Детски рожден ден - ВАРНА -8

• 112 717
  • 721
  •   1
Отговори
# 510
(някой замислял ли се че сем 4-5 човека в цяла Варна, които са клоуни-аниматори.

Е, това категорично не е така, със сигурност са много повече.
Дори до преди 2-3 години, когато съм търсила такива услуги за рожден ден бяха повече.

# 511
  • Варна
Там цената за 2 часа преди 5 години беше 250 лева!!! Там само по-богатите можеха да си поканят аниматор. харесан и защо!
Преди 5 години за 1 час аниматор платих 120 лв. във Варна. Същата работа. Wink

# 512

И накрая DZ, не съм длъжен да поздравявам като влизам в магазин. Персонала е длъжен да ме поздрави, след което аз да им отговоря със същото. Персонала е длъжен и да ме изпрати с усмивка. Персонала е длъжен да ми пожелае "приятен ден".
Момичетата те поздравиха на влизане и на излизане- с усмивка . Но както и да е .
Споделям го защото работиш с хора , а на хората такива дребни неща като  твоето отношение към персонала в магазин-заведение прави лошо впечатление  Wink
Ето  такива на пръв поглед дребни неща може да са решаващи за някой хода да наемат аниматора.

Там цената за 2 часа преди 5 години беше 250 лева!!! Там само по-богатите можеха да си поканят аниматор. Забележете, че тук почти всеки има възможността поне на един рожден ден на детето си да покани клоун. Ако не сте съгласни, съжелявам. Цените във Варна са такива, защото ние, аниматорите, не гоним 2-3 рождени дни в месеца и да сме добре. Цените са такива, за да могат повече хора да си го позволят. Да зарадват децата си. Но както казах, това явно наистина е неуместно.
Преди 5г мой човек кризата тъкмо навлизаше . И аз не ги харесвах 700лв за проект , но сега и с по малко се задоволявам!
Цените във Варна са такива , защото е криза и цените на услугите паднаха значително от преди 5-6г  Wink

# 513
Там цената за 2 часа преди 5 години беше 250 лева!!! Там само по-богатите можеха да си поканят аниматор. харесан и защо!
Преди 5 години за 1 час аниматор платих 120 лв. във Варна. Същата работа. Wink

Преди 5г. - 2008г. не съм ползвала услуги на аниматор, защото детето беше още малко, но за първи път ползвах през 2009г.- цената беше 60лв. на час.През следващата година- друг аниматор- същата цена.Така че имало е различни цени, услугите които ползвах бяха от популярни и добри аниматори.

# 514
  • варненка от София
Аз пък съм фен на Пръцко Пръцков, защото децата ми примират за него и покрай нашите рождени дни и други приятелчета се впечатлиха и ползваха услугите му. Ако го заменям за някого бих го заменила за бате Ицо.

Живко от Парти Джак ми идва твърде вреслив и смотан да не кажа, но това е доказателство, че за различните хора вижданията са различни и ето защо не е лошо да има конкуренция.

За това малко или много са им парите не смятам, за мен това си е екстра услуга, която изисква ресурс, умение, не малко средства за костюми, антураж и прочее. Мнението ми е, че това е деликатен труд и трябва да се оцени, а кой може да си го позволи да го направи. В крайна сметка екстра услугите се заплащат и е редно да бъдат оценени, друг е въпросът как се поднасят. И да обобщя - не всички ходим облечени в Армани и не търкаме обувки Маноло Бланик, иска ми се, ама....

# 515
  • Варна
Здравейте!
Марулка, може ли повече информация за бате Ицо? Моя син много го харесва и ако се появи на рождения му ден ще е голяма изненада. В момента е на вълна Трите прасенца и идеята ми за забавление на него и гостите е куклен театър "Трите прасенца" в Еко парка. Дали мога да се обърна към бате Ицо? Ако не, моля препоръчайте към кого да се обърна. Имам телефона на 2 жени от кукления, които ходят по партита, но не съм ги гледала лично. Дори имената им в момента не знам, за да питам конкретно за тях.

# 516
Тц, тц, само ад ка жа, че е въпрос на възпитание да поздравиш. Не само в магазина, но и на улицата! Защо някой трябва да ми е длъжен да ме поздрави? Не е ли въпрос на обноски и липсата им?!?!
По въпроса за аниматорите ще кажа само едно В много детски центрове си има аниматори. В другите случаи са много малко хората, които биха си позволили аниматор. В повечето случаи това е един излишен разход Да, излишен, защото на тези гладни години едва се въбират пари за РД, а какво остава за анимация. Аз не бих наела аниматор за РД, някак си не ми допада като идея. Може би някое тематично парти, но не и аниматор така, както повечето си го представят.
Доста се разводни темата. Затова искам пак да попитам. Мислите ли, че ще сервират алкохол в деня на изборите? Да знам дали си заслужава тогава да празнуваме. Защото ако не можем да изпием по бира....то....хм...

# 517
  • Варна
По време на избори е забранена продажбата на алкохол, едва ли ще сервират и в заведения.

# 518
Мислите ли, че ще сервират алкохол в деня на изборите? Да знам дали си заслужава тогава да празнуваме. Защото ако не можем да изпием по бира....то....хм...
Ако е за по бира, няма да имате проблем. Тя не е забранена за продажба , но ако мислите да минете на ракийка ....отложете го  Laughing

# 519
Интересно - аз попитах какво мислите за аниматорите във Варна и помолих да споделите мнение за това кой как работи, от кого сте доволни и от кого не, а стана така, че някой от вас ме нападат, защото видиш ли не съм поздравил еди кого си еди къде си. Някой да ми обясни защо ме нападнахте лично!
  На въпроса за възпитанието - съжелявам, че донякъде съм "публична личност"(ако и тук не видите кавичките и самоиронията... не знам), но аз също съм човек, който има право да върви наведен, умислен, с проблеми. Просто да се разхожда. Какво очаквате от хора като мен - да сме постоянно усмихнати, ухилени и ръсещи смешки и простотии навсякъде ли? Имам познати, който ми се сърдят че ми били бибитнали на кръстовище, а аз съм се "направил, че не съм ги видял" newsm78 Интересно, ако започна да гледам кой бибитка всеки път(а те хич не са малко), означава да катастрофирам някъде.
 По същата логика - знаете ли заради тази "публична личност", колко хора ме поздравяват по улиците ежедневно. 99% от тях не помня от къде познавам и те от къде ме познават. Поради причината, че не мога да помня всички родители на деца, бизнес срещи, които провежда, продавачи в магазини, работещи на бензиностанции.

Лично: DZ, ти си анонимна, за разлика от мен. Дали някой споделя из нет-а как продавачката или управителката на еди кой си магазин в мола, не се е усмихнала. С какво право, засягаш личния ми живот и начина по който изглеждам извън работно време. Накараме да изригна, да се почуствам зел. Аз нищо лошо нито за теб, нито за който и да било тук съм писал, защото не е възпитано. А ти направи голям проблем, че аз не съм поздравил!!! Ами имам право - имам си проблеми, разхождам се като муха без глава из мола и не ми се говори. Камо ли пък поздравява. Имам право на това, както и всички вие. Така че не съди личните ми качества във форум предназначен за детски рождени дни. Ако искаш да споделиш с хората колко съм невъзпитан - има фейсбук за тая работа. Знаеш ми името, намери ме. Пиши с главни букви. Но явно предпочиташ да останеш анонимна с букви DZ  и никой да не знае, кой и защо го пише нали. Предизвика ме, отговорих ти! Аз приключвам с тази тема. Не ти прави чест да пишеш подобни коментари. Явно е че не ме харесваш като аниматор и като човек. Но моля посделяй само за първото. За вторто има кой да ме съди!!!

Само единсвтено един човек тук разбра за какво говоря. Че изисква невероятни умения, талант, лишения, инвестиции и много други неща за да можеш да забавляваш деца. Исках да разбера как вие родителите виждате тези неща. Щом не харесвате мен или друг колега споделето го. Ако ни харесвате - споделете го пак. Ние имаме нужда от обратна връзка, за да сме наясно. Не говоря за аниматорите в детските центрове. Те са там за да забавляват вашите деца и да ги обгрижват. Наясно съм, че неможете да знаете кой кой е. Аз говоря за хора като мен, като Парти Джак, Като парти-център Вега, като Мимо шоу. Не аниматори, а клоуни с тематични партита. Ако съм пропуснал, някого да ме извини, но както казах, броим се на пръстите на едната ръка. Клоуни, който имат костюми, инвентар, гримове поведение, а не просто аниматори в шорти и тениска(не искам да обиждам тези момичета и момчета, това са изискванията на центъра, това носят)
  Но явно няма да се получи, защото "цивилният" ми живот е по-важен.

Затова накрая ще помоля - споделяйте за рождени дни, торти, аниматори, заведения Чета ви с интерес, защото искам да съм в час с нещата. Но ако ще ме нападате лично, за личния ми живот и ежедневието ми, моля направете го някъде другаде. Има места и за това. Никого не съм нападал лично(всъщност никого не съм нападал изобщо), не го правете и вие

# 520
Достатъчно хора във форума ме познават , не съм анонимна  Wink
Голям проблем поздравявали го на улицата - моля , хора спрете не е нормално  ooooh!
Аз писах и за професионалните ти качества  Wink Айде , лека . Спирам , няма смисъл  Wink

# 521
записвам се да следя тазгодишните предложения за детски рожден ден на открито  Laughing
И да споделя инфо - градината на Old city ще отваря след 20.05

# 522
Решихме да отложим за 19 май, за по - сигурно. Най - вероятно ще е в пицария "Мечо Пух". Т.е. Елитиса. Голям майтап е при нас, защото във входа сме 4 майки на 4 хлапета с по 1 месец разлика 1 от друго и уж всеки гледа на различно място да прави РД на детето си, ама...на, ще копираме съседите от 4 етаж  hahaha hahaha hahaha Joy Joy

# 523
Ние сме много доволни от Боби, който работи с Мимо. Чудесен репертоар и настроение. Децата много го харесаха. Съобрази се с всички наши капризи и желания. Рожденика беше очарован. Всеки има определен вкус и някакви претенции. Аз съм присъствала на рд с Парти Джак и деца на 7г се забавляваха много с аниматора, който чудесно се вписваше сред тях. И на рд с Жижко Хвалипръцков. На мен лично не ми е било забавно, но малки деца го гледаха в ръцете. Синът ми не го харесва, но той не е критерий, защото е доста капризен клиент  Crazy

# 524
Днес ходихме до Елитис, нали решихме уж там да празнуваме и останахме страшно разочаровани. Не знам дали някой скоро е празнувал РД, но миналата година заведението ни грабна точно с това, че детският кът е много просторен. А днес видях, че са изпльоскали един огромен надуваме замък по средата и е станало ужасно! Изглежда супер нагъчкано! Не помня дали преди е имало маймунарник, но сега и това имаше. Ужас....иначе имат хубави промоционални пакети за дечица и родители. И сега пак сме в задънена улица, а времето лети. Най - вероятно ще остане предишния вариант - Хепиленд. Уф.....

Общи условия

Активация на акаунт