Детски рожден ден - ВАРНА -8

• 112 725
  • 721
  •   1
Отговори
# 525
 HugЗдравейте! Нашият рожден ден мина днес. Изключително съм доволна, че прочетох от тук за аниматора Божидар! На рд на сина ми имаше 22 деца! Човека ги забавлява дори докато са по масите и си хапват. От 5 до 7.45/ Всички останахме повече от очаровани. Преди това бях звъняла на 2-ма други и ми казаха, че за такава бройка деца трябва да си вземат и др. човек-помагач:)
 та така, Божидар е наистина човек, който си разбира от работата! Децата бяха от 3 до 10 год, като повечето от тях на 6. На всички им беше повече от забавно. Този човек 2 часа и половина и повече не седна...а какви игри направи и каква изненада накрая на рожденика....страхотен!

# 526
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Къде си правихте РД?Този въпросния Божидар да не е едно супер младо момче?

# 527
Дам ,същия:) РД беше на наш терен.

# 528
  • Варна
Здравейте!
Марулка, може ли повече информация за бате Ицо? Моя син много го харесва и ако се появи на рождения му ден ще е голяма изненада. В момента е на вълна Трите прасенца и идеята ми за забавление на него и гостите е куклен театър "Трите прасенца" в Еко парка. Дали мога да се обърна към бате Ицо? Ако не, моля препоръчайте към кого да се обърна. Имам телефона на 2 жени от кукления, които ходят по партита, но не съм ги гледала лично. Дори имената им в момента не знам, за да питам конкретно за тях.
На бате Ицо бях пускала телефон в предни теми. Ще се опитам да го открия. Гледах за пръв път точно в екопарка. Справи е чудесно. Разказва и рисува приказка, а децата го гледаха с интерес. После го поканихме на рд на дъщеря ми. Не само разказа приказка, а и забавлява децата с игри и танци  през цялото  време.

ПС: Ако не успея да намеря телефона му във фейсбук можеш да потърсиш страницата на Куклен театър "Щурче" и там евентуално да намериш координати.

# 529
  • Варна
Здравейте момичета !

Наближава рождения ден на синът ми. Той искаше да го отпразнува в Двете кули, но вече детския кът бил затворен. Ще стане на 5г и децата гости ще са около 7, не повече.

Четох, четох темата и ми хареса Trinity Contrast. Разгледах сайта им, хареса ми на снимки, но няма никаква информация за цени, специално за рожден ден.

star, не знам дали четеш още темата, но какви са ти впечатленията след като отпразнувахте там? Може и да си го споделила назад в страниците, но аз да съм го пропуснала. Пишеш, че наема на зала е 30лв, а ако децата преминават и в другите зали, какво става?

Ако някой скоро е празнувал там рожден ден, ще се радвам също да се включи с мнение и ако си спомня цени.

# 530
Нашият  РД мина вчера  в Боулинг ''Кариби''.Децата бяха във възторг,прекараха чудесно  ....юнака е даже с мускулна треска Crazy.

# 531
Двете кули, но вече детския кът бил затворен.

Някой има ли идея къде ще се преместят тези хубави съоръжения? Бяха страхотни!

# 532
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Благодаря

# 533
  • Варна.
Наближава да мисля за 8ми РД,
до сега сме празнували два пъти в "Олд Сити" (пак мисля за там), Куклен театър и пицария Бонели.
Чудя се дали да поканим аниматор, децата са вече големи...
Удачно ли е занимание с Влъхви или др. подобни в Еко парк, ще празнуваме в работен ден следобед.

# 534
  • Варна
Преди две седмици бяхме гости на 8 годишно детенце във Влъхвите, на моите дъщери, включително и на малката, много им хареса.

# 535
Момичета, може ли да помоля за координати на Божидар ... и ако може малко инфо за тарифата му Simple Smile

# 536
Здравейте момичета,
Малкият ми син става скоро на 2 годинки. Търся подходящо заведение, децата ще са малко 5-6. Иска ми се да е на открито, без аниматор. По възможност да има пясъчник и някакви катерушки. Идеята ми е да се почерпим с майките и децата да са около нас. Ще съм благодарна за предложения, които да проуча идната седмица. Миналата година отпразнувахме в Тримата Мускетари, но тази година не ми се иска там, че става лудница с батута от по-големите.

# 537
  • Варна
Здравейте момичета,
Малкият ми син става скоро на 2 годинки. Търся подходящо заведение, децата ще са малко 5-6. Иска ми се да е на открито, без аниматор. По възможност да има пясъчник и някакви катерушки. Идеята ми е да се почерпим с майките и децата да са около нас. Ще съм благодарна за предложения, които да проуча идната седмица. Миналата година отпразнувахме в Тримата Мускетари, но тази година не ми се иска там, че става лудница с батута от по-големите.

На тази възраст сме празнували в Панамера.

http://restorantpanamera.com/index.html

Но, ние го отбелязахме през седмицата, на обяд и нямаше други рождени дни и беше много спокойно, все пак дечицата са само на 2г и ако има други по-големи става лудница и притеснено за майките.

В двора имаше пясъчник, отгоре с тента, обаче, това са ми спомени от преди 3г и не знам дали няма промени оттогава. Май имаше и люлки и пързалка, но наистина малко ми се губят спомените Simple Smile

# 538
  • Варна
Здравейте!
Марулка, може ли повече информация за бате Ицо? Моя син много го харесва и ако се появи на рождения му ден ще е голяма изненада. В момента е на вълна Трите прасенца и идеята ми за забавление на него и гостите е куклен театър "Трите прасенца" в Еко парка. Дали мога да се обърна към бате Ицо? Ако не, моля препоръчайте към кого да се обърна. Имам телефона на 2 жени от кукления, които ходят по партита, но не съм ги гледала лично. Дори имената им в момента не знам, за да питам конкретно за тях.
На бате Ицо бях пускала телефон в предни теми. Ще се опитам да го открия. Гледах за пръв път точно в екопарка. Справи е чудесно. Разказва и рисува приказка, а децата го гледаха с интерес. После го поканихме на рд на дъщеря ми. Не само разказа приказка, а и забавлява децата с игри и танци  през цялото  време.

ПС: Ако не успея да намеря телефона му във фейсбук можеш да потърсиш страницата на Куклен театър "Щурче" и там евентуално да намериш координати.
Emili. благодаря ти! Намерих телефона назад в темите, но ми се включва гласова поща. Писах на страницата на Щурче във ФБ и на профила на Бате Ицо също, но отговор нямам. А мина повече от седмица. Моля, някой ако има актуален телефон на Бате Ицо да сподели, че времето си минава.

# 539
  • Варна
Включвам се да разкажа на нашия четвърти рожден ден във вторник. Бяхме в залата на Парти Джак. Ползвахме тяхната оферта за украса, анимация и хапване за 10 деца, като доплатихме за останалите 4 (бяха 14 общо). Имаха двама аниматори, едно младо момче им организираше игри, после дойде и Парти Джак, надува балони и направи малко игри с балони. Накрая малко дискотека им организираха, като включиха и родителите. На по-малките от време на време им доскучаваше, но си имаха малко играчки и много място да тичат.

Храната на децата изглеждаше доста добре, повечето добре си хапнаха. Бях поръчала и допълнително плато с плодове и морковчета и за моя най-голяма изненада всичко беше изядено. Няма такса за внасяне на торта.

Храната за възрастните беше много вкусна, на вид също добре, а като цена, мисля повече от разумна.

Като цяло, много сме доволни, детето също. Към клоуните бях с малко предубеждение, защото щерката е доста притеснителна, но успяха да я предразположат и тя усети, че е най-важната на партито, което естествено й хареса  Heart Eyes

Единственото неудобство може би е, че трудно се намира място за паркиране, но не са се оплаквали гостите, наблизо е паркингът на морска гара.

Общи условия

Активация на акаунт