Отговори
# 75
Няма да и направи нищо. Спокойно.

# 76
Аз сега преглеждам сезони 1-3 и забе;лязах, че някои от ретроспекциите в сериала се разминават. Примерно в единия сезон дават как Мери-АЛис пристига (не опмня в кой сезон): тя идва сама с камиона и казва на Марта Хубър, която си вре носа, че мъжа и сина и пристигат след малко. В една друга ретроспекция пък дават тримта заедно да пристигат на Уистерия...

В друга ретр. от първите сезони Мери Алис си псомня пристигането на всяка от съпругите. Дават идването на Сюзън, която клечи пред камиона с малката Джули, която е на около 2 г. Линет пристига 8 години след Сюзън, бременна с близнаците и оплакваща се, че Том не и е казал, че в рода им има близнаци, но коремяа не и личи; което е абсурд, защото в последните сезони излиза, че Джули и близнаците Скаво са на една възраст. Дори и да имат 1-2 год разлика, определено не са 8. За разлика от друга ретр. , където Линет е бременна, а Том за пръв път и показва къщата, която е купил и още не са се нанесли.

Тези несъответствия малко ме дразнят.

# 77
  • София
LUCKY14, благодаря. много добре се получи в крайна сметка. хареса ми днешната серия. взех много да си падам по сериала  Mr. Green

# 78
Така е, и аз забелязах,че в някои ретроспекции има разминаване.

Между другото турците /и хората,които го гледат/ ме изядоха като се опитах да защитя нашите съпруги пред турските. Как могат да ми кажат,че турските съпруги са по - забавни и играят по - добре от нашите?? Направо да ти иде да ги удариш колко са тъпи,ограничени и какви консерви са  Shocked

# 79
 Joy Joy Joy
Турските съпруги са си направо друг жанр, и който  обича турски сериали си е влюбен;
 това им е най скъпата продукция, събрали са си звездите...
Нормално е фенките да са в транс  newsm48

# 80
Съмняваш ли се, че няма да те изядат? Тъпите селянки са толкова омагьосани ( Laughing) от тая помия, че нищо чудно да започнат да те обсъждат. За тях Ева Лонгория е грозна пред прословутата ИНДЖИ.  Laughing

# 81
Извинявайте,но най - много ме заболя от това,че били по - забавни? Стига бе,сериозно ли има по - скандални и по - забавни жени на екрана? Grinning

# 82
  • София
Ох, аз не можах да изтърпя да гледам турските съпруги. Гледах серия и половина и до там. И ми писна по бтв да въртят само турски сериали, затова и ме загубиха напоследък като зрител.

За грешките в ретроспекциите - също и когато даваха Линет и Том (спомени на Линет мисля, че бяха) вече като колеги, май на първата им среща, а те са всъщност заедно от колежа.

# 83

Умирам за тази усмивка на Бри,която показва,че крие нещо и е неразгадаема  Heart Eyes

# 84
За момент си представих ако Сюзън или Габи бяха на мястото на Бри и на тях им пращаха бележките. И двете щяха да са...  Shocked

# 85
Аз с гледането стигнах до 6-ти сезон,не мога да се отделя тези дни  Party

# 86
За момент си представих ако Сюзън или Габи бяха на мястото на Бри и на тях им пращаха бележките. И двете щяха да са...  Shocked
Бри наистина беше най-подходяща за бележките.  Heart Eyes

# 87
Ох, аз не можах да изтърпя да гледам турските съпруги. Гледах серия и половина и до там. И ми писна по бтв да въртят само турски сериали, затова и ме загубиха напоследък като зрител.

в случая турската версия беше по Нова ТВ. Първия сезон го излъчиха светкавично, още в движение. В Турция идната седмица стартират втория сезон. Доколкото знам има и латиноамериканска версия, снимана в Колумбия... за испаноезичния свят. Трябва да я пуснат и нея тук Simple Smile

# 88
Цитат
Трябва да я пуснат и нея тук
Могат и да не я пускат и така сме си добре  Laughing

# 89
И според мен Бри,е най-подходяща за бележките.

Общи условия

Активация на акаунт