AVON обсъждане на продукти за клиенти - 8

• 48 716
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
Момичета бяхте писали че сте доволни от тониращия крем Solutions, искам да попитам покрива ли леките червенини, петънца и тн., придава ли лек тон, нещо като ББ крем ли е? 

# 646
Момичета бяхте писали че сте доволни от тониращия крем Solutions, искам да попитам покрива ли леките червенини, петънца и тн., придава ли лек тон, нещо като ББ крем ли е? 
Не мога да кажа, че покрива.  Peace Но придава лек тон, просто с него не съм бяла като таласъм.  Grinning

# 647
Не мога да кажа, че покрива.  Peace Но придава лек тон, просто с него не съм бяла като таласъм.  Grinning

Точно така, аз нямам нищо за прикриване  Crazy, просто дава по- свеж вид на кожата. ББ кремове не съм ползвала, не мога да сравня

# 648

Точно така, аз нямам нищо за прикриване  Crazy, просто дава по- свеж вид на кожата. ББ кремове не съм ползвала, не мога да сравня

Тонираните кремове обикновено са по-слабо покривни /да не кажа, че въобще нямат покривност/ от ББ кремовете  Wink Този специално не знам как е.

# 649
Златния дневен ми е любимец, на моята кожа е разкош, ползвам го от няколко години, даже се позапасих като разбрах че ще го сменят със новата версия 7S. На мястото на червената серия преди, имаше кафява серия, тя беше страхотна, а червената не ми допадна изобщо. А за серумите-винаги съм мислела , че серума е по добър от крема и затова си поръчах серума Дженикс вместо крема:thinking: В чудене съм за златната емулсия, кога е по добре да се използва, лятото или зимата и как , на мястото на кой крем или в съчетание с някой?

Една от приятелките ми ( любител и познавач на Аню от години) си взе още в началото и крема Дженикс и серума. Мнението й е че серума е доста по лош от крема което и мен ме очуди - но съм склонна да й вярвам. Особено след като си поръчва крема поне 3 пъти в годината.Мъжът й също много го харесва - често бъркал в бурканчето й Joy

Старата кафява серия и на мен много ми допадаше. След като я смениха с червена останах разочрована, но реших че е от кожата ми а не от продукта. Особнно бях недоволна от червения серум , става като маска на лицето. Крема за очи обаче е чудесен и това "кремче" с озаряващ ефект дето е отгоре под капачето е божествено  - използва се като хайлайтер за тъмните кръгове под очите - търсят ми подобен аналог на ейвън от доста време но не могат да открият, даже на мои официални запитвания ми казват че няма заместител в момента.

Златната емулсия е заместител на нощния крем. Използва се в по-топлите месеци- една идея е по "лека" като консистенция.  Или може да се редуват. Но на мен за зимата ми идва малко по-лека, затова редувам серум или крем Аню клиникал със златния крем , а лятото изпозлвам емулсията.

# 650
  • София
Старата кафява серия и на мен много ми допадаше. След като я смениха с червена останах разочрована, но реших че е от кожата ми, а не от продукта. Особено бях недоволна от червения серум , става като маска на лицето. Кремът за очи обаче е чудесен и това "кремче" с озаряващ ефект дето е отгоре под капачето е божествено  - използва се като хайлайтер за тъмните кръгове под очите - търсят ми подобен аналог на ейвън от доста време но не могат да открият, даже на мои официални запитвания ми казват че няма заместител в момента.

При мен е точно обратното  Laughing - серумът ми действа екстра, а кремът за очи не ми понесе, смъдеше ми и не ми беше никак комфортно на очите. Но го подарих на една мацка, която е 40+ и тя каза, че бил върхът.

# 651
_re_ge, благодаря за отговора!  Твоята приятелка самостоятелно ли използва крема Дженикс, или с нещо друго, или като нощен, защото няма ув фактор и за дневен някак не ми върви?
Аз в момента ползвам това
но съм заглеждала и това, кое от двете ще излезе по-добро?
,

# 652
... самостоятелно ли използва крема Дженикс, или с нещо друго, или като нощен, защото няма ув фактор и за дневен някак не ми върви?

Казва че не се притеснява че няма фактор - ползва отгоре основа и тя е с фактор но на друга фирма. Лятото през деня ползваше тониращия овлажнител също на Аню, а вечер Дженикс.

От двете на мен повече ми допадна новият серум, съвсем е различен като консистенция от старите- няма тази наситеност и лека мазнота - изглежда суховат, но  лесно се втрива и е икономичен. Но пък от лилавите точета имам познати които са във възторг- така че ако не опиташ няма как да разбереш....

При мен е точно обратното  Laughing - серумът ми действа екстра, а кремът за очи не ми понесе, смъдеше ми и не ми беше никак комфортно на очите. Но го подарих на една мацка, която е 40+ и тя каза, че бил върхът.

Узи , това е така защото вероятно аз всичките ми приятелки сме също в границата 40+  Joy

# 653
... самостоятелно ли използва крема Дженикс, или с нещо друго, или като нощен, защото няма ув фактор и за дневен някак не ми върви?
Казва че не се притеснява че няма фактор - ползва отгоре основа и тя е с фактор но на друга фирма. Лятото през деня ползваше тониращия овлажнител също на Аню, а вечер Дженикс.

От двете на мен повече ми допадна новият серум, съвсем е различен като консистенция от старите- няма тази насителност и лека мазнота - изглежда суховат, но  лесно се втрива и е икономичен. Но пък ор лилавите точета имам познати които са във възторг- така че ако не опиташ няма как да разбереш....
А, ще пробвам лилавите топчета, още повече, че ми е суха кожата и сигурно ще ми пасне. Под дневния крем ли се слага или нощем?

# 654
А, ще пробвам лилавите топчета, още повече, че ми е суха кожата и сигурно ще ми пасне. Под дневния крем ли се слага или нощем?

Само вечер на почистено лице.  Hug

# 655
  • София
Узи , това е така защото вероятно аз всичките ми приятелки сме също в границата 40+  Joy

Имах предвид, че червеният Аню в българската брошура се дава за 35+ и нашият разговор е поредното доказателство на предположението от предишни теми, че всъщност тази серия е за 40+, а не за 35+  Peace
(уу, как се изразих, като някой мастит чиновник от някое министерство)

# 656
Имах предвид, че червеният Аню в българската брошура се дава за 35+ и нашият разговор е поредното доказателство на предположението от предишни теми, че всъщност тази серия е за 40+, а не за 35+  Peace

Узи беше много сладко това което каза.  Hug И верно ...възрастовите граници са поставени условно.

# 657
Имах предвид, че червеният Аню в българската брошура се дава за 35+ и нашият разговор е поредното доказателство на предположението от предишни теми, че всъщност тази серия е за 40+, а не за 35+  Peace

Узи беше много сладко това което каза.  Hug И верно ...възрастовите граници са поставени условно.
А пък според мен червената серия е за някъде между 30 и 35.  За над 35 изобщо не става, та камо ли за над 40.

# 658
нещо да ми кажете за Little Red Dress ? хубав ли е?

Последна редакция: пн, 22 юли 2013, 17:09 от Botten Mary

# 659
Отзиви за пръстен ANNAI (каталог 17/ 133 стр.)?

Общи условия

Активация на акаунт