Детски рожден ден - ВАРНА -8

• 112 683
  • 721
  •   2
Отговори
# 390
Къде е Kids Play?

# 391
  • Варна
В Гранд Мол,на последния етаж при заведенията за хранене,до кино Арена Peace

# 392
Благодаря, не знаех, че се казва така. Ходихме няколко пъти, но е скучно за баткото и опасно за малкия още. А и ми се вижда скъпичко особено за 20хлапета - 2часа.

# 393
Здравейте,може ли малко информация от празнувалите в Хепи Център Аспарухово ? За дължината на партито 60 минути малко ли са,в  смисъл за игри, торта,ядене или е най-добре времето да бъде час и половина ? Благодаря !

# 394
  • Варна
Според мен 60 мин са малко, особено ако гостите ти закъснеят, както редовно се случва. Нашето започна сигурно 15мин по-късно, и едвам успяха да играят, торта и хапване.

# 395
panda7, ние празнувахме наскоро там. Час и половина беше тематичното парти и после час и половина игра в дет. кът. Според мен и 60 мин са ОК за парти, ако после ще играят и в къта.

# 396
Благодаря за отговорите момичета ! Ще помисля днес, че детето взе да увеличава списъка с гости.
Хубав ден на всички !

# 397
Здравейте и от мен!Моля някой да сподели впечатления и цени от боулинг ''кариби''.Синът ми има рожден ден  през април и от сега съм  в голяма чуденка   newsm78  Юнакът става на 8г.и много започнахме да капризничим ''това е скучно,това е за бебета''...... Crazy

# 398
panda7 ние ще празнуваме в Хепи ленд след 2 дни, 3ч ще е РД. 2часа често са недостатъчни,особено ако гостите закъснеят.

# 399
Моят син става на 4 и много иска да празнува в De paso - в Чайка - наскоро бяхме там на рожден ден и само за там говори.... и ми казва, че там тортите били по-хубави..... Simple Smile)) как ли е решил така! А на мен ми се иска да е някъде на друго място.... та се чудя на мен или на него да угодя! Simple Smile Някой ако празнува скоро във pfohe mall, дайте пресни впечатления, моля! Simple Smile))

# 400
Snesh, синхронно сме се замислили за РД-тата    Hug Mr. Green Влязох да попия впечатления. За Пфое Мол скорошни впечатления имам от преди около 1-2 месеца. Това ми е любимия детски кът и за РД и за всичко   Mr. Green И аниматорите много харесвам.
 Аз имам друга питанка - можете ли да ми препоръчате много много забавен аниматор, който да повикам /не в детския кът/ и да умее да прави купон на 4 годишни.

# 401
Преди 10-тина дена ходихме във Пфое мол да играят децата.Беше събота и имаше три РД заедно.Хайде, детският кът е голям,но единият РД беше на дете на 2 год,другият на 6 годишно дете и последният на 10годишно.Беше голяма лудница.Беше опасно за малките деца.На мен не ми допада.Ние издържахме един час.

# 402
  • Варна
Здравейте и от мен!Моля някой да сподели впечатления и цени от боулинг ''кариби''.Синът ми има рожден ден  през април и от сега съм  в голяма чуденка   newsm78  Юнакът става на 8г.и много започнахме да капризничим ''това е скучно,това е за бебета''...... Crazy

Големият ми син празнува 10-ти рожден ден лятото там. Всички деца бяха много доволни- имаха включен боулинг с инструктор, а после детска дискотека. Цени не помня, но много се забавляваха децата. Сайт

# 403
  • Варна
snesh, ние там ще празнуваме РД на Симона, имат комбинирана оферта - боулинг + детски кът. Може и само детски кът да е, ако са по-малки децата.  Peace Кувертът е 13 лв. на дете, ако са над 15 деца - 11 лв. Peace

За Пипо запазихме в детския кът на "Рая". Спокойно е, има батут, кащичка-пързалка и подходящи занимания за 4-годишни.

Здравейте и от мен!Моля някой да сподели впечатления и цени от боулинг ''кариби''.Синът ми има рожден ден  през април и от сега съм  в голяма чуденка   newsm78  Юнакът става на 8г.и много започнахме да капризничим ''това е скучно,това е за бебета''...... Crazy

Хубаво е там, ние искахме там да направим резервация, но се оказа, че 20 дни по-рано е вече прекалено късно (за уикендите), нямаше нито един свободен час... Така че, ако решите да празнувате там, по-отрано ще трябва да запазите дата. Peace

# 404
Здравейте,
остава месец до рождения ден на големия син. Ще стане на 7. Миналата година бяхме в Делфинариума и пак бихме повторили, но в момента тсроят нещо отпред и е голяма шумотевица и прахоляк от това. Отделно, че стигането до там с кола е проблем. Понеже е още едно такова никакво - не смея да рискувам за Еко парк-а, но пък ако е хубаво времето е добре да има къде да потичат навън. Заради това Делфинариумът ни хареса. Замислям се за Панамера и Олд Сити, има ли някой скорошни впечатления? Приемам и други предложения - за места с място за тичане навън Не искам да има детски център, имам си аниматор Simple Smile

Последна редакция: чт, 14 мар 2013, 10:07 от Смин

Общи условия

Активация на акаунт