AVON обсъждане на продукти за клиенти - 8

• 48 735
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
  • България <3
Здравейте, искам да попитам за маските за лице, които са на стр.150 в брошура 17... една позната имаше една такава маска, но не мога да си спомня коя точно беше... сещам се, че като се намажеш с нея, оставяш я известно време да изсъхне и после не я измиваш, а направо я чоплиш и я отлепяш от кожата и там са полепнали всички нечистотии, черни точки и т.н. Единствената маска, която видях, че пише peel-off е тази в синьо-жълтата тубичка, НО тази моя позната е нямала никога такава двуцветна маска, тя имаше 4 от тези маски, но си бяха едноцветни тубичките.
Ако може да ми кажете с 1-2 думи какви са ефектите от тези маски в/у лицето, като най-вече ме интересува тази с Японско саке.

# 616
Имаше маска с бял чай- тя образуваше като найлоново ПРОЗРАЧНО покритие/казвам като!/ и се отлепяше после.Тази с ориз и саке-също е отлепяща,но е и малко  болезнено - като при епилация.

# 617
Ashamed, не очаквай да премахнеш черните точки с peel-off маска за лице - нейната цел е да премахне повърхностния слой мръсотия и мъртви клетки. За черни точки има специални лентички за нос по аптеките Peace

# 618
Hellinger благодаря за инфото.  Засега се отказвам.  Аз дотук имам 2 чанти за мен- много съм доволна. От мини бршура 13/14 имах поръчана чанта Classique , черна със златна верига посредата, изглеждаше ми ок, но като я видях останах малко разочарована, но пък клиентката си я хареса и я носи.   Въпрос на вкус и късмет Simple Smile

# 619
Момичета здравейте,ще се радвам,ако някоя от вас ми помогне,като каже кой номер и от коя серия на Avon е това червило http://prikachi.com/images/571/5533571s.jpg

# 620
Аз съм ползвала маската със саке и ориз и не я препоръчвам,защото ако има мъх по лицето,тя го премахва и става нещо като епилация!
Тази с бял чай я ползвам,маха се лесно,не боли и не маха мъхчето.Няма кой знай какъв ефект,но остава хубаво чувство след себе си Simple Smile

# 621
  • София
Mоля ви кажете ми как се носи това чудо: http://www.album.bg/desidesita/images/29179129/181266/. Така си седи в гардероба. Има копчета и от двете страни и сякаш са забравили да направят дупката за главата.  newsm78

# 622
И аз искам да знам как се носи- снимката е моя и моето чудо на чудесата си стои в найлончето,не успях да намеря приемлив начин за нахлузването му на тялото Blush

# 623
  • България <3
Няма ли картинка в каталога как се носи?

# 624
  • България <3
Добре, тогава коя маска за лице бихте ми препоръчали? С глина или с кал и минерали хубави ли са?

# 625
Mоля ви кажете ми как се носи това чудо: http://www.album.bg/desidesita/images/29179129/181266/. Така си седи в гардероба. Има копчета и от двете страни и сякаш са забравили да направят дупката за главата.  newsm78

Носи се като ръкави, като жилетка, закопчават се по дължина и се облича върху поло или по-тънка блуза с дълъг ръкав или върху сако или палто, много е ефектно, направо сбърках колежките си с него. Нося то и закопчано само в единия край, мушкам глава и копчетата стоят отпред като закопчана жилетка и стои отзад като пончо. Или пък се извърта така закопчано на една страна. Стои асиметрично така. Много топли, мекичко е и като шал само става. Цветът също позволява всякакви комбинациии. Никога не е било в български каталог на Ейвън.

ПП Само много му внимавайте, защото се пускат бримки за отрицателно време. Аз все си го закачам по бижутата и сега чака да го отремонтирам, когато имам повече време.

За маските: харесвам много всички пилинг маски, защото успокояват възпалената кожа и унищожават пъпките в зародиш.

# 626
  • София
Материята наистина е много приятна и затова е грехота да седи в гардероба.  Flutter
Мерси за разясненията. Май схванах. Наметвам го, докато е закопчано само в единия край и тогава закопчавам другия. Не бях пробвала да го обличам закопчано само в единия край, но също седи добре.

# 627
Аз съм ползвала маската със саке и ориз и не я препоръчвам,защото ако има мъх по лицето,тя го премахва и става нещо като епилация!

Да, и при мен има ефект "коламаска".  Shocked

# 628
  • София
Момичета,ако някой има това медалионче заедно с пръстена и ги разменя или продава,моля да ми пише на лични:
http://www.album.bg/desidesita/images/30162201/

Медальонът се появява в една листовка за представители в първата кампания на следващата година. Помоли твоя представител да ти съдейства. Освен това комплектът го има и в настоящата брошура (освен ако не е изчерпан Sad )

Добре, тогава коя маска за лице бихте ми препоръчали? С глина или с кал и минерали хубави ли са?

Може би ако споделиш с каква кожа си, по-лесно ще можем да те посъветваме.  Peace
Ако визираш маската с кал от Мъртво море - много е добра, заглажда кожата и мирише страхотно. Но не е особено подходяща за сухи кожи, тъй като като изсъхне започва да опъва кожата.

# 629
Пръстенът и колието не бяха налични още миналата седмица и тъй като са на До изчерпване на количествата, надали ще ги заредят отново.

Общи условия

Активация на акаунт