Набор ' 93 света ще покори! - 4 тема

• 47 806
  • 388
  •   1
Отговори
# 210
Когато лицето не е платило 1 или 2 месеца само, здравните му осигуровки не се спират, чак на на третия месец се спират. Нали така?

# 211
Когато лицето не е платило 1 или 2 месеца само, здравните му осигуровки не се спират, чак на на третия месец се спират. Нали така?

Здравноосигурителните права се прекъсват след три неплатени вноски.

# 212
  • Бургас
Върнах се от НАП и банката.Платих за септември и октомври по 16,80.Наистина от НАП искат Уверение,че е записан за зимен семестър,преведено тук от лицензиран преводач.Ще им го дам,когато се върне детето.Казаха ми,че не е било необходимо да плащам и за октомври,но понеже на сина ми му се наложи да ходи в болница и още не е добре,ме беше страх нещо да не се скофти.

# 213
Здравейте момичета!
Нямам нищо за казване, просто ми е някакво тягостно напоследък, че не си виждам детето със седмици и като досадих вече на всички близки се сетих за нашата тема.  И добре че го направих! Така добре ми дойде да изчета всичко назад! Не  съм влизала във форума от лятото.

Прочетох какво сте писали и толкова ме трогна как по абсолютно еднакъв начин преживяваме липсата на децата си или се притесняваме, когато пътуват или  са сами някъде. Те ,че не са сами,  не са...........ама нали нас ни няма  Laughing

Просълзихте ме  със стихотворението, зарадвахте ме с успехите на прекрасните ни дечица, да са ни живи, здрави и щастливи   Hug
Да знаете , че и в София да си е детето ви,  пак няма да го виждате ! Влакове разни  и всички ги водят надалеч от нас, както се казва в стихотворението ни  Wink

Коледни пости са, желая ви хармония и доброта. Децата ни има кой да ги пази,  трябва да  сме спокойни.

# 214
  • София - Варна
sisi+chris
Много хубав пост. Здраве и усмивки на всички!

# 215
Много ни замря темата!
Аз да кажа, че с нетърпение очаквам сина ми да си дойде по празниците. Много ми е мъчно за него и броя дните, които остават докато си пристигне в къщи. Още от сега съм направила списък с любимите неща,който ще му сготвя.Купила съм му вече и подаръци за празниците.Само чакам да се прибере вкъщи и и почвам да го глезя и да му се радвам!

# 216
  • някъде по морето
 Joy
Какъв списък!
Моят син си заяви още по телефона какво иска и как щял да се наяде като хората!
Аз се поуспокоих, добре е, справя се, направо не мога да го позная, много се старае.

# 217
И аз имам вече дъъълъг списък на всички ястия, за които се е затъжила. Все български са - баница, пържоли, кюфтета , салата "Снежанка"...  Обещали сме й като си дойде, да си угаждаме. С нетърпение чакам следващата седмица. Не сме се виждали от четири месеца, а досега не се бяхме делили за повече от десет дни.

# 218
И аз имам вече дъъълъг списък на всички ястия, за които се е затъжила. Все български са - баница, пържоли, кюфтета , салата "Снежанка"...  Обещали сме й като си дойде, да си угаждаме. С нетърпение чакам следващата седмица. Не сме се виждали от четири месеца, а досега не се бяхме делили за повече от десет дни.

А ние сме по-скромни. Каза искам сърми и тиквеник, другите неща и тук си правим. Даже ми изпрати снимков материал как си правят баница и си точат кори.  Grinning

# 219
  • София
Още една мама в очакване да дойде петък в нашия случай. Чакам дъщеря от Германия. На нея и е добре там и се бори за мечтата си. Радвам се за това, но чак сега осъзнавам, че тези раздели може да продължат цял живот.
И все пак - Берлин е на 2-3 часа път, толкова и аз пътувам до моята майка.

# 220
Момичета и аз съм в очакване да се съберем всички заеднопо празниците.
Току- що гледах ,,Предай нататък,, и си помислих  че нямаме право да мрънкаме за глупости.
ПРи такива проблеми с които се сблъскват хората...просто нямам  думи. Мисля, че след всичко видяно  ще оценя  хубавите моменти  още по -силно.Моля се за всички хора да са живи и здрав
Броя дните   когато ще прегърна моето момче!!! Толкова го обичам!!!!!!
Желая на всички щастие!!!!

# 221
Чудесно казано, Umberto  Hug
С нетърпение броим дните и ние  Heart Eyes

# 222
  • Стара Загора
А ние сме по-скромни. Каза искам сърми и тиквеник, другите неща и тук си правим. Даже ми изпрати снимков материал как си правят баница и си точат кори.  Grinning

В Глазгоу има турски магазини от където може да се купуват кори за баница. Намерихме адреси в нета и дъщеря ми един-два пъти си взема кори от един на Duke St., близо до Strathclyde uni.
http://www.yelp.co.uk/search?find_desc=turkish+grocery&find_ … find_desc=turkish
Иначе и тя си дойде със списък с желания - риба(там била много скъпа, а и непознати видове), ест. сърми и някои домашни десерти. Готви си редовно и твърди, че се справя много добре Simple Smile

Желая на всички Весели Коледни празници с децата около нас!

# 223
  • Бургас
Дойде си!!! Laughing

# 224
Аз ще почакам до довечера. Току-що дъщеря ми се обади от летището в Дортмунд, че самолетът им ще излети 40 минути по-късно от разписанието. Горе-долу към 18 ч трябва да кацнат в Сф.

Тъй като сигурно няма да имам време за форума тези дни, отсега ви желая много топлина и светлина в сърцата, усмивки и щастие и весели празници!

Общи условия

Активация на акаунт