Отговори
# 195
Атракциа, много благодаря за бързия отговор, ще пробвам този метод, дано и при нас да има ефект. Освен кърма и давам по малко, само за изплакване на устенцето след кърмене чай бебезан, по препоръка на педиатъра, но само няколко глътки, колкото да изплакнем устенцето, не по-вече.
Оригването и при нас е проблем, не  можем. След всяко хранене се опитваме ама не става, вместо това почти винаги хълца.
Лошичке - и моята беба не спи, даже през нощта не иска да спи, като зомби съм цял ден, нищо не мога да върша, все иска внимание, на ръце, да се гушкаме, да цокаме, да се люлеем. Спи преди обяд няколко часа, след обяд се ококорва, после привечер пак малко спи и после пак се кокори, като залепени трябва да стоим, иначе мрънкаме, цупим се, и накрая не става ли нейното почва да реве. Чак свекито и етървата ме гледат злобно, че не върша нищо, нито чистя, нито готвя, на готово скачам  Mr. Green понеже до 40-тия ден мъжо ме остави при свекито, уж да ми помага ама .....
Гунди - стискам палци всичко да мине бързо и лесно.

# 196
Да ви се оплача момичета, излизахме до работата с бебко и тати с колата, защото нали сме като скачени и не мога да я оставя никъде, а трябваше да мина за малко. И познайте какво на връщане един "умник" реши както си кара в лентата за направо да се престрои и за завои и да спре рязко. Съответно не успяхме да спрем, а на всичкото отгоре понеже не се спазва дистанция и колата зад нас не успя. И така заради големите тарикати по улиците, които бързат да прецакат и да престроят пред всички се прибрахме с Ради с такси. Благодаря на Бога че сме добре и ударите бяха леки, но аман от шофьори...
Знам, че не ви е до това, ама да си споделя нервното състояние..

# 197
mimiss благодаря за бързия отговор. Явно само преди хранене ще се сменяме, че после много се разбужда и едва се приспиваме.

mariaemanouilova много неприятна случка наистина. Добре, че с вас всичко е наред и е минало леко всичко. И аз сега се колебая дали да се кача да карам колата с бебка, че като знам какви ненормалници има и страх ме хваща.

# 198
Здравейте, момичета  Hug
Чета, че имате проблеми с кърменето и много се радвам, че сте упорити и не се отказвате - надявам се и аз да имам вашето търпение, ако ми се наложи.
Ние още си чакаме  Crazy
Гунди, тъкмо си четях и си мислех, че не те забелязвам и си казах, че си родила (то всъщност скоро ще е, с това разкритие). Та си мислех като прочета новината, че си родила, да пиша един пост да не се местите още в "родени", че аз съм останала  Joy

# 199
Здравейте,
Гунди, тъкмо си четях и си мислех, че не те забелязвам и си казах, че си родила (то всъщност скоро ще е, с това разкритие). Та си мислех като прочета новината, че си родила, да пиша един пост да не се местите още в "родени", че аз съм останала  Joy
Тук съм и аз  Laughing, нямам болки регулярни, а даже и не регулярните са ми адски слаби, само много ми прилошава, сутринта пишкак често, но и това отмина, не иска тая мома да излезе в последния ден на лъв. Close

# 200
Mariaemanuilova голям стрес е това, което си преживяла, и слава богу че сте добре. Мукадес и аз като теб имам доста кърма, и винаги цедя преди да дам на малката. Като дойна крава съм, но се успокоявам, че по-добре да имам отколкото да нямам.

# 201
Честити нови бебчета, да радват мама и тати   bouquet

Гунди, тя пресрочи момата вече, и моя момък също  Mr. Green Лъвът до вчера вечерта беше.

Чакам си и аз регулярните контракции, изпопрочетох всичко за началото на раждането, все едно за пръв път ще ми е  Crazy От няколко часа ме боли кръста постоянно, но болката е лека, да видим, стискайте палци да започва нещо  Praynig

# 202
Ето ме и мен!  wavey

Да ви кажа нещата при мен са същите като повечето, които описвате - кърменето нон стоп, малко спане, постоянно искане за гушкане, баткото и т.н. но явно такава ми е нагласата, че това всъщност от което някои от вас се оплакват, за мен е най-хубавото нещо, и изобщо не ми тежи недоспиването или нервите, приятните емоции и вълнения са ми в пъти повече!  Peace Flutter

Софи, друго си е вкъщи, а? С кърменето вече нямате проблем, нали?  Hug Peace

Блонди, честит ти рожденик! Да ти е много здрав, умен и все така прекрасен!   party023  Gift
За слинга много ме е яд, че няма как да ти помогна, гледай клипчето и репетирай, дано се справите! Peace
Като гледах и при вас какви жеги са настанали - изпонатръшкаха ли се белгийците, те таквоз чудо дали са видели?  Mr. Green

Слънчо, внимавай с Дара, мила! Аз като съм с двамата гледам нон-стоп да обръщам внимание на баткото, че сега е най-важно да не изпусна нещата... Оставям бебка да плаче даже за малко, но неговите емоции са ми по-важни.
Снощи бебка като се изрева изведнъж и той се изплаши, понеже не я беше чувал  така досега и каза първо, че искал тя да спи в другата стая...след което реши, че по-добре да ми се върнела в корема  Shocked Mr. Green

Абе, къде е Гунди? Thinking Rolling Eyes Praynig

Това го писах сутринта.... ма като ме е страх да не го изгубя, че няколко пъти ми гасне изневиделица компа..... сега публикувам и се връщам да чета...

# 203

Гунди, тя пресрочи момата вече, и моя момък също  Mr. Green Лъвът до вчера вечерта беше.

Чакам си и аз регулярните контракции, изпопрочетох всичко за началото на раждането, все едно за пръв път ще ми е  Crazy От няколко часа ме боли кръста постоянно, но болката е лека, да видим, стискайте палци да започва нещо  Praynig

Ами аз прочетох,че днес е лъв, а Елсън казваше,че в някакво нейно тефтерче пишело,че тая година и утре до някое време е лъв, ама това вече много не ми се вярва. Във всеки случай имам приятелка, която днес има рожден ден и със сигурност е лъв. Но това е малковажно, аз се майтапя, просто искам да се почва и да се свършва и малко ме е яд, понеже днес ме заблудиха , една лекарка беше убедена,че едва ли не до няколко часа ще родя, ама нещоооо. И аз имам много слаби болки и най- вече дискомфорт в областта на таза и кръста, ама нищо повече. все си мисля за раждането на Диди и се надявам да не отида и аз като нея с 10 см, Laughing Ама тя поне е имала контракции, моите за сега за едни слаби болчици и то в много различни интервали?? И мен ме сдухва тоя момент все едно ми е за пръв път, а видях днес,че е важно за тях когато не е за пръв път, ама в същото време ми казаха или регулярни болки или изтекли води. А колко много държаха да се подпиша,че си тръгвам по собствено желание и то като се има предвид,че те самите не мислеха да ме приемат. Wink Hug

# 204
  • До морето
Блонди, честит ти рожденик! Дати е жив и здрав юнака, да те радва и да ви дава много поводи за гордост!!!

Атракция, Сами днес е спокоен- още не сме имали криза - яде ис пи цял ден, ходихме и на разходка, но не смея да се зарадвам. С това спане цял ден усещам, че довечера ще щракаме с пръсти  ooooh! Като нищо да ти пиша посред нощите  Rolling Eyes

Гунди, стискам палци да е скоро!

# 205
Мерси, момичета, мерси много  Hug

Гунди, дадох днес за 17ч и си е дева, със сигурност не е лъв.  Crazy

# 206
Момичета, здравейте! Не ми остава много време да пиша и да ви чета, но сега забелязах, че съм допуснала техническа грешка, нашият син се роди на 16.08.2012 г., Блонди, ще те помоля да промениш първата страничка датата и се извинявам.
На всички родили през това време честито!

# 207
Ето ме и мен... Честито на новите мамчета и сладките им бебчета! (няма да изброяват, че станаха много от последния път  Embarassed ) Честито и на празнуващия батко Wink

Попрочетох ви, ама не много задълбочено, защото и аз съм във водовъртежа  Whistling , явно всичките ни малки лъвчета са си с характер и се стремят да ни въртят на малките си сладки пръстчета  Mr. Green . Аз всъщност не се оплаквам, защото засега поне през нощта ме оставя и да поспя ... дано не реши друго  Praynig . През деня обаче сме пълна къща (нищо, че сме си само тримката и чат пат някой придошъл гост)
Алекс е много хитър и пред гостите само спинка и кротува, та бабите и дядовците са убедени вече, че е много кротко детенце  hahaha . Обаче иначе и ние си имаме по няколко часа нон стоп игра на стани, легни, кърми, спи, теч, сукане... мрънкане, сукане... в колко часа почнахме  newsm78 ааааа... и така...
В паузите подреждам багажи, нареждам шкафове, таткото сглобява мебели ... аз чистя... пера.. и всички други забавления.. newsm78 Joy

Гундиии ако идва, да идва... пък девичките дано са по-малко своенравни  Laughing стискам палци  Flutter

Като обсъждате тия зодии да ви кажа, че нашия бандит не само, че е зодия лъв, ами и асцендентът му бил лъв... ами честито, май си имаме нов глава на семейството Mr. Green

А сетих се какво щях да пиша... някой да има успешно люшкащ вибриращ шезлонг и изобщо какво е мнението за такова пособие, че започнах да се замислям... с тази любов към люшкането...  Thinking

Другия вариант е да взема да потренирам и аз връзване на слинг най-накрая и както катеря стълби и обикалям къщата по цял ден... току виж се почувствал достатъчно разлюлян вътре  Mr. Green

# 208
Севи, Бюти е  Peace

Елсън, с този възел се боря, ама засега супер нескопосано, кръстосаната люлка не я одобри.

# 209
  • Пловдив
И аз съм тука още две в едно. Лъва е бил до вчера 20 часа, та сме изпуснали влака. Бъзикаме се с майка ми, че ще имаме мъжка мома. Grinning
 На мен от снощи ми пада тапата и днеска си имам контракции, но както имах пет шест през шест минути, после станаха през двайсе и ей така си се променят. Ама това истинските контракции много готина робота. Аз от предишните окситоцинови се бях стресирала. Не че не болят ама минават и имаш време да си починеш от болката.
блонди да ти е жив и здрав рожденика.   bouquet според мен няма как да кърмиш при това връзване на слинга.

Общи условия

Активация на акаунт