Отговори
# 645
Извинявам се, че няхлувам така в темата ви /аз обичам да шпионирам други отчетни  Mr. Green /, но виждам, че се води лек дебат на тема "заглавия"  Heart Eyes Лично аз като човек, който вече близо осем месеца оформя темите на Септемврийките съм на мнение, че всеки има право на глас ... за това и според мен е най-добре когато се пуска заглавие на тема, поне да има няколко варианта пуснати в анкета, като всяка една бъдеща априлка може да дава предложение и да гласува разбира се. Все пак темата е обща и нека всеки има право на глас Wink

Още вендъж извинета за нахлуването и лека и безпроблемна до финала  Hug

Аз съм "за"! Стига да има време за гласуване... Ако не, Кари, може да бъде "Априлски бебенца 2013", а в нея ще пуснеш гласуване за следващата  Hug

# 646
Здрасти и от мен, бъдещи мами!  Heart Eyes
Аз също имам огромната радост да се присъединя към вас. Моят бебок също ще се роди през април. В момента съм почти в 8 седмица  Simple Smile

# 647
Здравейте,

Аз участвам до сега доста пасивно, четейки ви от самото начало, но реших да проговоря  Grinning Провокира ме полемиката по повод имената на темите. Определено и на мен ми допада повече идеята за изчистен вариант от сорта "Бебета април 2013" или от сорта. Римуваните имена и измислените думи от сорта на "бременелки" лекичко ме дразнят, да си призная. Е сигурно, защото съм нова във форума, знам ли  Grinning

Хайде да не се записвам само с критика. Малко повече за мен: бременна съм в 4 г.с. според лекарката ми, а според мен съм най-малко в 5-та. Ходих само на един преглед и факта е, че е доста рано да се определи с точност. Предполагам, че термина ще ми е след 20-ти април, но божа работа  Grinning Чакам с нетърпение 4 септември, когато се надявам да се похваля с по-хубави новини.

За сега толкоз - успех на всички и да завършим в "Родени бебета през април 2013" живи и здрави!

# 648
Добре дошли нови мамчета  Hug
Кари, ще имаш ли проблем ако добавиш и анкета към следващата тема?  Hug

# 649
Не е защото си нова.
Аз сигурно едно 10 години ще направя, но не съм им свикнала. Peace

# 650
Не е защото си нова.
Аз сигурно едно 10 години ще направя, но не съм им свикнала. Peace

Ео, тогава ни остава да гласоподадем, като се заформи анкетата  Wink

# 651
Ще добавя. Само да ми кажете какво да сложа като въпроси? Дали да има рими или не? Иначе реших, че тази ще е Априлски бебета 2013:)

# 652
Момичета, не се сърдете, но едно заглавие не е чак с такова огромно значение, по-важното  е, да цари мир и разбирателство! Тук сме, за да си помагаме и споделяме, нищо лошо към никоя   bouquet

# 653
Кари, може да е само въпрос дали да има римувани заглавия с отговори да и не  Hug
Десдемона, исках специално да те приветствам в темата, че историята ти е трогателна  Hug Лека  и безпроблемна до края  Hug
Росита, сега ти видях лентичката  Grinning Дано да е дама след тези двама батковци  Hug

# 654
Кари, може да е само въпрос дали да има римувани заглавия с отговори да и не  Hug
Десдемона, исках специално да те приветствам в темата, че историята ти е трогателна  Hug Лека  и безпроблемна до края  Hug
Росита, сега ти видях лентичката  Grinning Дано да е дама след тези двама батковци  Hug

За въпроса съм съгласна  Simple Smile
А по повод лентичката ми  Blush мечтаем си, но каквото се случи! И все пак - ужасно много искаме момиче Praynig На мен ще ми е трето, но на таткото ще е първо и въпреки това, след 6 години съвместен живот и той е убеден, че е иска момиченце  Grinning
Имам въпрос към мамите - мислили ли сте за име? За нашето сме измислили още преди няколко години - и за момиче, и за момче  Blush  

# 655
 desitkad благодаря  Hug  bouquet
rossita77 Hug мечтите се бъдват, не ни пречи, да си помечтаем Mr. Green

# 656
Роси, и аз си мечтая за момиченце, казват, че като искаш нещо много силно то се случва. А за имената, аз от ученичка още съм си ги наумила  Mr. Green

# 657
Роси, и аз си мечтая за момиченце, казват, че като искаш нещо много силно то се случва. А за имената, аз от ученичка още съм си ги наумила  Mr. Green
Мене ме е страх към момента Blush дори и да мечтая ... Лече ни чете  Hug Hug Hug

# 658
И аз така мисля, положително мислене му е майката  Sunglasses пък ще видим  Laughing
Относно кръвното налягане...Аз си знам, че съм с ниско (90/60), но тия дни направо ми става усилно на моменти и не ми причернява, но някакси ми е замаяно. Не помня с момчетата да съм имала такива състояния, но както знаем бременностите могат да са различни... Слава богу не ми се гади чак толкова и мога да ям каквото си искам!

# 659
Мене ме е страх към момента Blush дори и да мечтая ... Лече ни чете  Hug Hug Hug
Confused Най-важното да е да сме настроени положително. Аз също много се притеснявам и мисля, а точно преди прегледа направо треперя от това какво ще ми кажат  Sad Докито вече два пъти ми се накара за това и ми каза, че с такива лоши мисли нищо няма да постигна,освен да привличам лошите неща.  Каквото ни е писано-това ще е, от нас се очаква да вярваме в успеха си  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт