Отговори
# 60
Ох...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Днес се присетих за майката на Карлос, защото една жена на улицата ми заприлича на нея. Няма такъв смях с тази героиня. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 61
Ох...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Днес се присетих за майката на Карлос, защото една жена на улицата ми заприлича на нея. Няма такъв смях с тази героиня. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Тя почина  Sad

# 62
Тя почина  Sad
Наистина ли?  Shocked
Пропуснала съм, съжалявам.........................

# 63
Да, малко след финала на сезона, и след Маклъски.
Нека почиват в мир.

# 64
Нямате си и на представа с какво нетърпение чаках епизодите с ретроспекции.Обожавам ги! Да гледам какво е ставало в миналото с Мери Алис или с някои други от сериала ... мога да гледам цял филм само от ретроспекция....  Heart Eyes

# 65
Знаете ли,че организират обиколки с едни влакчета на Уистерия Лейн и на целите снимачни площадки?... така ми се иска да ида  Confused Confused
И аз искам

Последна редакция: ср, 29 авг 2012, 20:10 от малката лисичка

# 66
# 67
Хайде да подкрепим Марша Крос за ролята си в Отчаяни Съпруги! Натискате на този линк,влизате чрез фейсбука си и натискате на Comedy Actress да гласувате и натискате след това на SAVE VOTES! Ако не ви е ясно нещо,пишете Simple Smile

http://www.goldderby.com/votes

# 68
Вече гласувах за Марша Крос, а също и за Desperate Housewives в категория комедиен сериал, мисля че беше.

# 69
Ulenceto Да,уникална е  Peace

# 70
Лисичке, много са готини съпругите на твоя подпис.

# 71
....Страстта на орлите....,
що си сменяш името видя ли в темата за анатомията те изкараха жена  ooooh!

# 72
Кофти стана така... Нищо, това вече няма да го сменям.

# 73
....Страстта на орлите.... Благодаря,и аз си ги харесвам,и твоето гиф-че е уникално Simple Smile

Heart Eyes

# 74
  • София
здравейте, не следя редовно сериала, но в последните седмици се загледах вечер по фокс'а..  Blush   и след днешната серия ми е едно любопитно дали този лудия Дани ще направи нещо на бременната Линет.  newsm78  ако някой знае, може и на лс.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт