Отговори
# 60
Лошичката, убедена есъм, че е било случайно от тяхна страна, наистина  Heart Eyes Питай пак или не се колебай да им пишеш на лични, със сигурност ще ти отговорят  Heart Eyes

Фейси, няма болка и при мен. Иначе топчетата ги усещах също навътре, не са били повърхностни. И малки, да.  Simple Smile

# 61
И аз да се разпиша,че съм още 2 в 1  Blush
Сега хукваме с мъжа ми да търсимм филтри за кръвопреливане  ooooh! Crazy Бооожеее луда станах днес с тях...Обиколих вече 10 аптеки и няма никъде...отивам сега в аптеките край Пирогов.Айде дано намеря,че ако се наложи да преливат... Tired

ЧЕСТИТО НА ФЕРИ,ПЪРПЪЛ И АЛБЕНА82 - ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ БУБКИ :*  Hug

# 62
Пърпъл, честито бебче. Мног здраве! Hug
леле, вчера ни е от най- добрите дни, днес някой?
Софи, Емма си беше оформена още първия ден. Peace

# 63
Да се отчета  и аз - разкритие 2см.,тоновете са добри.В четвъртък пак на лекар,ако не родя до неделя, в понеделник влизам в болница на системи.
До сега бях много спокойна,но вече почнах леко да се изнервям Twisted Evil

# 64
Ехаааа, какъв бебевалеж...колко готино. Честито на новите щастливки:)

Аз да се отчета- все още съм в групата на изнервените чакащи- имам още 2 дни до термин , а си мисля, че на бебо не му се излиза. Ще си чакам с Гунди, Вивиен и другите

Гунди за кои постове за Гърция говориш? Да не би да се дублират имената ни с някоя друга Мери?

Иначе за името на бебо- ние сме избрали Ива!

Приятен ден сладурки!

# 65
  • Варна
Стискам палци на преносващите да не стигат до системи, а да си тръгнат човечетата нормално Simple Smile
Момичета,
може и да е коментирано преди, но сега ме вълнува живо: как къпете бебетата? На чешмата, над леген, в корито? Пазите ли пъпчето от намокряне? Нашето падна още в болницата и ми казаха да го мажа със спирт, но за банята така и не ми стана ясно. Помощ, моля Embarassed

# 66
Месечинка ,ние го къпим над леген още и пазим пъпа и нашия падна в болницата но доки каза да го пазим и да го чистя с клечка за уши със спирт.

# 67
1. как къпете бебетата? На чешмата, над леген, в корито?
2. Пазите ли пъпчето от намокряне?

1. В корито, с вода и олио за вана на Мустела. Лицето изтривам с предварително накиснато във водата кисе/тривка. След това с гела на Мустела мия главата и телцето. Тук не го правят, но аз изплаквам с вода след изваждане от коритцето, посушавам добре, най-вече гънките и намазвам с лосиона на Мустела.
2. Категорично не. Няма никаква нужда да се пази  Peace

# 68
Честито на новите мами  Hug Hug
А за косопада- просто ми беше интересно  Mr. Green
Блонди, браво за хубавите новини, дай боже на всички такива прегледи  Flutter
Ние в корито, засега само с водичка, веднъж в седмица ще слагаме козметика, иначе след това с кокосово масло го намазваме по гънките. Ние не пазим пъпчето, кво да му се пази  newsm78
А при вас като засукват бебетата боли ли ви? Смисъл най-първите 1-2 сек. - аз имам чувството, че мозъка ми изпива тогава  Mr. Green

# 69
Бюти много точно си го казала Peace изпива ми мозъка,особено на нощните хранения най-много ме боли Crazy

# 70
  • Пловдив
Косопада при мен миналия път започна след шестия месец. То май заради кърменето се изтощава косата и почва да капе, в началото е рано още. Не че държа да ми капе, но сигурна пак няма да се размина.  Rolling Eyes

Блонди радвам се за добрите резултати от прегледа. Сега можеш да си по спокойна, че си е сито бебчето и всичко е както трябва. Друго си доки като каже, че бебчо е супер.  Peace

Кашпичка честито ти пропускане на среднощното хранене  Hug

Честито на Пърпъл за бебчето. Дани само ние с теб си останахме в Пловдив. Кво се ги стиснали тея баджаци и аз не знам.  Joy

# 71
  • Варна
Боли ме много при сученето, особено първите секунда-две, все едно ме реже с нож Crazy Май ще е така, докато зърната позагрубеят и свикнат със ситуацията.
Ние днес ще къпем за първи път, вчера го къпаха в болницата. Имам сто вида козметика, коя подарена, коя купена, ще видим коя ще използвам и ще ползвам ли изобщо. Само че педиатърката каза, че най-доброто време за баня било между храненията - поне час след хранене, за да не върне, но и преди да е огладняло бебето. Вие така ли правите?
Ох, след тазсутрешното будуване Борето още спи - вече 2 часа и половина сигурно. Но толова кокорене му се събра сутринта, че мисля да го оставя да си доспи.
Блонди,
супер резултати от прегледа Simple Smile Дано и ние да се похвалим с подобни след 2 седмици, когато ще ни е първата консултация.
Момичета,
откъде се взема актът за раждане? Подават ли се някакви документи за това, изобщо как става?

Последна редакция: вт, 21 авг 2012, 17:11 от Месечинка виторога

# 72
Здравейте, извинявам се че така нахлувам в темата, родих преди дни и сега започвам да кърмя, пиша тук, защото искам да се обърна към Ла Лече Лига консултант с въпрос относно кърменето: Нужно ли е да се изцеждам при всяко кърмене, това ми е много трудно, по лесно става когато бебето суче? И изобщо защо се препоръчва изцеждането?

# 73
Здравейте дами!
Днес в 9:14 изплака моята малка рошла - Биляна. Роди се със секцио, 3370г, 49см и мноооого коса. Адски съм доволна, че ми я водят за кърмене и тя засуква добре, а и не са й давали още добавка, което още повече ме радва. Иначе аз съм добре, не ме боли кой знае колко, очаквам скоро даже да ме пораздвижат. Само малко кръвното ми е високо, но ще се нормализира, предполагам.
Хубав ден, момичета, пийте по едно за наше здраве Simple Smile

# 74
Momicheta dnes se rodi moq princ Stoqn 52sm e no oshte neznaq s tochnost kilogramite mu. az veche sam dobre no rajdaneto ne mina gladkopodrobnosti shte pisha kato ni izpishat.

Общи условия

Активация на акаунт