Отговори
# 90
Цитат
Трябва да я пуснат и нея тук
Могат и да не я пускат и така сме си добре  Laughing

чудна реакция. И да я пуснат, никой и по никакъв начин не те задължава да я гледаш. За доста хора би било интересно

# 91
Цитат
Трябва да я пуснат и нея тук
Могат и да не я пускат и така сме си добре  Laughing

чудна реакция. И да я пуснат, никой и по никакъв начин не те задължава да я гледаш. За доста хора би било интересно
Не и за феновете на оригинала със сигурност Peace

# 92
Предпочитам сто пъти латино версията пред турската.И честно казано гледах първите три епизода на латино версията и останах приятно изненадан - хората са си направили приказна уличка пак като Уистерия Лейн и героините мязат на нещо.Аз бих я гледал,но едва ли ще я пуснат...

Между другото не си представям турците какво ще направят,ако смятат да се водят по историята на осемте сезона на съпругите  Shocked да пратят бележка на Шифкрет същата като на самоубилата се Севде  Joy Joy Joy ще бъде наистина голяма пародия... Или път да видим как убиват пастрока на Гастрие  Joy

/имената си ги измислих  Laughing /

# 93

Между другото не си представям турците какво ще направят,ако смятат да се водят по историята на осемте сезона на съпругите  Shocked да пратят бележка на Шифкрет същата като на самоубилата се Севде  Joy Joy Joy ще бъде наистина голяма пародия... Или път да видим как убиват пастрока на Гастрие  Joy

Joy Joy Joy
а има ли и гей двойка адвокати Асан и Джихан
(и аз измислих имената)

# 94
Даааа, обичам го този сериал. Толкова ми липсваааа  Cry

# 95
Абе няма нищо по-добро от оригинала  Mr. Green

# 96
Flutter

# 97

Joy Joy Joy
(и аз измислих имената)
Разбира се,че не.Те са толкова големи консерви,че за тях ще е престъпление ако се покаже някой гей  Laughing

Никой не твърди обратното   bouquet

# 98

Joy Joy Joy
(и аз измислих имената)

И да не забравяме, че в 7-ми сезон ще пристигне приятелката на Елиф/Линет от колежа - Фахредин/Рене.  Laughing Laughing кой знае колко грозна туркиня ще изтипосат. Ванеса Уилямс ще си тегли по-отчаян куршум и от Мери Алис ако види.  Laughing

Надявам се фен на несполучливата турска версия на сериала да не ми се нахвърли. Нямам лоши чувства.

# 99

Joy Joy Joy
(и аз измислих имената)
Разбира се,че не.Те са толкова големи консерви,че за тях ще е престъпление ако се покаже някой гей  Laughing

Така си и мислех, а можеха да си осиновят близнаци, Надиде и Хилиме

# 100

Joy Joy Joy
(и аз измислих имената)

Така си и мислех, а можеха да си осиновят близнаци, Надиде и Хилиме
Можеха,но турските сценаристи са много,много лоши! Cry  Mr. Green

# 101

Между другото не си представям турците какво ще направят,ако смятат да се водят по историята на осемте сезона на съпругите  Shocked да пратят бележка на Шифкрет същата като на самоубилата се Севде  Joy Joy Joy ще бъде наистина голяма пародия... Или път да видим как убиват пастрока на Гастрие  Joy

/имената си ги измислих  Laughing /
Joy Joy Joy
(и аз измислих имената)
Разбира се,че не.Те са толкова големи консерви,че за тях ще е престъпление ако се покаже някой гей  Laughing

Абе няма нищо по-добро от оригинала  Mr. Green

Никой не твърди обратното   bouquet
Знам,знам,само споделям   bouquet

Последна редакция: вт, 11 сеп 2012, 12:02 от малката лисичка

# 102
И аз отново подкарах всички сезони на съпругите, много се забавлявам и са голяма краста. И почти на всяка серия плача....  Rolling Eyes
Вече съм изгледала всичките сезони поне 5 пъти и съм сигурна, че и занапред много ще си ги гледам... Уникални са, ама няма толкова убийства, каръщини и инзвери дори в черните хроники на нашите медии, бе...  Mr. Green А да не говорим за шуробаджанащината и как всеки мъж се омеси с всяка жена и всеки най-малкото се е целувал с някой друг....  Crazy Нито един не го оставиха непорочен... Веднъж тръгнах да броя Габи с колко мъже се е целувала на снимките и не можах да им хвана края, много са!  Crazy Twisted Evil

# 103
О,и аз си ги препоглеждам,и докато остарея ще е така  Mr. Green

# 104
А аз днес си купих 3-ти сезон на най-любимия ми сериал...  newsm53 много се вълнувах 2 дни докато го получа.

Общи условия

Активация на акаунт