Отговори
# 600
 Simple Smile Аз пък съм останала с впечатление, че е нещо като традиция всички да си правят така отчетните .
ПП: от приказки на приказки прехвърлихме 41 страничка  Mr. Green

# 601
А, не, спокойно, знам, че се шегуваш, духи Simple Smile Аз съм приела, че щом съм се записала в отчетни, ще мълча и ще си трая за безумните заглавия Simple Smile Но просто Мирама сподели как вижда нещата, та реших да я подкрепя, понеже ги виждам по същия начин Simple Smile

# 602
Незнам ама на някой не му се струваше възможно за 2 дена да стигнем до  50-та  Mr. Green

# 603
duhi_puhi, абе така е, още с Калина ги имаше,а Тони даже е преди нея...

Не знам на кого му е хрумнала идеята, ама на мен ми е много инфантилна...)))) все едно едва ли не като си бременна си с промит мозък. )

Ео, аз по принцип трудно си трая. ))) Ама не искам от първата отчетна да внасям раздори. ))) Че съм малко с по-шантави разбирания и схващания и не всеки ги възприема. )

# 604
леле момичета не мога да ви изчета !! аз пия само фолиева без витамини,малко ми е сънливо пък като си легна не мога да заспя все мисля и мисля Simple Smile За дрехите незн,може да си купя нещо за специално за бременни ако ми хареса и ми стой добре,ама трябва да се готвим за по-големите номера Simple Smile Simple Smile Темата която най-ми хареса е тази последната (с мама и тати ) ...Така май си наваксах.....вчера пийнах малко бира ,точно три глътки и ми се отпи !! Организма си знае работата и те предпазва !! Понеже правим ремонт ще ми се наложи да съм около строителни материали,лепила,даже боядисвах едни прозорци гледам да излизам на въздух ама няма как трябва да го завършим !!!

# 605
Незнам ама на някой не му се струваше възможно за 2 дена да стигнем до  50-та  Mr. Green
#Milti хехех аз бях

# 606
Честно казано за мен няма никакво значение от заглавието нито разбирам от поезия нито нищо въпроса е че ми е приятно в тая темичка и се радвам че я има . Голяма работа дали ще е римувано или нещо по-обикновено Simple Smile
Относно рабиранията варвам че щом сме в тази тема всички са съгласи че всеки си има мнение и си е в пълното право да си го изкаже  Grinning Hug Hug Hug

# 607
  • Тук
Аз нямам претенции за заглавие на темата.

Кари, това горното, което си показала на снимката много ми допада. И аз искам нещо от този сорт дрешки.

Rose, добре дошла  Hug Леко бременеене!

М/у другото прогнозите за тази зима са , че ще е много люта ( една от най-студените за последните няколко години)  cold Тежко ни..

# 608
  • Пловдив
Дам, определено с тия зле римувани заглавия сте прицел на присмех от останалата, по-нормална част от форума. Нормална, защото тия рими за мен са признак на лудост. А, аз иначе в отчетните не влизам, дойдох да подкрепя приятелка.

М/у другото прогнозите за тази зима са , че ще е много люта ( една от най-студените за последните няколко години)  cold Тежко ни..
Вие на открито ли живеете или нямате средства за отопление? newsm78

# 609

М/у другото прогнозите за тази зима са , че ще е много люта ( една от най-студените за последните няколко години)  cold Тежко ни..
Shocked Shocked Повече от миналата ли? Ако е по-студена от миналата ще трябва да си вградим жички за отопляване в дрехите. Миналата беше НЕЧОВЕШКА!
 cold cold ама поне на бебо ще му е топло в корема  Mr. Green

# 610
Дам, определено с тия зле римувани заглавия сте прицел на присмех от останалата, по-нормална част от форума. Нормална, защото тия рими за мен са признак на лудост. А, аз иначе в отчетните не влизам, дойдох да подкрепя приятелка.

Е и аз това имах предвид. )
Преди години не ми правеше впечатление, но сега....определено да. )))
Ако и останалите са съгласни,нека си го оставим само Април 2013г. и да се откроим от "стадото". )))) Все пак овена се отличава с индивидуализъм. )))))

# 611
НА мен пък мноооого ми хареса това за мама и тати, но ако повече момичета искат само Април 2013 ще се съобразя  Mr. Green

# 612
# 613
Не съм от хората, на които им пука какво мислят другите и дали ще се присмиват... Аз лично нямам претенции за заглавието, каквото сложат - така или иначе, тук съм. При сериозната и напрегната работа, която имам да ви кажа честно искам да се разтоварвам  в тази темичка, а не да си размахваме пръст  Wink. Всеки има право на мнение, все пак  Peace

И моля ви се, някой ще раждаме най-вероятно теленца  Flutter Но пак рогат добитък  Laughing Нека бъде Април 2013.

# 614
Вие на открито ли живеете или нямате средства за отопление? newsm78
[/quote]
Не става въпрос за това, ами че като излезеш от вкъщи и докато ти дойде автобуса рано сутринта си станал на мини ледче на спирката

Общи условия

Активация на акаунт