Отговори
# 60
аз също много искам да ходя на йога, или на някакво подобно занимание
но за съжаление тук в нашия град няма  Rolling Eyes
знам, че мога да си взема диск с упражнения, но е друго когато ходя някъде сред хора

незнам, предполагам че вашите лекари са ви предупредили да избягвате обществени места
където имам много хора, с цел да не се заразите с нещо по време на бременността
априлки, и аз да ви напомня да ограничите достъпа си до поликлиники, болници и други места където е възможно да лепнете нещо
въпреки, че който има и друго дете знае, че то е най-големия преносител на зарази все пак !

# 61
здравейте,добре дошли на новите майчета,а тези които са на преглед-чакаме резултати Mr. GreenУтре сутринта и аз съм на преглед,по обед ще мина да ви кажа какво е станало.

# 62
ася успех аз в петък съм на преглед. Направо нямам търпение да дойде деня  Mr. Green

# 63
  • София
Успех на прегледите момичета, направо ви завиждам, аз съм чааак на 1.09, толкова съм нетърпелива, че няма накъде повече.

Hug

# 64
 здравейте Grinning
сега се прибирам цяла сутрин ходене по мъките за тея здравни- но спечелихме битката и ги изгладихме. Сега ми остана да си платя само за юли, август и септември- това ще стане другата седмица и след моренцето ще ида на преглед  Crazy Толкова съм щастлива.. бях се отчаяла по едно време.
Вчера ми се гадеше вечерта  Sick и само си лягам и почвам да се въртя в леглото. Да не говорим, че мъжа каквото ми каже, че яде - всичко почва да ми се яде-  като спомена за ябълка така ми се дояде, че не ме свъртя, докато не изядох един домат.. като спомена за фреш от банани и сладолед  ми изтекоха лигите.. после каза, че има боб - същата работа  Confused  .. обаче след тоя домат като почна да ми се  Sick  
Това ми беше първото гадене.
ПП : айде чакаме добри новини от прегледите

# 65
karityyy радвам се за теб колкото до гаденото съчувствам ти аз през целия ден съм така. Хапна нещо за полловин час съм ок после пак почва едно гадене

# 66
 Sick ох, едвам си изядох обяда... само домата ми понесе от цялото меню.  Crossing Arms ако продължи така, ще трябва да мина само на зеленчуци .

# 67
Успех на прегледите момичета, направо ви завиждам, аз съм чааак на 1.09, толкова съм нетърпелива, че няма накъде повече.

Hug

тогава, аз няма да споменавам че моя следващ преглед ще е към 12 септември - да чуем сърчице
01,09 ми се вижда ей сега - ама 12 ужас,
и аз нямам търпение Hug

# 68
спокойно, мила, и аз ще ходя чааак към 12 септември. Но мисля, че чакането ще си заслужава

# 69
наистина нямам търпение,
а за казването - вие кога смятате да казвате на близките и приятелите ?
и най-вече на работодателите (че това за мен е трудната задача)

# 70
наистина нямам търпение,

Над това размислям и аз от няколко дена...айде майка ми знае вече,но другите.... Rolling Eyes Особенно родителите на мъжа ми,чак не ми се иска да съм там като им казваме щото ме е страх че свеката нещо ще ме изнерви покрай тази новина..като и знам устата. Twisted Evil
Ти при кой лекар ходиш?Кога отиде на първия преглед?

# 71
Здравейте, сладки априлки  Hug
Благодаря за темата, Лече  Hug Другият път може само да ми вмъкнеш едно Т в ника    Mr. Green
Добре дошли на всички нови момичета  Hug Как само се напълни темата, много се радвам.
Аз не бях редовна тези дни, че бахме малко на почивка с мъжото на планина, в нас кипи ремонт
и направо при мен е идилия   Mr. Green
Сега с хубавите новини, миналата седмица видяхме сърчицето на беб, днес си пуснах и първите изследвания- кр. картина, урина, кр. група, че и аз не си я знам  Grinning Записах се при гинкото и се моля всичко да е наред, от време се притеснявам, но гледам да съм настроена положително  Simple Smile
На всички, на които им предстои преглед стискам палци  и в другата тема списъкът на
първа страничка да наброява поне сто  Crazy  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 22 авг 2012, 15:34 от desitkad

# 72
наистина нямам търпение,

Над това размислям и аз от няколко дена...айде майка ми знае вече,но другите.... Rolling Eyes Особенно родителите на мъжа ми,чак не ми се иска да съм там като им казваме щото ме е страх че свеката нещо ще ме изнерви покрай тази новина..като и знам устата. Twisted Evil
Ти при кой лекар ходиш?Кога отиде на първия преглед?

ами аз ходя при д-р Здравкова, на нея имам най-голямо доверие
надявам се да се разочаровам
първата ми бременност следеше Янева в поликлиниката, ама не искам пак при нея

а ти ?

# 73
basten ,много ми е труден избора за АГ,честно...нямам никакво доверие на никой при доста лекари отидох...май последно бях доволна от Цанкова,от Янева се бях разочаровала от началото на предната ми бременност и се записах при Начев...той пък страшно устат...пффф...те тука всичките едни кадърни в нашия град! Rolling Eyes
Здравкова и аз я харесвам ама при нея само на частно!

# 74
Сладурани,
аз да ви призная май направих голяма глупост днес, бях на зъболекар и ми казаха да си направя снимка на едното зъбче, но каквато съм разсеяна в последно време - въобще не се усетих, че май не е хубаво бременна жена да се излага на рентгенови лъчи!
Мислите ли, че е голяма грешка?  Confused

Общи условия

Активация на акаунт