Детски рожден ден - ВАРНА -8

• 112 703
  • 721
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, някой има ли мнения за "Портокал" в Чайка?

# 226
Здравейте момичета, малко съм извън темата, но ми е много спешно - някоя от вас поръчвала ли е торта при Светлана Христова?

# 227
  • Варна
Здравейте момичета, малко съм извън темата, но ми е много спешно - някоя от вас поръчвала ли е торта при Светлана Христова?
Има тема за фирмите за торти, попитай и там. Peace
И ето темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=433430.0

# 228
  • Deutschland/HE
здравейте сина ми януари има рожден ден,ще става на цели 4години))),искам да организарам нещо в детската градина,питанката ми е да ми препоръчате клоун.

лятото на един РД в градината на Борис беше идвал Бате Ицо, момиченцето ставаше на 4. Децата бяха много доволни Simple Smile Преди 2 седмици друг клоун е гостувал в класа на дъщеря ми и тя беше възмутена от дебелашките му шеги, но не му знам името.

# 229
desiniko ние сме били гости на РД там, хубаво беше. Децата доста се забавляваха в детският кът. Единствено, до 2г. деца трябва да са с придружител вътре, но иначе беше много хубаво. Сега и ние запазихме за РД на малкия там, ще видим Simple Smile))

# 230
Ние ще празнуваме на племенника ми в Сити център Аспарухово . Имат много хубава оферта за месеците януари - март  . Децата си изкарват много добре . Ето я промоцията https://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=260511637407597&set=a.125167427608686.19745.100003462890027&type=1&theater    Hug

# 231
Искам да споделя мнението си за празнуване на РД в Baby rock-Аспарухово/бяхме гости!/.Много ми хареса като цяло и обстановка и обслужване,на дъщеря ми също много и хареса и два три пъти дойде при мен да ми каже,че там ще е и нейния РД. Grinning .Много е хубаво и това ,че бяхме само ние в заведението,което е голямо предимство и рядко срещано.Единственото,което ме спира е,че е по-отдаличено и чесно казано аз трудно го намерих newsm78
Някой да сподели ако е празнувал в Детски клуб Весели крачета? smile3536

# 232
  • Варна
Днес беше празника на големия при Влъхвите. Децата се забавляваха супер много. Има отделна зала за родители. Топличко беше. Рожденика получи диск със снимки от РД и амулет. Тортата си я внесохме ние. За децата имаше пица и безаслкохолно, за родителите внесохме сладки и от там поръчахме напити(на символични цени). Цената е 17лв. на дете. Минимума е 10 деца. Ако са по-малко партито струва 170лв. Доволни сме много всички! Препоръчвам! Ако някой се интересува от подробности - да пита. Ето и малко снимков материал, после ще ги махна. http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.10151349843861348.525112.545001347&type=1

# 233
  • гр.Варна
В Тринити контраст не е за големи деца- над 7 години . Аниматорите  според мен не бяха подготвени  и не знаеха как да забавляват  големи деца ,само правеха забележки. Децата бяха разочаровани. Иначе е  направено чудесно,  с отделни големи стаи по възрасти. Чудесно  място за по едно кафе с 3 -4 деца  Wink или пък за по-малки деца.

# 234
  • Варна
Днес беше празника на големия при Влъхвите. Децата се забавляваха супер много. Има отделна зала за родители. Топличко беше. Рожденика получи диск със снимки от РД и амулет. Тортата си я внесохме ние. За децата имаше пица и безаслкохолно, за родителите внесохме сладки и от там поръчахме напити(на символични цени). Цената е 17лв. на дете. Минимума е 10 деца. Ако са по-малко партито струва 170лв. Доволни сме много всички! Препоръчвам! Ако някой се интересува от подробности - да пита. Ето и малко снимков материал, после ще ги махна. http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.10151349843861348.525112.545001347&type=1
Марчела, къде има зала -  в катакомбите в Аспарухово ли? Ние празнувахме там през май и ми казаха, че не предлагат нищо за родителите, дори зала. Аз поканих възрастите в пицарията в СБА тогава. Интересно сега промяна ли има?

# 235
  • Варна
Да, имат зала за родители вече, дори има и отделен вход, откъм главната улица и тото пункта.

# 236
Нашият РД в Сити Център Аспарухово мина- много съм доволна Simple Smile Децата играха в детският кът на воля, нямаше много други външни хора Simple Smile Масичката им беше готова с напитките и пиците всичко беше много хубаво и вкусно Simple Smile Определено бихме повторили с избора на заведение  Peace
Във Веселите Крачета има страшно много място за игра и става за доста дечица Simple Smile Не влизат външни хора като има РД. Но беше адски студено, а тоалетната е на долния етаж- в коридорите е още по-голям студ и според мен не е подходящо да е толкова далеч, особено за деца, които стискат до последният момент  Flutter Но там все пак бяхме гости, друго не мога да кажа.

# 237
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Кулите дали работят все още,звъня на телефона,който е даден в сайта,но не е актуален.Благодаря.

# 238
  • Варна
Във Веселите Крачета има страшно много място за игра и става за доста дечица Simple Smile Не влизат външни хора като има РД. Но беше адски студено, а тоалетната е на долния етаж- в коридорите
И на същият етаж има тоалетна. Peace

# 239
don domat незнаех това. Явно и на самият етаж си има друга обща тоалетна. Когато питах жената в детското заведение, тя ми каза, че тоалетната на детският кът е на долният етаж и ми даде ключ за нея. Не ме упъти към друга. Долу в самата тоалетна имаше повивалник за малки бебенца, мокри кърпи и детски седалки на тоалетните чинии. Но просто пътя дотам е по-дългичък и студен.

Общи условия

Активация на акаунт