А за ядовете се присъединявам към мнението на момичетата- кажи на тези, които те ядосват, накарай им се ако трябва. Ако не друго-олеква. Поне на мен ми олеква като си кажа всичко от-до. Ако искат да се сърдят. Иначе че при някои хора няма смисъл, няма. 

Лекарката каза щом няма др симптоми всичко е наред ако бебо е весел, а акото да го изхвърлям, не да му се чудя 
Попринцип винаги си ляга след последното ядене към 22 и спи като пън до към 5-6, но снощи явно си е искал мама за успокоение, не само за ядене. Аз се чудех дали да му дам да суче, защото бях пила малко вино, но му дадох и той сука не повече от минута и заспа щастлив
И през нощта се буди пак да яде, което не се беше случвало мн отдавна. Милото ми 
И ние акаме различни неща

иначе юмруците са все олигавени
Стаята е със скапано изложение. Един път го навлякох с ританки и къс ръкав , ами главичката веднага му се изпоти 
Много силно ви прегръщам и приключваме.... 
След ужасните колики, които получи след като спрях капките съм решила до края на трети месец да не спирам нищо. Спирането ще го направя в четвърти месец и то постепенно. Препоръчани теми