Детски рожден ден - ВАРНА -8

• 112 596
  • 721
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Много ми се ще и ние да празнуваме в Капела, но при нас проблемът е, че дечицата са мънички, около 2-3 годинки. А като ги знам там батковците и каките въобще не пазят малките. Crossing Arms. А дъщеря ми много се забавлява като я заведохме да си играе! Според вас в какво време е разумно да запишем РД, за да не e пълно с големи деца? А мястото е наистина страхотно! Колебая се между него и Бейби Рок в Аспарухово. Имате ли отзиви за второто?В смисъл за рождени дни. Ние сме ходили там само да я водим да играя. Сега се сетих и за Панамера, добър вариант е според мен, защото и рождения ни ден е май месец. А там си имат и пясъчник за игра. Какво бихте ме посъветвали за рожден ден на МОМИЧЕ на 2 годинки, гости - около 7-8 деца, 2-3 годишни. Мерси предварително!

Празнували сме в Капела 1-ия РД на дъщеря ми. Беше през седмицата, окол обяд, не си спомям точно часа... но целия детски кът по това време /и друг път сме ходили с малките/ е празен, ако има още 2-3 деца. Във "весели крачета" през седмицата също казаха че е спокойно  Peace

Сега видях и този ваучер http://grabo.bg/varna/detsko-parti-na-baza-all-inclusive-hapvane … animatziia-09gh5g, който му харесва там е добра оферта.

# 466
Миналата година 1вия ден ден на малката там го празнувахме. Хубаво беше, само дето се изпържихме в тая зала! Климатикът никакъв го нямаше, голяма жега...! И аминаторката беше отвратителна! На въпроса ми защо са ни начислили такава сума за детския кът тя на висок глас, явно за да я чуят гостите ми, се заобяснява, голям срам брах! #Cussing out #Cussing out #2gunfire Няма я вече, де. Дано да са се променили в положително отношение нещата. Детския кът е хубав, малко беше позанемарен, но се надявам да е по -поддържан от новите собственици.

А аз наистина се замислям за Панамера, защото има открита площ, РД ще е май месец, ще е топличко, а дечицата ще имат нужда и от чист въздух, ще го разгледаме отново.
На мен ми хареса и пицарията в Елитис, детския клуб е страхотен! Много просторен!

# 467
  • Варна
Миналата година 1вия ден ден на малката там го празнувахме. На мен ми хареса и пицарията в Елитис, детския клуб е страхотен! Много просторен!

Моля, уточни къде е "там".

Благодаря!

# 468
Бившата Анжелика, после Вок Кидс, а сега говорим за заведението,ч ийто линк към Грабо е дало момичето преди мен. Затова и не уточних  Wink

# 469
  • Deutschland/HE
Вчера посетихме с приятели бившата Анжелика. Децата държаха да играят в детския кът и като ги заведох от там ме лъхна една неприятна миризма, стори ми се ужасно запуснато. Явно новите собственици не са обновили нищо и положението става все по зле. Тоалетните и те са под всякаква критика. От сервитьорките не мога да се оплача, всичко поръчано беше много бързо сервирано.

# 470
  • Варна
Здравейте! Моят син от сега си е поръчал за РД да му правим парти с тематика НИНДЖИ. Дайте идея добър организатор на тематични РД и в кой детски кът може да се направи нещо подобно  Laughing

# 471
  • ВАРНА
Някой знае ли пиратското парти в детския център в Гранд Мола какво представлява?Дъщеря ми става на 5г и в последно време все ми говори за пирати  Mr. Green В делничен ден до колко работи заведението,аз предполагам 18-20ч ще е нормално,въпросът е ако след това останем допълнително как таксуват?Същото ме интересува и за Капела Плей,защото офертата сега е добра,но после още 60лв за започнат час ако закъснеем  newsm78 Трябва да го обмисля  Thinking

# 472
Пиратско парти има в детския център "ХепиЛенд" в Аспарухово. Празнувахме преди седмица на племенника ми. Ако искате мога да ви дам телефон или брошурата с офертите за месец  Април  Flutter

# 473
  • ВАРНА
Мерси,но ще е през седмицата и много ми е далече от градината,а и нещо не ми допаднаха там в детския кът момичетата,предпочитам някъде другаде да е  Thinking

# 474
  • Varna
Миналата година 1вия ден ден на малката там го празнувахме. Хубаво беше, само дето се изпържихме в тая зала! Климатикът никакъв го нямаше, голяма жега...! И аминаторката беше отвратителна! На въпроса ми защо са ни начислили такава сума за детския кът тя на висок глас, явно за да я чуят гостите ми, се заобяснява, голям срам брах! #Cussing out #Cussing out #2gunfire Няма я вече, де. Дано да са се променили в положително отношение нещата. Детския кът е хубав, малко беше позанемарен, но се надявам да е по -поддържан от новите собственици.

А аз наистина се замислям за Панамера, защото има открита площ, РД ще е май месец, ще е топличко, а дечицата ще имат нужда и от чист въздух, ще го разгледаме отново.
На мен ми хареса и пицарията в Елитис, детския клуб е страхотен! Много просторен!

а това къде се намира?

# 475
Намира се до гимназиите на спирка "Почивка". Днес бяхме на РД в Тринити Контраст и беше страхотно! Детският им клуб почти няма играчки, но е страшно просторен, топъл и каките се грижиха за дребните които бяха на възраст 2 годинки. А ние, родителите, си пихме и хапвахме отделно. Само от време на време някой им хвърляше по едно око. Страхотно заведение, много мил персонал! Имат отделна зала за големите деца, с това ме спечелиха! Малките си тичат необезпокоявано в друга зала. Само цените не знам как са  newsm78

# 476
  • Varna
Далечко е , но явно си заслужава да се отидем там.

# 477
  • Варна
Намира се до гимназиите на спирка "Почивка". Днес бяхме на РД в Тринити Контраст и беше страхотно! Детският им клуб почти няма играчки, но е страшно просторен, топъл и каките се грижиха за дребните които бяха на възраст 2 годинки. А ние, родителите, си пихме и хапвахме отделно. Само от време на време някой им хвърляше по едно око. Страхотно заведение, много мил персонал! Имат отделна зала за големите деца, с това ме спечелиха! Малките си тичат необезпокоявано в друга зала. Само цените не знам как са  newsm78
Къде е това?

# 478
  • Варна
Не съм ходила, но чух, че се намира срещу Пикадили Парк.

# 479
  • Варна
 Зад магазина на Адидас аутлет.И аз не съм ходила,но съм чувала само добри отзиви.Ако някой знае какви са условията за празнуване на Р.Д. за по-голямо дете-8г. ще се радвам да сподели!

Общи условия

Активация на акаунт