Детски рожден ден - ВАРНА -8

• 112 654
  • 721
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Аз имам друга питанка - можете ли да ми препоръчате много много забавен аниматор, който да повикам /не в детския кът/ и да умее да прави купон на 4 годишни.

Тук мога да препоръчам двамата, които съм ползвала:
1. Бате Ицо (който разказва и рисува "Приказки под дъгата") - беше на рожденния ден на дъщеря ми точно на 4-годишнина. С много добри впечатления останах!
2. Mr. Smile, който се превъплъти в г-н Спортенски Simple Smile на 6-ия р.д. на дъщеря ми.

# 406
Snesh, преди 2 дни бяхме на РД на 4 годишно момче в Пфое Мол. Майката беше предпочела възрастните да са навън в барчето, но има и възможност да е вътре. Детски кът като във всеки мол, малко по-спокоен, отколкото в другите, но някакси няма атмосфера като за РД. Малко като свободни електрони бяха всички. Особено малките. Нямат никакви организирани игри, ту ги рисуваха, ту им обличаха костюми. А и аз постоянно бях навън-вътре, просто искам да съм част от купона на децата, а не да се съберем с майки да пием кафе/уиски. След малко ще пусна снимки във ФБ, мога да те включа и ти да можеш да ги виждаш.

# 407
Ние снощи бяхме в Пфое мол и съм много впечатлена от аниматора, не знам как се казва, но едва ли има друг там. Различен е, смешен за децата, нестандартен. Нямаше дете, на което да не привлече вниманието.

# 408
  • Варна
Ние снощи бяхме в Пфое мол и съм много впечатлена от аниматора, не знам как се казва, но едва ли има друг там. Различен е, смешен за децата, нестандартен. Нямаше дете, на което да не привлече вниманието.

Хм, кой ли ще той. Да не се е върнал Жижо, в началото като отвориха работеше и всички деца го харесваха. Нас ни предстои на 16 април, и съм в голяма чуденка къде да е, авремето си лети.....  Cry

# 409
  • Варна
Моят син става на 4 и много иска да празнува в De paso - в Чайка - наскоро бяхме там на рожден ден и само за там говори.... и ми казва, че там тортите били по-хубави..... Simple Smile)) как ли е решил така! А на мен ми се иска да е някъде на друго място.... та се чудя на мен или на него да угодя! Simple Smile Някой ако празнува скоро във pfohe mall, дайте пресни впечатления, моля! Simple Smile))
De paso - в Чайка

Може ли по-точни координати?

# 410
Намира се до блок 186, където е офисът на Еконт - Чайка. В същата сграда се намира и магазин за месо "Томови". Ние си правихме рождения ден там май месец. Беше много хубаво, но доста горещо.....

Аз събиран сега идеи за 2ри рожден ден на моята сладурка...Все ми се върти в главата детския център на "Елитис". Много ми хареса, че е просторен. Бях там на РД. Супер е! По принцип съм много "против" детски клубове, в които малките и големите са на едно, защото винаги има я счупена ръка, я нешо друго....големи бели стават.....

# 411
  • Варна
"De paso" е бившата "Анжелика".Ето координати и т.н.цък и цъкPeace
Бяхме там преди две седмици на РД на 5г. "младеж"(не моят).Детският кът е мн бебешки за мен,има един надуваем батут за по-големите.Децата скачаха като луди,но те къдели не го правят Mr. Green(особено като са сравнително малки и без мн претенции).Нямаше някаква анимация,игри или нещо по-занимателно.Иначе барчето/заведението е приятно.

# 412
# 413

Нямам много опит с детските рожденни дни и за това не съм попадала на тези аниматори. Някой има ли впечатления?

# 414
  • Варна

Нямам много опит с детските рожденни дни и за това не съм попадала на тези аниматори. Някой има ли впечатления?

И аз се присъединявам с въпрос за този ваучер. Ако някой даде бързо информация, ще съм много благодарна! Аз лично ги чувам за пръв път  newsm78

# 415
Връщам се да чета, че съм я изтървала продължението на тази тема  Hug

# 416

И аз се присъединявам с въпрос за този ваучер. Ако някой даде бързо информация, ще съм много благодарна! Аз лично ги чувам за пръв път  newsm78
  +1 , момичетааа, помагайте, ако сте чували отзиви за тях.

# 417
И аз бих искала да споделя съвсем пресните си впечатления за De Paso junior в кв.Чайка. Бях взела ваучер от Грабо и водих малкия една вечер. Първото, което ме срази беше калорифера, с който се отопляваше едната зала. Сигурно си ги спомняте - онези големите, от едно време  Shocked  След това беше липсата на играчки - значи има паркинг за колички, няма колички; има кухня, но няма чинийки, лъжички и т.н. За по-малките деца имаше една кошара с плюшени играчки, които бяха страшно мръсни.
Иначе самото заведение не е лошо. Персоналът също е мил.

# 418
И аз бих искала да споделя съвсем пресните си впечатления за De Paso junior в кв.Чайка. Бях взела ваучер от Грабо и водих малкия една вечер. Първото, което ме срази беше калорифера, с който се отопляваше едната зала. Сигурно си ги спомняте - онези големите, от едно време  Shocked  След това беше липсата на играчки - значи има паркинг за колички, няма колички; има кухня, но няма чинийки, лъжички и т.н. За по-малките деца имаше една кошара с плюшени играчки, които бяха страшно мръсни.
И аз бих искала да споделя съвсем пресните си впечатления за De Paso junior в кв.Чайка. Бях взела ваучер от Грабо и водих малкия една вечер. Първото, което ме срази беше калорифера, с който се отопляваше едната зала. Сигурно си ги спомняте - онези големите, от едно време  Shocked  След това беше липсата на играчки - значи има паркинг за колички, няма колички; има кухня, но няма чинийки, лъжички и т.н. За по-малките деца имаше една кошара с плюшени играчки, които бяха страшно мръсни.
Peace Сега се сетих и аз за калорифера зимата. Ние веднъж сме ходили там. Този калорифер беше най- голямата ми тревога. За другото не обърнах внимание. Момичето, което трябваше да ги наглежда не си даваше много зор. На синът ми играчки не му трябват , за да му е весело и затова не съм обърнала внимание какво има или няма.

# 419
Здравейте,
Малко по-напред в темата някой беше писал, че е доволен от детски рожден ден в Caribi, защото децата са поиграли и боулинг и са се забавлявали. Може ли обаче повече инфо за самата анимация. Казаха ми, че е 2ч......впечатления, за колко големи деца става или я адаптират?
Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт