Набор ' 93 света ще покори! - 4 тема

• 47 813
  • 388
  •   1
Отговори
# 195
Стихотворението много ме трогна,че даже и разплака!
Да благодарим на  Umberto, че тя го предложи,а аз само изпълних техническата част.  Grinning

Наистина нашите "пораснали деца" вече са тръгнали по своя път "хубав или грозен,... но техен си" и ние ,родителите, само трябва да ги подкрепяме. Да, понякога ставаме "сантиментално- глупави" и досадни в грижите и притесненията си, ама така сме устроени, вечно да ги мислим и да се страхуваме за тях...

# 196
Момичета,една необичайна за темата молба:
ако някоя варненска майка може да ми препоръча добър гинеколог,ще й бъда много задължена.
Спешно ми е.

# 197
  • София - Варна
ако някоя варненска майка може да ми препоръча добър гинеколог,ще й бъда много задължена.
Спешно ми е.

Когато живеех във Варна ходих първо при д-р Маркова и после при д-р Яков. За него има много противоречиви мнения, но аз бях доволна. Той първи ми направи цитонамазка преди много години. Сестра ми продължава да ходи при тях, като ги редува. И двамата преглеждат в Майчин дом. Не знам за какво търсиш гинеколог. Маркова се е специализирала в ин-витро, но преглежда и други пациенти.

# 198
Спешно ми е.

LilaC, попитай в отчетната тема по градове, за Варна, ей тук си пиши молбата и може да ти отговорят повече хора:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=665049.0

# 199
Благодаря,момичета,дадоха ми нужната информация.
За дъщеря ми беше,доста ме уплаши,а в събота-неделя болниците са оле-мале,кабинетите не работят.Гадно е детето да ти е в друг град и да не се чувства добре.

# 200
Момичета, здравейте!  Получи се застой по темата май . Ами то всъщност какво  -всеки си върви по своя си път и така....
Прави ми впечатление нещо което прави сина ми когато уж се прибира в къщи. Не мога да го видя за  повече от два часа на ден.Първо спи до обяд, после ходи на кафе , прибира се привечер за час -два  и  пак навън. Казвам му да си остане поне една вечер в къщи да си поговорим  - а  той   ами сега нали съм тука.  Ами няма начин ,това ще е положението.Мисля че с отсъствието на детето няма да се свикне никога.Независимо на колко години ще е . 
Когато прегърнах сина ми при първото му завръщане в къщи  изпитах  чувство ,което не мога да обясня.  Такава любов струеше от мен , просто не съм предполагала че го обичам толкова много.
И тогава си помислих , че всички тревоги и притеснения  са си стрували само за да изпитаме този миг. Laughing

# 201
Момичета ,май нещо се получи застой по темата. Ами то какво -всеки си върви по своя път и така . Ние на работа  , децата учат и ...
ПРави ми впечатление ,че когато сина ми се прибира уж в къщи не мога да го видя за повече от два часа.Първо спи до обяд ,аз съм на работа ,после излиза на кафе , прибира се привечер за малко и айде пак навън.Казвам му да остане една вечер в къщи да си поговорим ,а той  ами нали сега съм тука.Струва ми се ,че никога няма да свикнем с отсъствието на децата ни. Тази празнина според мен не може да се запълни с нищо. Laughing

# 202
  • София
Момичета ,май нещо се получи застой по темата. Ами то какво -всеки си върви по своя път и така . Ние на работа  , децата учат и ...
ПРави ми впечатление ,че когато сина ми се прибира уж в къщи не мога да го видя за повече от два часа.Първо спи до обяд ,аз съм на работа ,после излиза на кафе , прибира се привечер за малко и айде пак навън.Казвам му да остане една вечер в къщи да си поговорим ,а той  ами нали сега съм тука.Струва ми се ,че никога няма да свикнем с отсъствието на децата ни. Тази празнина според мен не може да се запълни с нищо. Laughing
Същото е и при нас. Не ми харесва непрекъснатото му отсъствие, но какво да се прави.   ooooh!

# 203
Нашата се връща за събота и неделя през седмица.Мъкне едни огромни учебници и се започва голямото учене.Крада по петнайсетина минути,не стигат,ама не се обаждам.Трая си,усмихвам се  широко,с разбиране,обслужвам и като ме привикат,хуквам като куче към стопанин-вея уши и давам лапа Simple Smile
Периодично ме обхваща депресия,сигурно развивам някаква невроза от стреса как е и къде е.Възрастта ни е такава,че с много промени трябва да свикваме.
Друг път пък се събуждам "на добрите":ето,стана каквото искахме,учи,каквото искаше,време ми е да се върна към себе си,с мъжа ми да имаме повече време за нас,по-малко ангажименти...Надявам се да свикна с времето.

# 204
  • Бургас
Да попитам майките на студентите в чужбина трябва ли да се подава декларация за прекъсване на здравно осигуряване тук?
Може би трябва и Уверение за записване и пълномощно?

# 205
  • София - Варна
Да попитам майките на студентите в чужбина трябва ли да се подава декларация за прекъсване на здравно осигуряване тук?
Може би трябва и Уверение за записване и пълномощно?

Казах на моя син да си вземе уверение и смятам като се върне да отиде до НАП с него. Преведено естествено, защото в НАП не знаят езици. Simple Smile

# 206
Здравните осигуровки се прекъсват ,ако има неплатени 3 месеца.
Какво ще стане ако не са платят 2 месеца?

# 207

Лицето ще се води с непрекъснати права. На този адрес може да се прави справка.

# 208

А какви са последствията от това да си с неплатени един или два месеца?

Последна редакция: ср, 28 ное 2012, 16:23 от monii

# 209

А какви са последствията от това да си с непрекъснати права?

С прекъснати или с непрекъснати  newsm78  Проблем има ако си с прекъснати.

Общи условия

Активация на акаунт