Новите ни козметични похождения 29

• 60 757
  • 726
  •   1
Отговори
# 375
Откъде ги купувате тези четки  ?  Thinking
От мен :
Madly Kenzo

# 376
Да наистина са много хубави. Косата става супер гладка и лъскава. Всъщност ме изненада ефекта. Едно нещо не ми харесва не усещам четката по скалпа си, а обичам да си правя масаж с нея. Тук обаче това не става и бързо реших, че не е моята четка точно тази, но ефекта върху космите е поразителен и останах да се реша с нея.

А на къдрава коса какъв ли ще е ефектът? Няма ли да се раздърпа много?

# 377
# 378
  • София
http://i253.photobucket.com/albums/hh60/lepidopteria/KOZMETIKA/IMAG2314.jpg
арганово и кокосово масло
пурим и цинк - хранителни добавки

# 379
  • Варна
Сенки, очна линия, моливи, глитър:
Скрит текст:

Лакове:
Скрит текст:

# 380
Новата ми придобивка от днес  Grinning

# 381
  • В центъра на Вселената...
Mаската с авокадо изобщо не я харесвам. Имам в момента шоколадовата, не е лоша но и нищо кой знае какво.
Лимоновата за свиване на пори ли е?

Колко сме различни всички Simple Smile На мен маската с авокадото ми е любима и се отразява невероятно на лицето  Crazy Определено, ако някой се чуди, сред толкова различни мнения няма да му помогнем да вземе решение  ooooh!

Откривам добри мнения за лосионите за тяло на Фрийман. За съжаление не съм ги виждала...

# 382
Да наистина са много хубави. Косата става супер гладка и лъскава. Всъщност ме изненада ефекта. Едно нещо не ми харесва не усещам четката по скалпа си, а обичам да си правя масаж с нея. Тук обаче това не става и бързо реших, че не е моята четка точно тази, но ефекта върху космите е поразителен и останах да се реша с нея.

Не знам с права коса съм. Аз я купувах от фризьорски салон и там и в сайта им ме посъветваха да се реша с нея и на мокра коса или с маска, но аз не го правя никога и не знам какъв е ефекта.

# 383

Не знам с права коса съм. Аз я купувах от фризьорски салон и там и в сайта им ме посъветваха да се реша с нея и на мокра коса или с маска, но аз не го правя никога и не знам какъв е ефекта.

Снощи тествах на подсушена коса с маска. Разнася продукта изключително равномерно и не дърпа мократа коса, а все едно я гали - няма никакво съпротивление.   Flutter

# 384
  • Lost in a fairytale ...
Лепи, за какво действат таблетките Пурим?

# 385
  • Бургас
Скрит текст:
Color 24HR Tattoo Maybelline - 70 Metallic Pomegranate , много готин цвят, в скрития текст е показано как стоят върху кожата. В Карфура ги бяха заредили вчера, но нямаше всички цветове все още.

# 386
  • София
deadly_vesi искааааааааам , но корфур ми е толкова далеч, че просто няма начин да се замъкна , освен ако не ги пуснат и в този на славейков  1 път съм влизала там и нямам спомен да има козметика
*сега видях, че си от Бургас

Shiny* за Пурина разбрах преди време от една тема в КМ , общо взето е за хубава кожа , без пъпки и кожни проблеми , спомага и за черния дроб - според инфото на шишенцето

# 387
  • Бургас
Снощи и в Лили влизах и там ще ги зареждат , бяха им отделили място, но все още не бяха заредени. А в Карфура бяха ги сложили до новите лакове ей така на хвърлени ни тестери ни цени, аз ги взех за 8.39лв  Peace

# 388
deadly_vesi ,ако знаеш как ме зарадваааа...Бях си поръчала от тези сенки един цвят,но от Англия.Обаче друго си е да се видят на живо Grinning Още повече че точно тези доста ги бях загледала...

# 389
  • Бургас
Знаех си аз, че ще зарадвам аудиторията  Grinning , дано и наистина са издръжливи.

Общи условия

Активация на акаунт