Новите ни козметични похождения 29

• 60 664
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Глобално не съм доволна от Клиник ( с изключение на рол-он против изпотяване,пяната от акне серията,гримовете им са повечето добри).Не ме притеснява дотолкова странната миризма,колкото факта,че на няколко пъти правя обриви от кремовете им,а последното червило,което си купих ми докара алергия със зачервявания и сърбеж в областа на устните.

Essie go overboard

# 616
...
И да използвам да попитам тук. Лицето ми започна да се бели ужасно, но не от слънце. Появява ми се за първи път и то точно, когато температурите паднаха рязко. Челото и носът ми се белят много. Спрях измиващите продукти, понеже всичките ми са за мазна кожа. Само почиствам с тоник без алкохол и мажа обилно с мазен крем. Нещо друго да предложите, може и домашно приготвено.

Със същия проблем съм в момента.  Rolling Eyes
Но не мога да спра измиващите (моите са за суха и нормална кожа, защото за смесена/мазна ми изсушават много), защото си махам грима с тях, а и не си чувствам лицето чисто без употребата на гел.
Направо не знам какво да правя.
Ще се радвам на идеи!  Simple Smile
Имах същият проблем.Използвах продукти за мазна кожа на Уриаж и така ме пресушиха ooooh!
взех си масло от ший,аз взех ето това http://www.zoya.bg/%D0%9C%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%BE-%D0%BE%D1%82-% … 5%D1%82%D1%8F.453 за няколко дни се кожата ми се оправи.

# 617
- лаковете не са чак толкова лоши, но за 17 евро очаквах повече  Confused Rolling Eyes Пробвах червения и не съм възхитена, а толкова много исках такъв лак  Rolling Eyes
Сенките на Catrice ми харесват много повече в сравнение с Color Tattoo на Maybelline и ако си харесам още цветове, ще си купя  Grinning

# 618
  • Canada
Най-сетне открих къде в Монреал продават Zoya newsm44 Отнесох за проба един абсолютно нетипичен за мен цвят + база на Misa

# 619
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
А,къде,къде в Монреал? На каква цена са при вас?
Бътър Лондон 17 Евро ooooh! В Щатите са $14.

# 620
Единят лак струваше 17,95 eвро  Rolling Eyes
В Европа цените ставах страшни  Twisted Evil , а ако си поръчам от Интернет и трябва да платя митническите такси, също става безбожно скъпо  ooooh!

# 621
  • USA, Steak State

# 622
  • Canada
А,къде,къде в Монреал? На каква цена са при вас?

Coquelicot 11-12$ е след таксите Zoya, колкото OPI Peace В някои магазини от веригата Trade Secrets ги продават, за съжаление не във всички Sad

# 623
Дени, дай после отзиви моля те за този вид лакове, че ги мисля  Laughing
Лу, хубав е лака, за който харесва такива по-ексцентрични неща. Не става всеки ден определено. Аз лично ще го ползвам повече като акцент на пръсти, а не като цял маникюр. Аз ги харесвам от момента на лансирането на тази вид маникюр, но си е доста претенциозно и ангажиращо и за дрехи и за аксесоари и за грим. Изтриването ще създаде голям проблем според мен.

# 624
  • Belgium
Дени, мерси  Hug

Ще чакам отзиви и за свалянето, аз съм по ексцентричните неща, знаеш  Laughing

Даже ако успея да го видя на живо на теб някой път ще е супер.

# 625
  • София
Жаки, гледам и ти си взела пастата за зъби. Аз също днес свърших тази работа, четох те някъде из темите преди това по този въпрос  Grinning. Но се чудех коя да взема, защото имаше още един вид - за премахване на петна. Но в крайна сметка си взех като твоята. От другата имаше 8 броя, а от избелващата само 2. И така се реши изборът ми. Другата ползвала ли си я?
Миналата ми беше тази за петната. Много е добра Peace

Избелващата предполагам също. Сега ще започна да съжалявам, че не взех другата, въпреки че аз петна нямам, но другият път ще пробвам нея.
И аз нямам петна, не знам защо тогава се спрях на нея. Стори ми се по-силната....но дано и тази е добра

Къде да ги търся тези пасти?

От мен:
- пудрата и перлите

# 626
Shiseido The Skincare Cleansing Massage Brush  Grinning
   Heart Eyes Grinning Heart Eyes

Ружовете на Catrice не ми харесват  Confused За цената си не са лоши, но аз ги сравнявам с тези на МАС и въобще не ми харесват  Rolling Eyes

Видях и четката на Dior за ФДТ - много е хубава Simple Smile , но не се продаваше в магазина и ще трябва да я търся на друго място Rolling Eyes

# 627

За втори път Peace

# 628

Chanel Vitalumiere Aqua

Chanel Illusion d'Ombre teinte Ébloui 86

pastel 16

# 629
Тони, страхотна покупка.
Фон дьо тените на Шанел са великолепие.
Сенките също.

Аз пък се дадох на Диор и си купих Golden jungle, засега само лаковете,

но нещо ме гложди за звездния продукт, сенките, ружовете, че и червилата...Леопардовият принт е на границата на добрия вкус, но ме очарова всеки път.

Последна редакция: сб, 08 сеп 2012, 17:42 от Ara_bella

Общи условия

Активация на акаунт