Детски рожден ден - ВАРНА -8

• 112 696
  • 721
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Зад магазина на Адидас аутлет.И аз не съм ходила,но съм чувала само добри отзиви.Ако някой знае какви са условията за празнуване на Р.Д. за по-голямо дете-8г. ще се радвам да сподели!

Мисля, че ще става и за по-голямо дете. Имат една заличка за игра и отделна зала за рождени дни. И двете изглеждат новички и хубави, не съм се задълбочавала. В залата за р.дни има PSP и още нещо такова, голям телевизор, иначе не ми се стори да има много играчки. Мен не ме устойваше, че възрастните трябва да са отделно в кафенето и не съм разпитвала за повече условия. Детксият кът е хубав, но имай пред вид, че самото заведение държи цени и провери как ще ти се впише в бюджета.

# 481
  • Варна
Джиджи-биджи,благодаря ти Hug
Ще отидем да го видим сигурно този уикенд,ако пак е дъждовно.

# 482
  • ВАРНА

А аз наистина се замислям за Панамера, защото има открита площ, РД ще е май месец, ще е топличко, а дечицата ще имат нужда и от чист въздух, ще го разгледаме отново.
На мен ми хареса и пицарията в Елитис, детския клуб е страхотен! Много просторен!

Незнам колко е голямо детенцето,този в Елитис ми се струва за по-малки деца,поне моята госпожица на 5г и е скучно там и излиза постоянно.Много повече ми харесва Рая Ленд - хем са типод носа,хем има малък лабиринт,там празнувахме 3г рожден ден.
За Панамера - ходила съм зимата да го тестваме като ресторант,много слабо меню,детския кът също не ми направи кой знае какво впечатление,може би лятото е друго,като има градина...Все пак зависи и за колко голямо дете се прави,ние сме също май месец,но пък тогава е все още доста променливо времето....

# 483
Да, Панамерата отпадна като вариант. Колебая се между Елитис и Хепиленд. Ако сме във второто, РД трябва да е преди обяд, защото ми направи много грозно впечатление каките и батковците колко нетолерантни са към малки деца. Просто беше ужасно! Вместо да си играем, трябваше постоянно да пазя малката някой  да не я стъпче, че се гонеха като бесни и мен лично няколко пъти ме бутнаха и настъпаха. Да не метне някоя топка или каквото подхване към нея. Ужас! Трябваше, едва ли не, да си играем в ъгъла, за да не ни се случи нещо. Децата бяха около 10тина на възраст около 8-9 години. Сблъсквала съм се с деца от какви ли не националности....Просто нямам думи....Та ще трябва да е преди обяд ако ще е там. Мнооого ми харесва! Ама....на... Спомням си, че на едно познато дете му бяха строшили ръката на няколко места в един детски клуб, пак такива батковци и какички....

# 484
Вчера ходих във "Веселите крачета" във Възраждане. Много хубав и просторен е детския кът и според мен е много подходящо за рож. ден- става и за малки и за малко по-големи. Мисля, че 10 лв. е куверта на дете, внасят пици от съседното заведение- пицария Ди Винчи.

# 485
Видях снимките във ФБ, къде точно се намери?

# 486
  • Варна
ако въпросът ти е за "Веселите крачета"- намира се във Възраждане 1.

# 487
ако въпросът ти е за "Веселите крачета"- намира се във Възраждане 1.

Да, да, това за Възраждане 1 го знам, но някакъв по - точен адрес?? В търговски комплекс ли е, отделно ли е построено, жилищен блок...? Разбираш ли?

# 488
в търговска сграда се намира. Възраждане 1 срещу Възраждане 4, под гаражите имаше преди едно пазарче. Сега на мястото на пазарчето са построили сгради. Не съм сигурна дали няма и жилищна част, но на пъврия етаж има магазини, пицария и детски кът.

# 489
в търговска сграда се намира. Възраждане 1 срещу Възраждане 4, под гаражите имаше преди едно пазарче. Сега на мястото на пазарчето са построили сгради. Не съм сигурна дали няма и жилищна част, но на пъврия етаж има магазини, пицария и детски кът.

newsm10 Много ти благодаря за инфото! Ще отидем да видим и там, че не остана вече време. А някой има ли идея дали пак ще важи забраната за сервиране на алкохол в деня на изборите? То не, че ако празнуваме РД сутринта гостите ще се засилят на салати и ракии, де  Joy Joy Но все пак, да попитам.

# 490
Привет!Бихте ли ми препоръчали добър фотограф за детски рожден ден за Варна ..Олга е заета..Благодаря ви предварително!!

# 491
Даниела Богданова0899 149710

# 492
  • Варна
Как мислите, "Весели крачета" подходящо ли е за 8-ми РД?
Има ли тераса, открита част, нещо такова...?
Ще ми се да не е съвсем на закрито, да има въздух. Времето сигурно ще е подходящо /17-18.05/.
Приемам и други идеи.

Hug

# 493
  • Варна
И аз се чудя къде да е осмия Р.Д. За сега сме се спрели на Мамс ми център. Ако някой има отзиви да казва.

# 494
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Днес бяхме на РД в Аспарухово,в Сити ц-р.Изобщо не ми хареса.Аниматорките в дет. кът не поглеждат децата,хлапетата напускат къта най-необезпокоявани.

Общи условия

Активация на акаунт