Отговори
# 630
  • Варна
viv-miv,
стискам палци, всичко ще мине по вода fingerscrossed Чакаме добрата новина Simple Smile

valentina1027,  Hug
Радвам се, че при вас всичко е наред. И все още жълтеещите очички ме притесняваха, но щом до 30-тия ден е нормално вече се поуспокоих и по тази линия.

Много се радвам за всички наддаващи, дано и Борето да е наддал както трябва, нямам точен кантар, на който да го тегля. Сложих го на обикновения, "за големи", изкара го 3400, което е добре, но силно се съмнявам в точността му.

# 631
Вив_мив, лек час да имаш. Стискам палци за добрата новина!

За захранването - и аз след 5-6 месец. Сок на Димето дадох около годинката, но и тя хич не ги харесва, караме си на вода основно. Иначе съм съгласна с Принцеска, че вкуса се възпитава.

Лусиана, честита ти радост!

Мога ли да пия парацетамол като кърмя? Такова главоболие ме удря от вчера, че на моменти не издържам чак.
Кой ви изписа капките за колики? Чакате ли да ги изпише педиатър или на своя глава давате?

Последна редакция: ср, 29 авг 2012, 17:39 от ~Галка~

# 632
  • Варна
Гале,
на мен в родилното ми казаха да пия парацетамол заради зверската болка в опашката. Явно може Rolling Eyes

# 633
Галка, аз пия Солпадеин за главоболието. Още на 2-я ден от раждането го почнах...по лекарско предписание. На мен парацетамола не ми действа.  Peace Peace

Вив-Мив -успех!  Hug

# 634
  • София
Момичета, щях да пиша, но нямам време.... ooooh! Някой ползвал ли е Lefax ? В хладилник ли се съхранява, че съм забравила, а немския не ми е силата newsm78 newsm78 newsm78

Ние сме на Лефакс  - една капка разредена с кърма или вода, преди всяко хранене и го съхранявам в хладилник  Peace преди да му дам го изкарвам 15 мин да се отвърне..

Към мамите с момченца -  забелвате ли пишката? Питах двама педиатъра, единя казва, че трябва да се забелва другия, че било рано  newsm78  и ако забелвате как го правите и мажете ли го с нещо?  Hug

тралала как една капка  newsm78 то пише 2 натискания на помпата и количеството е далеч над една капка  Rolling Eyes

за пишлето - не пипам

Блонди, Елс беше отговорила за кошчето, но и аз подкрепям казаното Wink

# 635
Момичета, щях да пиша, но нямам време.... ooooh! Някой ползвал ли е Lefax ? В хладилник ли се съхранява, че съм забравила, а немския не ми е силата newsm78 newsm78 newsm78

Ние сме на Лефакс  - една капка разредена с кърма или вода, преди всяко хранене и го съхранявам в хладилник  Peace преди да му дам го изкарвам 15 мин да се отвърне..

Към мамите с момченца -  забелвате ли пишката? Питах двама педиатъра, единя казва, че трябва да се забелва другия, че било рано  newsm78  и ако забелвате как го правите и мажете ли го с нещо?  Hug

тралала как една капка  newsm78 то пише 2 натискания на помпата и количеството е далеч над една капка  Rolling Eyes

за пишлето - не пипам

Блонди, Елс беше отговорила за кошчето, но и аз подкрепям казаното Wink

На листовката пише по една капка (едно натискане) за малки бебета и не смея повече от тази доза да му давам     Crazy  баща ми ми преведе листовката и изрично ме предопреди да му давам по една капка преди или по време на всяко хранене  Hug

# 636
Вив мив, най-сърдечни благопожелания, чакаме те с бебето  Heart Eyes

Валентина, много се радвам  Hug

# 637
И това да ви питам - виевече давате ли вит. Д?
На нас, като на Захариева, педиатърката ни изписа витамин Д (Деавит) от 20-ти ден. Нашето пъпче също е изпъкнало, но и не е паднало още.

# 638
  • София
Галка, и на мен веднага след операцията ми предписаха Солпадеин за главоболието, а то има основно парацетамол, така че може Hug
Вив-мив, стискаме палци мила, всичко да мине леко  Hug
Месечинке, нормално е да е като пресечено повърнатото Simple Smile Ние сме с извара в памперса Laughing
И моята педиатърка каза да забелвам по малко, но много се чудя Crossing Arms То такова малко пишле Naughty
Елс, Блонди, това с човчето в часовниковата стрелка ясно, но отдолу под капака не ми го опакова като бонбон, а само си го пуска в торбичка и дори не го прекъсва Thinking та мисълта ми беше трябва ли да правя някакъв възел, че така уж е показано и пише newsm78

# 639
  • Бургас
Viv miv, стискам ти палци!
Най-накрая се нагласих да пиша и аз. За раждането- предизвикано и може би затова беше 8 часа и много тежко:shock:. Мария я родих за има-няма 4 часа, а Виктор цели осем. Най-хубавото беше, че в един момент таткото се присъедини на раждането Heart Eyes и бяхме заедно при появата на сина ни. Беше много прекрасен момент. Също съм без никакви разкъсвания и шевове Flutter.
Викчо е много спокоен засега. Не знаех, че има такива бебета. Мария беше голямо зверче. Днес само спи,ака и го кърмя!
Много съм щастлива момичета!
Прегръдки за всички ви!

# 640
Момичета бебчетата ви посиняват ли им рацете и крачета и около устенцата след къпане?Докато го извадя малкия и да го подсуша,намажа и т.н. и става син и студен ,чак брадичката му трепери а не е студено...лято е се пак а и затварям врати и т.н. при къпане....при вас така ли е? Flutter а около устата и през другото време забелязвам сякаш посинява...а тогава не му е студено.... newsm78

Последна редакция: ср, 29 авг 2012, 20:49 от feisi

# 641
Ей ме на  Mr. Green
Като знам как бях вчера,сега тия зелени усмивки чак са ми нереални.
Снощи го докарах до 40,6.През деня мъжа ми ме замъкна почти насила до болницата.Всичко си е наред.Гледа ме док на ехограф,на стол.... нищо нередно.Гърдите меки,няма бучки,няма ранички, не ме болят....нищо бе.
И вирус не е.
Постоянно ми се повръщаше,даже и от вода.Само лежа.То като че ли след раждането по бързо се оправих.Нищо не можех да пия и да ям,едва днес някакъв таратор успях.Кърмата естествено понамаля.Пак си тече,но май на Явор не му стига защото се кърмим по един час и пак не му стига.Продължавам обаче аз си го слагам когато поиска да стимулира.
Иначе съм на антибиотик.ОТ ЛЛЛ казаха че лекарствата които пия са съвместими с кърменето,но докато го разбера беше на шише.
Днес вече свалих малко по-трайно,но повече от 38 не пада.Още вчера имаше "оферта" за болница,но отказах и се разбрахме ако и днес е толкова висока да не се инатя и да влизам.

Не съм ви чела  Embarassed Ще наваксвам някоя безсънна нощ    bouquet

# 642
[Елс, Блонди, това с човчето в часовниковата стрелка ясно, но отдолу под капака не ми го опакова като бонбон, а само си го пуска в торбичка и дори не го прекъсва Thinking та мисълта ми беше трябва ли да правя някакъв възел, че така уж е показано и пише newsm78

Белв, изобщо ли не ти го опакова, или само първите ... 5-6 да кажем, докато стъпят на дъното?  Thinking Може да се случи с първите, но като се подпрат се опаковат.
Възел - не, прави се само под първата и след последната.  Peace

Ох, мъж ми излезе с малката, тя все така хапва от едната гърда само и се дави даже, много съм доволна.  Praynig Не, че имам време за нещо супер - разтребвах хаоса из нас и правя захарен памук на децата наоколо Crazy

Муки, как така хем нищо ти няма, хем си на АБ  newsm78

# 643
вив-мив-точно днес си мислех за теб, много стиснати палчета от мен и Анди  Hug Hug

# 644
Блонди,идея нямам.
Док предполага че някъде има инфекция,но с операцията всичко е ОК.

Общи условия

Активация на акаунт