# 366
  • София/Бургас
Жаки, благодаря! Миризмата силна и натрапчива ли е (освен, че е гадна)? Знам, че лосионите им са с доста силна миризма, затова питам. Можеш ли да ми препоръчаш друга марка талк (ако въобще има такава) ?

# 367
Жаки, благодаря! Миризмата силна и натрапчива ли е (освен, че е гадна)? Знам, че лосионите им са с доста силна миризма, затова питам. Можеш ли да ми препоръчаш друга марка талк (ако въобще има такава) ?
Много е силна, един час вече я усещам.
Никога не съм ползвала талк, купих го само защото го похвалиха в дм-ската тема и ми беше любопитно какво е. Аз лично не виждам полза от него, аз почти не се потя, а и кожата ми също не стана по-гладка от него.

# 368
  • София/Бургас
Жаки, благодаря!   bouquet  Спаси ме от задушаване!  Hug

# 369
Моля Hug напълно щеше да се задушиш. След малко ще го измивам  Confused

# 370
  • София
Много е силна, един час вече я усещам.
Никога не съм ползвала талк, купих го само защото го похвалиха в дм-ската тема и ми беше любопитно какво е. Аз лично не виждам полза от него, аз почти не се потя, а и кожата ми също не стана по-гладка от него.

И аз не се потя почти, но го ползвам за ароматизиране и най-вече просто за удоволствие  Peace Относно аромата е въпрос на вкус- аз например не харесвам сладникаво- захарни лосиони и парфюми и колкото и да са леки, ми действат точно, както на теб талка. Peace Усещам ги с часове.

По темата:

# 371
Да, нещо като ти е неприятно като миризма го усещаш тройно по-дълго.
Зимата може да ми е по-поносим, а и ще се комбинира перфектно с Галиано-то

# 372
# 373

Бабълке,дай и ние в кюпа с четките Laughing Hug Мен само ме притеснява факта че няма дръжка и не си представям дали ще ми е удобна newsm78

И отново молива най-отдолу,черния:

Последна редакция: пт, 31 авг 2012, 08:51 от bubka:)

# 374
Скрит текст:

имам и кафявата, и черната, и няколко на други марки  Crazy
изхабване нямат, а съхнат лесно  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт