Детски рожден ден - ВАРНА -8

• 112 770
  • 721
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
... рождения ден на дъщеря ми направихме в дискотека и мина много добре(стана на 7г.). Беше в "На чирешата" под Пикадили Чаталджа.

Може ли повечко подробности - как точно минава РД, какви са цените и условията там?

# 211
Киса рождения ден е 3 часа, цената е 8лв. куверт на дете и 100лв. общо за зала+DJ+аниматорка. Тортата си я носих. Бяха над 20 деца и ми излезе по-изгодно така, отколкото в детски кът. Телефона им за информация и резервация е 0888 717771.

# 212
Някой може ли да даде информация относно тортите Дъга? Искам да почерпя децата в детската градина за рождения ден на детето и търся мнения? Благодаря!

# 213
  • Там където има любов
Януари ставаме на 8 години и се интересуваме от подходящо заведение за детски рожден ден  за деца на тази възраст.За сега сме се насочили към Гранд мол(детето там иска),датата ни е в събота и ме притеснява,че има много народ,външни хора.Става дума за детския кът,който е на последния етаж до киното.Някакви отзиви?

Ние не сме ходили, но ми се вижда доста бебешко за РД на такава възраст. Партитата с добри аниматори са по подходящи

# 214
ние ходихме на р.д.  в новия  детски център в гранд мола , не е бебешко , много добре си прекараха децата всички бяха 7годишни

# 215
Някой може ли да даде информация относно тортите Дъга? Искам да почерпя децата в детската градина за рождения ден на детето и търся мнения? Благодаря!
не се засилвай с тортата, преди да попиташ дали можеш да внесеш...аз поръчах, че после отменях поръчката  #Cussing out

# 216
За Гранд мол не смятам,че е бебешки детския кът.Верно,че има и по-бебешка част,но навътре има и за по-големи дечица.Понеже често ходим никога не съм видяла да има аниматор например,освен това укендите е ужасно пълно с деца и с родители също.За това се насочихме към Capelaplay.
Промо офертата е 140 лв.за 7 деца,като включва детското меню,игра в детския кът за 2 часа,аниматор и парче торта.Тортата е от 14 парчета,като може да се увеличи срещу доплащане от 2.40 лв. на парче.Допълнително се заплаща и декорацията на тортата,която е от порядъка на 11-14 лв.и също рожденника получава предварително поканите за децата.В цената влизат и плата за родителите.
Ако децата са 10 например се доплаща по 14 лв.куверт на дете.

Последна редакция: пт, 07 дек 2012, 19:20 от Natai_Nat

# 217
  • Варна
В събота бяхме на рожден ден в "Бабината къща" - очарована съм, беше невероятно забавно, както за децата, така и за родителите, за пръв път присъствам на подобен рожден ден. Бабата беше режисирала и подготвила всичко, децата играха много игри, преобличаха се, всяко от тях изпълни нещо за рожденика, бабата омеси медена питка, на която рожденикът си отпечата ръчичката и която беше изпечена по време на тържеството, а накрая всяко дете получи по едно парченце. На тръгване ни дадоха и по една снимка с магнитче, на която бяхме всички майки и деца. Party
Като обстановка не е кой знае какво, но тържеството е страхотно. Peace

# 218
супер!!! всеки ден може да сме в мола, но на РД тр да е нещо различно, специално за нашето дете!!!

# 219
  • Варна
И аз май се запалих по идеята, още повече, че живеем съвсем близо до "Бабината къща". Тези мол-ски РД вече са ни безумно омръзнали.

# 220
  • Варна
А цената каква е за празнуване там? На сайта им видях информация само за дискотека за големи деца. И бабата успява ли да предразположи по-срамежливи дечица? Дъщеря ми е малко дръпната, според настроението, и незнам как ще реагира на непознато място  Rolling Eyes

# 221
  • Варна
Не знам за цената, ние бяхме гости. Peace

То винаги има деца, които нещо не им се нрави в даден момент, моето не прави изключение - често се случва да се цупи за нещо Mr. Green. На въпросния рожден ден, например, ревна, защото, беше решила нейното представление за рожденика да е "ча-ча", бабата се засили да й пусне музика, която не й се връзваше с броенето  Crazy - та накрая си изпълни танца без музика, само си броеше. Simple Smile Имаше и едно момченце, което хич не умееше да губи, та постоянно се сърдеше  Wink

Смятам, че добре предразполагаше децата, нямаше някое пренебрегнато или изключено от някоя игра. Peace

# 222
здравейте сина ми януари има рожден ден,ще става на цели 4години))),искам да организарам нещо в детската градина,питанката ми е да ми препоръчате клоун.

# 223
Здравейте момичета,  bouquet
бихте ли споделили опита си. В първите месеци на следващата година ще празнуваме нашия първи рожден ден, у дома няма да има място. С оглед на това, че ще е студено навън, моля ви, споделете подходящи места. Лично аз бих желала част от храната да приготвя аз.
Благодаря от сърце   Kissing Heart

# 224
Има ли някой впечатления от детския рожден ден в Сити Център Аспарухово?

Последна редакция: чт, 13 дек 2012, 11:56 от desiniko

Общи условия

Активация на акаунт