Детски рожден ден - ВАРНА -8

• 112 699
  • 721
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Днес бяхме на РД в Аспарухово,в Сити ц-р.Изобщо не ми хареса.Аниматорките в дет. кът не поглеждат децата,хлапетата напускат къта най-необезпокоявани.

Ние бяхме там миналата седмица.И аз съм на същото мнение.Освен,че децата се разхождаха,където си искат се почувствах,като на конвейер.Почти на всички маси около нас се празнуваха детски рожденни дни.

# 496
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Точно така и аз мисля.Даже когато бях в залата забелязах,че не наблягаха да им измислят игри и да ги забавляват.Не си заслужава парите изобщо.

# 497
Точно така и аз мисля.Даже когато бях в залата забелязах,че не наблягаха да им измислят игри и да ги забавляват.Не си заслужава парите изобщо.

В коя зала? Защото в залата за тематични партита ги забавляват много добре, според мен.

# 498
  • Варна
Coco Mademiselle извинявай, не съм влизала в темата, но виждам, че са ти отговорили. Simple Smile

dolly според мен не е подходящо там за толкова големи деца, по-бебешко е някакси, но ти на място можеш да си прецениш сама. Peace

# 499
  • варненка от София
За Аспарухово последния път и на мен ми направи това впечатление, като на конвейр и да не върнем хора - имаше 5 рождени дни, лудница пълна, като беше петък вечер това, предполагам уикендите е още по-натоварено. Наистина деца пъплеха навсякъде и от всякъде. Определено ми отпадна като опция за рождения ден на малкото.

# 500
и в двете зали не ми хареса.

# 501
може и да ми се разсърдите, но вече темата е номер 8, а никой нищо не споневана за клоуни, аниматори и промоции.
 единствен мъж съм тук и единствен аниматор (без реклама моля), чуствам се изолиран. и пренебрегнат. не искам да ме хвалите или препоръчвате, правили сте го много пъти(за което благодаря  bouquet). но чувствам расизъм - аз пиша, питам, задавам въпроси, никой не отразява мнението ми. помагал съм на много от вас със съвети и мнения, винаги съм бил честен и отзивчив.

явно за всички ви е най-важно как ви обслужват, как ви се се цупят по разните заведения и как ви лъжат в сметките!!!
 а хората, които забавляват, обгрижват децата ви са даденост. те не са важни.

съжелявам, че съм груб, но ми писна да следя темата, да споделям с вас вече 5 години и да няма   и едно мнение кой от аниматорите как работи, от кого сте доволни и защо. нищо не споменавате за цени и услуги. ама нищо. 

сърдете ми се(знам че повечето от вас точно това ще напрвят).

# 502
може и да ми се разсърдите, но вече темата е номер 8, а никой нищо не споневана за клоуни, аниматори и промоции.

Предполагам, защото в закрити детски заведения си има собствена анимация и тя някак "върви със заведението", няма как да се знаят имена и т.н.

# 503
  • Варна
Изобщо не съжеляваш, че си груб, mr.smile!
Преследваш си информацията, която ти трябва и това е. Многократно се е писало в кое заведение, колко върви анимацията и кой, и доколко е доволен- чети.

# 504
  • Варна
В Капела Плей може ли с пантофи, или трябва да са боси децата? newsm78

# 505
  • Варна
Преди 10 дни празнувахме рождения ден на дъщеря ми и останах много доволна от аниматора Георги Христов който беше споменат преди няколко страници. Децата се забавляваха страхотно. Цената беше 50 лева за 2 часа. При избора на аниматор се обадих на няколко места на едното ми искаха 110 лева на другото 160 лева за два часа - цени които смятам за неуместни. Празнувахме в кафе сладкарница "Алекс" която освободи зала само за децата вътре, а родителите отделно навън.

# 506
  • Варна
В Капела Плей може ли с пантофи, или трябва да са боси децата? newsm78

Dolly,аз пантофки не нося,но обувам от тези термо чорапки,които са с гумички на ходилото.Така съм спокойна,че хем крачетата са топли,хем няма да се пързулне докато е във вихъра си-)

# 507
Мр, Смайл,според мен изобщо не си груб.Аз тепърва ще започна да се интересувам от ДР.Аз лично в Олд Сити съм била страничен наблюдател на ДР на двама аниматори и забелязах как добре ги забавляват и може би затова съм разочаровано за Аспарухово сити.

# 508
mr.smile , днес явно с дупето си станал нагоре . Може би затова не поздравяваш персонала в магазините . Нито на влизане - нито на излизане  , опс това е въпрос на възпитание  Whistling. Не си длъжен , както и ние да ти споделяме  Wink
Но питаш за мнения , моя син лично не те харесва както и всички аниматори по-принцип  Wink
Имам и много познати , който не са останали доволни от дебелашките ти шеги !

Много съм доволна от Парти Джак - 90лв ни излиза анимацията за ДК за 1,30ч
По друг повод аниматори не наемаме , защото децата се забавляват чудесно сами и аниматорите само им пречат !

Без извинение,  ако искаш  сърди ми се  Wink

# 509
Някои ме разбраха, други не. Важното е, че споделихте какво не харесвате и какво харесвате. За цените може и да съм прекалил - аз ги знам цените на колегите, както  и те моите(някой замислял ли се че сем 4-5 човека в цяла Варна, които са клоуни-аниматори. За справка в София фирмите са над 40!) Но както и да е. Желанието ми беше да ви провокирам да споделяте нещо и за хората, които забавляват децата ви, а и вас. Донякъде успях Simple Smile

Да ви кажа нещо за цените, защото някой спомена, че са "неуместни" #Crazy Цените във Варна са в пъти по-ниски от цените в другите градове. Дори в Добрич, цените са по-високи. Да не говорим за София и Пловдив. Работих в София. Там цената за 2 часа преди 5 години беше 250 лева!!! Там само по-богатите можеха да си поканят аниматор. Забележете, че тук почти всеки има възможността поне на един рожден ден на детето си да покани клоун. Ако не сте съгласни, съжелявам. Цените във Варна са такива, защото ние, аниматорите, не гоним 2-3 рождени дни в месеца и да сме добре. Цените са такива, за да могат повече хора да си го позволят. Да зарадват децата си. Но както казах, това явно наистина е неуместно.

И накрая DZ, не съм длъжен да поздравявам като влизам в магазин. Персонала е длъжен да ме поздрави, след което аз да им отговоря със същото. Персонала е длъжен и да ме изпрати с усмивка. Персонала е длъжен да ми пожелае "приятен ден". Все пак ти благодаря за градивната критика. Не можем да се харесаме на всички и това ми е ясно. Но все пак ми се иска да знам, кога не съм бил харесан и защо! Сигурно се питаш защо? Ами за да мога да променя това, което не е харесано!!!
 Ето това е целта на въпросите ми.

Общи условия

Активация на акаунт