Отговори
# 540
Здравейте мами! Сега се връщам от преглед, много щастлива! Чухме сърчицето на нашето мъниче! Таткото днес има рожден ден и това му беше най-хубавия подарък! В 12та седмица ще  ми правят изследвания за синдром на Даун и за антитела заради кръвната ми група (отрицателна). По принцип аз съм си правила много от необходимите изследвания вече заради инвитрото. От днес спирам с Утрогестана,защото забелязах че от него имам малко кафяво зацапване. Докторката мисли,че тези таблетки вагинално вече ме дразнят, а и каза,че вече няма нужда. Следващият преглед,по-точно разговор ще е на 19.09, гинеколога ще ми обясни овсичко за изследванията и трябва да реша дали искам да правя тези за синдром на Даун и още два вида хромозомни отклонения. Извинявам се за тъпото обяснение ама като не ми се обяснява на български и аз запецвам с обясненията на български. На 24.09 ще е изследването .Не са ме теглили и не са ми мерили корема (то такъв няма а и аз отслабнах доста) . Сигурно следващия път. Тук също казват,че първите три седмици са най-рискови. Днес докторката каза,че не вижда причина нещо лошо да се случи,но каза гаранция до 12та седмица няма! Сега отивам да си пооправя къщата, че ще имаме гости. Приятен ден на всички!   bouquet

# 541
ау, много бързо пишете
докато се върна от обедна почивка и сте изписали 2 страници

denise78 , честито за сърчицето - сигурно наистана това е бил най-хубавия подарък за таткото
за изследватията - още не са ми пускали
утре на прегледа, ще видим какво ще каже доки

# 542
 Peace Честито сърчице .
  EmbarassedНадявам се не е много нахално от моя страна- позволих си да започна оформлението на следващата темичка.  Confused И без това се чудя какво да правя по цял ден.
Успех на мамите, на които предстои преглед

# 543
Здравейте и от мен. )

За изследвания, никакви не са ми пускали още, но не бързам. И на ЖК ще видя кога ще се запиша, септември ще отида по някое време.
За кръвното, имам си хубав апарат в къщи и си го меря. Моето по принцип е ниско, тоест под 120-80.

# 544
  • София
Здравейте и от мен. )

За изследвания, никакви не са ми пускали още, но не бързам. И на ЖК ще видя кога ще се запиша, септември ще отида по някое време.
За кръвното, имам си хубав апарат в къщи и си го меря. Моето по принцип е ниско, тоест под 120-80.

Еххх ти си добре. Моето сутрин е 90/60, а след това ми става 100/70 и пак се чувствам замаяна, ама не чак така както когато бяха адските жеги.

# 545
  • София
Peace Честито сърчице .
  EmbarassedНадявам се не е много нахално от моя страна- позволих си да започна оформлението на следващата темичка.  Confused И без това се чудя какво да правя по цял ден.
Успех на мамите, на които предстои преглед

Има доста мами, които ги няма на първата страничка  Simple Smile

Аз нямам нищо против  Hug

# 546
Ще ги добавя  Peace  Ето какво ми хрумна сега:
Лятото дойде и си замина, но вечен спомен то остави- през АПРИЛ ще сме двамина

# 547
Еххх ти си добре. Моето сутрин е 90/60, а след това ми става 100/70 и пак се чувствам замаяна, ама не чак така както когато бяха адските жеги.
[/quote]

И ти си добре аз сега съм с 90/60 направо мога да заспя права.  Mr. Green
За изследванията ще ги правим след 2 седмици Simple Smile Поне заради брака се оттървах от Васермана  Simple Smile

# 548
Ще ги добавя  Peace  Ето какво ми хрумна сега:
Лятото дойде и си замина, но вечен спомен то остави- през АПРИЛ ще сме двамина
То хубаво е ама някой мами чакат близначета  Simple Smile Ново предложение  Wink
На мен днес много ми се   Sick преди обяд....и вече нямам същия апетит както предната седмица и много се уморявам... Sad
basten ,аз знам че дуфастона е за задържане,ама се чудех дали да го вземам в случай че нямам зацапване,но щом го е изписала го вземах довечера ще го почна...това е застрахорка понеже с първата ми бременност имах често зацапване в началото.Успех утре на прегледа!
denise78 ,честито сърчице!
И моето кръвно по принцип е ниско,ама лятото нещо ми се вдигна от топлото сега незнам ще видим по натам!Изследвания още не са ми пускали може би после вече на 17.09.Лекарката е отпуска 2 седмици и за това чак тогава ме вика на преглед!

# 549
  • София

И ти си добре аз сега съм с 90/60 направо мога да заспя права.  Mr. Green
За изследванията ще ги правим след 2 седмици Simple Smile Поне заради брака се оттървах от Васермана  Simple Smile

А предписаха ли ти нещо за кръвното или ти казаха само да пиеш повече течности?

# 550
Нищо не ми изписаха
Пия си повече течности и са стягам, че не може
Единственото което ми изписаха са Прегнакеър + и Биозин  Simple Smile
Ама си мисля следващия път като се видя с доки да я питам за нещо Simple Smile

# 551
  • София
Нищо не ми изписаха
Пия си повече течности и са стягам, че не може
Единственото което ми изписаха са Прегнакеър + и Биозин  Simple Smile
Ама си мисля следващия път като се видя с доки да я питам за нещо Simple Smile

Ами на мен моята докторка ми каза, че за сега нищо не е препоръчително да пия защото съм в малки месеци и всичко е вредно и само да пия повече вода и ако се чувствам по замаяна айрян с повечко сол или кола. А и аз избягвам някакви лекарства тъй като незнам дали от тях пък няма да ми стане по лошо. Аз я питах за витамини дали мога да пия освен фолиевата киселина - тя ми каза, че според нея не са ми нужни, а те пак са пълни с химия.
И за сега си пия само фолиевата и повече течности, а и сега съм горе долу по добре. А и наистина в жегите ми беше супер зле.

# 552
Радвам са че тези жеги преминаха направо се чувствам късметлиика че не съм бременна през лятото. Горките мамчета .... Тежичко им е било

# 553
  • Варна
Вие по колко фолиева киселина взимате на ден? Аз си пия по едно хапче вечер - 0.400мг (вече цяла година Simple Smile , като на опаковката пише, че е достатъчно, но някой беше писал, че взима 3х1 и се притесних да не би моето да е малко количество?

# 554
То и през зимата в леда няма да е много забавно Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт