Отговори
# 135
Хубав ден на всички!
Стискам палци на чакащите и им пращам шепичка търпение.Представям си какво ви е,аз още не съм си стигнала до термина ooooh!
С бебо се сработваме някак, малко трудно става всичко но като му видя усмивката с тръпчинките и се успокоявам.Трябва на често да сменям памперса,че малко се поизрина.Трябва обаче да е минал поне час от хранене защото повръща.Обаче час след хранене обикновено спи и като се събуди му е така пригладняло,че все едно не е ял поне от седмица и смяната на памперса е придружена с един кански рев,който спира само като чуе щракването на сутиена.Баткото пък като чуе рев и започва и той да крещи"изключете това бебе".ММ пък се е тръшнал с някакъв чревен вирус и постоянно го втриса,навън 40градуса той се завива с два юргана....оплаках се.Хубавото е че поне тази нощ се наспах. За лохиите още си ми тече след всяко кърмене.

# 136
много сме - силни сме  Mr. Green ще се справим  Hug
мойто синче от 40 мин. си се кокори в леглото, нито мрънка, ни реве, ама се е ококорчил  newsm78
стискайте палци утре в социалното да ми приемат бележката от университета  Praynig

# 137
Поне само се кокори  Shocked моето за 5мин ако не е на ръце, изпада в истерии, пищи, дере се, задушава се, чак страх да те хване  ooooh!

# 138
Е то пък не може само да спят и моите лежат и се кокорят, Тедито много обича да 'вентилира' както аз съм си кръстила мятането на ръцете и краката едновременно.  Laughing Ама според мен трябва да имат и перид на будуване тея деца, че на мен Санди като все ми спеше и се оказа, че караме доста тежко жълтеницата и за това е така.

За течовете (лохии, ми е много странна дума) аз почти нямам, я капне някоя капка, я не, обяснявам си, че при вас тече, понеже кърмите и аз като имах кърма и след всяко изцеждане ми течеше доста. Чудя се и дали да си купувам колан за корема, някакво не мога да си представя нещо да ме стяга, ама ако помогне за прибирането  Thinking..някой да даде съвет.

# 139
Момичета  newsm68 newsm68 newsm68 падна му пъпчето Simple Smile Не,че аз не помогнах. Днес забелязах,че не е вързано правилно и като разместих конеца и го вързах където трябва и падна след 4 часа.
Вал по принцип коланите правят мускулатурата  Simple Smileедин вид мързелива и не се препоръчват много. Като минат 6 седмици от раждането с гимнастика ще си се прибере Peace Но все пак се консултирай с лекар.

# 140
  • Добрич
Момичета, бяхте обсъждали цвета на акитата на бебетата когато са на коластра и на кърма, ама не помня кога какъв беше цвета? Вчера и онзи ден му бяха с цвят на горчица и така до днес следобяд, когато вече са като водорасло.  Thinking Доста си попръцква, но не виждам да го тормози.

# 141
Здравейте,сладки мои:)
Честити нови бебчета:) Hug
Момичета, като ви чета и аз се успокоявам и благодаря на бог, че Дара ходи на ясла..Вечер е ужас..и ми идва в повече..уикендите съвсем..Понякога имам чувството,че ще полудея и няма да се справя..Малкият иска много вимание, голям е глезльо..опитва се да ме кара да го нося постоянно на ръце, но за мен това е немислимо..През деня храненето е на 2ч и половина-3ч, а през нощта не се знае ,толкова съм уморена, че едва не заспах докато карах колата Sad Почти не съумявам да се занимавм с Дара, защото плача на Йоан ме изнерва и накрая тя ,милата, го отнася..Знам,че трябва да се стегна и да се организирам..но в момента искам само да се наспя #Crazy
Гунди Бюти Hug
И при мен още си има зацапване..поне до 40 май ще е така. Лелелеле, скоро погачата и чистата молитва идват..времето поне лети Flutter
Целувам ви..отивам..малкият реве за мляко, на голямата и се ака..идилия:)

# 142
  • София - град
Привет и от нас. Ние днес си се прибрахме вкъщи  Heart Eyes
Скрит текст:
Кърмим се и после спим по 2 часа и повече, за сега съм сменила цеееели 2 памперса  Mr. Green   Минаха една част от роднините с тъпите им съвети един от които "Не оставяй дрешки на простора по тъмно"  Crazy  Stop  Мина и едно озъбване относно как да си държа бебето. Ииии така абе екшъни имаше днес. Да видим каква нощ ще имаме, за първи път ще сме заедно през нощта  #Crazy

Да се поосъзная малко и пак ще съм активна  Hug Hug Hug Hug

slun4o, ще се справиш  Hug

Последна редакция: ср, 22 авг 2012, 21:07 от Софи:)

# 143
Абе, момичета, ама много бързо ви изписват вас  newsm78 Тук след 5 дни след нормално и 7 след секцио. (,а той деня за раждане е нулев, аз гледам на Емма 3-те дни, значи на 4-тия ви изписват, бива  Simple Smile)

Вал, така е, ама моето денем не спи изобщо. На някваи секундни дремки я му се събира час за целия ден, я не. Вече и в колата не спи непрекъснато. Само в ръцете ми, лошото е, че вече не признава и на баща си в ръцете, направо трябва да се спогодим някакси с този слинг, иначе не виждам  ooooh! Одеве я нахраних в леглото ни и заспа. Станах лекичко и точно след 2мин наду гайдата. Легнах до нея, без да я взимам или слагам на гърда и пак откърти. Как усеща, диваненцето  Crazy Сега слязох да хапна една салатка на бързо обороти, преди да се е чула гайдата отгоре пак  Mr. Green Утре ще се мъча със слинга пак, може би ще търся друга алтернатива за връзване, че да става и за кърмене.

Марли, жълто-зеленикави са ок, т.е. леко повехнали водорасли да са, а не свежо зеленки  Laughing

При нас дойде туркинята отсреща, с 4 момчета и донесе подарък на Камито, почерпих я с кафе, силно, без захар и тя напои с него 10-месечното си бебе  #Crazy луда работа  Crazy

# 144
Блонди, 3 нощи, мислех,че и при вас е така, на мен ми се стори,че и ти за 3 дни излезе. Нали и по Американско е така.

# 145
  • До морето

Ще се радвам да пишеш как сте   bouquet[/color]

Ами Атракция, как да сме - на ръба на истерията - днес целия кошмар се повтори от 15:00 следобед заспа преди 15 минути. Повече от 6 часа не е мигнал - пищи, търси гърда и се кокори. Както ти казах и на гърдата не се отпуска да заспи, просто дъвче и ме гледа в очите  ooooh!  Вече не знам какво да правя, може ли бебе на 2 седмици да не  спи по 6 часа, какво е това чудо? Сега ще видя колко ще спи. Даже вече не знам какво да те питам, просто блокирах.

Блонди, не мога да повярвам какъв човек си, като те чета и на тебе не ти е лесно и пак намираш време да се включиш и дадеш съвет или да успокоиш някоя от нас!  Hug Hug Hug

# 146
  • София
Много благодаря на всички за поздравите и пожеланията  Hug
Честито и на всички останали сдобили се с бебчета наскоро   bouquet

Ние сме добре и утре ни изписват. Скоро ще разкажа по-подробно за раждането, но сега само да кажа, че се радвам, че избрах да раждам в провинциална болница.

Гунди, хайде ти си на ред  Hug

# 147
Гунди, тук броят деня за раждането за нулев и после бебето да стане на 4 дни  Simple Smile Аз влязох на 28-ми рано сутринта и се прибрах на 1-ви следобяд  Simple Smile

Лошичката, то за мен е хубавото да ви чета и да се включвам, като съм блокирана с нея да седя само и компа ми е развлечение и с една ръка пиша. Аз тв не гледам, ако трябваше така с часове да стоя и да блея в стената, не си го представям, така че аз ви  Heart Eyes Hug

# 148
Привет и от мен, дами Heart Eyes, записвам се докато не съм пропуснала темата съвсем Wink Искам първо да благодаря на всички, които ми честитиха моя Алексей - зарадвахте ме много, момичета Hug Бъдете здрави и щастливи - и вие, и бебчетата ви Heart Eyes

При нас положението е под контрол - започваме да свикваме един с друг с бебето, таткото и двете баби (особено майка ми) ми оказват неоценима помощ, но и сама сякаш свиквам. На кърма сме с Алексей, имам доста (дано се задържи така), изцеждам каквото той не успява да изсуче и така - кърменето, противно на очакванията ми, се оказа много приятно занимание, дано успеем да го задържим все така успешно по-дълго Peace Все още съм много екзалтирана от появата на бебето и двамата с таткото не спираме да се радваме на малкото чудо, което ни се случи Heart Eyes

До скоро, прекрасни! Simple Smile

# 149
Запис и от мен Hug Честити бебчета на новите мами,да са ви живи и здрави   bouquet И много стиснати палчета на тези,които все още са 2в1 пожелавам им леко раждане Peace Ние с бебчо сме добре,свикваме един с друг,днес направихме и първата разходка. Хубава вечер на всички Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт