Отговори
# 150
p4eli4kata_86 ами да мисля да съм при Здравкова
още не съм ходила в този друг кабинет, където приема със здравката каса
досега съм на частни прегледи при нея
но бяхме говорили и предишната бременност (неуспешната) ми обясняваше къде й е другия кабинет
затова не мога да кажа къде се намира
живот и здраве към 10-12 септември ще отида при нея и ще видим от кога ще започне самото следене на бременността
а при Цанкова съм ходила, за проблемни въпроси - се опита да ме убеди колко добри доктори има в Патология
резултата е - скарахме се ..... никой на света не може да ме убеди в това
имах нещастието да се запозная с всички тях и да прекарам 10 ужасни дни, които още помня и се моля само да не се налага отново да ходя там
иначе по другите въпроси, за които сме говорили ми се стори за супер разбрана

# 151
basten
А за всички лекари в патологията не мога да твърдя че са добри...даже изобщо..но нея и Ташкова ги помня щото те бяха завеждащи,и аз имам 2 пъти престой там с предната си бременност и аз се моля този път изобщо да не ми се налага да стъпя там!
За Цанкова и аз останах на такова мнение че е разбрана,обяснява добре..но все пак ще преценя допълнително на прегледа,ако не ми хареса ще мисля за друг вариант,може да обмисля варианта д-р Здравкова. Ще го мислим има още време.А ти като идеш в тоя кабинет със ЗК,ще споделиш къде се намира дали е за там където си мисля аз или е някакъв нов кабинет лично неин.

# 152
  • Варна
Здравейте мами!
Вчера бяхме на лекар и си чухме сърчицето  Joy силно биеше, пуснаха ми го на екрана! Всичко е наред, пуснаха ми изследвания - кръв и урина, другата седмица ще разбера резултатите. Мериха ми кръвното, мериха ми корема, ханша (с един странен уред). Иначе следващия преглед ще е чак на 20.09 Sad как ще дочакам. Потвърдиха ми, че имам гъбички, но нямало нищо по-типично за бременността. Някой друг имали този дискомфорт? Както и да е, нали бебчо е наред!
Малко ми се гади напоследък, но не повръщам, изключително ми е отпаднало, можеби, защото много лежа, мислех, че ми е ниско кръвното, но не е. Ще почивам докато мога, тази седмица съм отуск!
Успех момичета!

# 153
Момичета, радвам се за всички, които са чули вече сърчицата, сигурно е прекрасно.
Като писахме за коремите, моя е ей такъв (не съм аз на снимката, но е същото положенето някъде). Ами вижда се, не мога да нося дреха по мен вече. http://pregnancy.about.com/od/trimesterguide/ig/1st-Trimester-Be … ---First-Baby.htm
Знам, че трябва да почне да личи след 4ти месец чак, но явно не при всички е така.

# 154
  • Варна
 Laughing Ами как няма да личи като си кльоща (с най-добри чувства).
Ще ми се и аз да имам такова телце, но с моите 58кг на 160см скоро не мисля, че ще ми проличи, защото и така си имам леко коремче и мазнинки.

# 155
Е, не съм чак като тази девойка, по-слаба съм се изкарала Simple Smile 60 кг на 170, т.е. изобщо не съм слаба.

# 156
Момичета, радвам се за всички, които са чули вече сърчицата, сигурно е прекрасно.
Като писахме за коремите, моя е ей такъв (не съм аз на снимката, но е същото положенето някъде). Ами вижда се, не мога да нося дреха по мен вече. http://pregnancy.about.com/od/trimesterguide/ig/1st-Trimester-Be … ---First-Baby.htm
Знам, че трябва да почне да личи след 4ти месец чак, но явно не при всички е така.

Споко, и на мен ми личи. Иначе коремът ми е залепнал за гърба, много спортувам, но от седмица си личи ама прилично. Нищо, това е само хубаво и трябва да се радваме Simple Smile

# 157
Значи не съм само аз Simple Smile Викам си от сега щом е така Simple Smile Някой да не ме разбере погрешно, мен това ужасно ме радва и не се притеснявам от килограми никак, просто някой изрази становище, че е абсурдно рано да личи, пък и аз така смятах до сроко Simple Smile

# 158
На мен нищо не ми личи, но аз съм си дебела, така че сигурно чак в 7мия месец ще си личи, че съм бременна, а не просто дебела  Laughing

# 159
То и аз съм тлъстичка, 60 килограма на 170 .. свинче  Laughing  Tired
След като родя твърдо съм решила да се стопя на 52  Simple Smile
Иначе за косата- засега не ми пада, и се надявам да е така и до края, защото си я обожавам и е най-хубавото ми нещо и за нищо нищо нищо на света няма да отрежа и милиметър  ooooh!
Пъпки аз така или иначе си имам , защото още съм в пубертета и не ми е направило впечатление да са намалели или увеличили, но се мажа с фон дьо тен и не си личат  Heart Eyes

# 160
Стига, че ще умра от смях с тия 60 кг  Laughing
Аз започнах на 78.800, сега съм 80, на 176 см  Wink
Мечтая си да съм 60 някога, ама надали.

# 161
Стига, че ще умра от смях с тия 60 кг  Laughing

и аз  Joy Joy Joy
айде няма значение колко ще качим през бременността
после ще ги свалим

karityyy ти на колко години си ?

# 162
# 163
браво, все пак си излязла от пубертета
аз на 18 г. вече родих диваненцето от долната линийка Simple Smile
поздравявам те за избора да забременееш толкова рано  Hug

# 164
Аз  започнах на 72 килограма на 1.76, сега съм 68. Апетитът ми е нулев! Не ми е лошо, не повръщам ,но не ми се яде. Стомахът често ме боли и сега ми изписаха нещо за него. Иначе не мога да дочакам до прегледа в сряда....  Praynig Praynig Мисля да отида на фризьор да си поскъся косата,защото е дълга и в момента е станала една .....на нищо не прилича. Да я боядисам не смея,че нещо откакто съм бременна много лесно ме хващат алергиите. Може да опитам с къна. Само ноктите ми растаааааат , толкова дълги и здрави нокти не съм имала никога.

Общи условия

Активация на акаунт