Детски рожден ден - ВАРНА -8

• 112 698
  • 721
  •   1
Отговори
# 375
Благодаря Vami   bouquet Права си, колкото и да са малки гостите, не трябва да се пренебрегват. Все пак те са най-важните  Grinning

# 376
Здравейте, юли ще правим рожден ден на сина ми -7г. и съм се спряла на няколко заведения, но съм в чуденка и ако може някой да помогне ще съм много благодарна.  Hug

Бонели - не разбрах има ли детски кът?

В Бонели има пързалка и две люлки, както и една клатеща се количка.Там  не съм празнувала рожден ден, нито съм била гост, но тъй като пространството е голямо и оградено,децата много хубаво си играят.Там ходим с приятелки, които имат деца на годините на моето.

За рожден ден , ако случайно вали има и възможност на закрито, но какво биха правили децата,  ако е на закрито.А ако е на открито не е нужен аниматор-те бягат, гонят се, пързалят се, измислят си игри.Ако им се купят от тези играчки, които правят сапунени мехури, забавлението е достатъчно.

Благодаря.  Hug

# 377
  • Варна
Публикувам пресни данни от детския клуб в Двете кули:
Куверт - 15 лв/дете (неделя) за минимум 10 деца - сандвич/пица/кебапчета, пуканки, сокче
Ако децата са по-малко от 10 се доплаща 30 лв за зала.

Включва 2 часа игра в лабиринта.

Допълнителна анимация 70,00 лв/час
Торта от тях или отвън при доплащане на 5 ли, 10 ли, беше...

Субективно: Абе не зная хората ли са луди, ние ли сме бедни..., ама ми се струва страшно скъпо. Ти ще платиш 100 лв. за децата, пък и ще доплащаш 30 лв за зала, пък на всичко отгоре, ако искаш да седнеш да си видиш гостите, ще плащаш и 70 лв за гледач (айде те не са задължителни, но не бих си оставила децата без надзор)

Определено ще търся по-евтин вариант.

ПС: Да не говоря като влязохме в двете кули какво мъртвило беше..., пълна скръб.

# 378
  • Варна
Така си е, и на мен ми изглеждат супер скъпи офертите на детските кътове. Още повече с тези задължителни менюта, които децата едвам гризват, а в повечето случаи са и супер нездравословни.

# 379
  • Варна
Нашият Рожден Ден в Kids Play мина.
Доволна съм GrinningДецата не ги видяхме почти,което е добър показател колко са се забавлявали Mr. Green
Ако някой има интерес,мога да навляза в повече детайли Peace

# 380
За детски рожден ден в Двете кули мога да кажа,че това е най-евтиният РД до момента(декември 2012) за мен.За 15 деца ми излезе 280 лв.

Тук се включва 15 детски куверта по 10 лв.(ние бяхме в петък);3 големи пици от пицарията на същия етаж;напитки(кой каквото си поръча) от бара на заведението до детския кът,където беше масата на възрастните.Бях си приготвила в къщи кекс и дребни сладки домашно производство.Там ги подредих на масата.

От заведението разрешават да си внесеш за почерпка,всичко(без напитки,естествено) с изключение на маслен форсек,защото те го предлагат.

Всичко като количество беше доволно и без ограничения.

Само за тортата не съм сигурна дали влиза в сметката,вече не си спомням.Поръчах тортата от техните каталози.Моето момче си избра торта със захарна плака отгоре.Цената  беше около 30 лв. за около 20 парчета,мисля.Момичетата я нарязаха така,че стигна и за родителите.Беше вкусна и лека,с печени блатове,не с готови платки.Хареса ни на всички.

Децата докато са в лабиринта има аниматор вътре при тях,не са без надзор.

70 лв./час се плаща,ако искате някакви игри да се организират по-специални.

Аз също мислех,че е много скъпо,но резервирах,защото бях проверила преди това на 2 други  места и нашата дата беше заета.

Това,че този мол не  е много посещаван за мен е добре,защото не става голяма навалица в лабиринта,както е в Капела Плей примерно,и за родителите,и за децата е по-спокойно.

С 2 думи,доволна съм.

# 381
Изпаднах в неловка ситуация да нямам телефон на Краев експрес, на Бенковска. Онзи ден минах да проуча за торта, вчера взех решение, днес реших да я поръчам, а нямам телефон. Най-странното е, че от справки 11800 ми казаха, че фирмата е обявила телефоните си за скрити и не желае да ги дават като информация....такава щуротия скоро не бях чувала  Shocked.
Та, молбата ми е, ако някой скоро е ползвал услугите им и има актуален техен телефон....тези от нета не са валидни.
Много благодаря   bouquet

# 382
# 383
Стационарният от дребчо е закрит, а на мен сайтът, който уж имат не ми се отваря, т.е. не виждам нищо. Странно ми е...
п.п. мобилният е валиден, но не се приемат поръчки по телефона. Аз така се ядосах на информацията, че забравих, че има и друг телефон.
Все пак да знаете  Simple Smile - поръчки само на място!

Последна редакция: чт, 07 мар 2013, 15:39 от Taneto

# 384
gali&presi Разкажи ни повече моля  Simple Smile

# 385
Публикувам пресни данни от детския клуб в Двете кули:
Куверт - 15 лв/дете (неделя) за минимум 10 деца - сандвич/пица/кебапчета, пуканки, сокче
Ако децата са по-малко от 10 се доплаща 30 лв за зала.

Включва 2 часа игра в лабиринта.

Допълнителна анимация 70,00 лв/час
Торта от тях или отвън при доплащане на 5 ли, 10 ли, беше...

Субективно: Абе не зная хората ли са луди, ние ли сме бедни..., ама ми се струва страшно скъпо. Ти ще платиш 100 лв. за децата, пък и ще доплащаш 30 лв за зала, пък на всичко отгоре, ако искаш да седнеш да си видиш гостите, ще плащаш и 70 лв за гледач (айде те не са задължителни, но не бих си оставила децата без надзор)

Определено ще търся по-евтин вариант.

ПС: Да не говоря като влязохме в двете кули какво мъртвило беше..., пълна скръб.

Празнувала съм две поредни години в Двете кули.
Ако децата са 10, няма да се доплаща 30лв. за  зала.Но например,може да искаш само две-три гостенчета и независимо от броя им пак имаш на разположение залата за почерпка,  затова е доплащането.
Аниматорите се грижат за децата, вкл.дори ги водеха на тоалетна при необходимост.Тези 70 лв. за допълнителна анимация са ако се искат някакви игри, но от тях обикновено няма нужда, така че  70лв. могат спокойно да се спестят.Децата се забавляват добре и без организирани игри.
  Тортите са  вкусни и пресни.Първата година си внесох, нямаше надценка, но имах голямо притеснение, защото ми я донесоха в последния момент.Миналата година, като обявиха и такса за сервиране на внесена торта, реших да си поръчам торта от предлаганите- не е чудо и приказ, но първо- толкова и децата ядат торта, второ-тортата беше лека и достатъчно вкусна.

В сравнение с Пфое Мол, където цените са същите ми  харесва повече, защото имаш наблюдение върху децата докато влизат-излизат в залата за почерпка.
В сравнение с Капела също ми харесва повече- в Капела ми е прекалено шумно и не може две приказки да си кажат майките, а освен това ми е винаги задушно.

Пак не е евтино, но ако случайно прочетете темите,в които се обсъждат подобни клубчета в София,там се коментират цени между 400 и 600лв Shocked

# 386
на мен в двете кули не ми хареса , че лабиринта е като скривалище, нямаш никакъв поглед върху децата, беше ми доста притеснено

# 387
  • Варна
Ще пиша за Kids Play,слагам го в скрит текст,че е дългичко Peace
Скрит текст:
Ние бяхме с пакет за 10 деца-250лв.По спомен има и за повече деца,но на нас този ни беше О.К.
Включваше парче пица(или хамбургер или нещо друго,което забравих  Whistling),пържени картофки,сокче за децата.За родителите имаше 1 плато сирена ,1 мезета,1 хапки,10 малки минерални води,10 кафета.Има избор м/у кафета или бутилка вино.Отделно може да се поръчват други неща за пиене на свободна консумация.Тортата е от тях като сумата,която се полага за нея е 35лв.Ако се избере по-скъпа,просто се доплаща.Имаше вариант да се вкара отвън с доплащане,но не си спомням колко,защото не ме интересуваше.Децата и родителите,които я опитаха казаха,че е вкусна(ние сме на диета и нямаше как).Пакетът включва също 2 часа игра+аниматор за 1 час.
Ние си избрахме Пиратско парти с повече музика.Синът ми харесва около 10-15 от Бг хитовете и за това си донесохме флашка,на която ги бяхме качили.До тук за пакета,какво включва и т.н.
За за самото парти мога да кажа,че хлапетата се наиграха и честно казано нямам поглед в/у това какво са ги занимавали,защото им видях очите около 2-3 пъти(което включва духането на свещичките Mr. Green).Дребният хем е на 2г. изчезна и идваше за по няколко минути.Рисуваха им лицата,организираха им игра с намиране на съндъче със съкровища.Чакам си снимките и от тях,ще преценя и разгледам по-добре.Хлепетата бяха доволни и не искаха да тръгват.
Това което малко се размина е предполагам в следствие,че беше събота.Ние бяхме трети РД,а след нас дойде и още един CrazyСтава въпрос за балоните-бях питала дали да си нося и ми казаха,че няма нужда,защото те си имат освен "дежурната" украса и други балони,които са разхвърляни(в добрия смисъл) наоколо.В крайна сметка нямаше такива балони(не че някой друг освен мен
щеше да им обърне внимание де Mr. Green).Другото е,че при уговорката попитах от кога "засичат" началото на РД.Отговориха ми,че изчакват първо да се посъберат децата и тогава.Всъщност на самия РД като попитах,момичето ми каза,че това е станало от уговорения час.В общи линии нормално предвид това,че както казах след нас дойде друг РД,а момичетата имат нужда все пак да поизчистят и наредят масите.Още нещо-донесохме две свещички вулкан,а ни вкараха тортата с една(другата не ни я дадоха по-късно).И последното е,че във ФБ бях гледала снимки на Пиратско парти,на което аниматорите бяха с пиратска шапка,а нашите нямаха такава Mr. GreenАми това е,друго не се сещам.Като заключение мога да кажа-Рожденникът беше мноого доволен,другите деца също,а детският кът е супер-чист,нов,със занимавки за различни възрасти,топъл и същевременно с добра аспирация.Момичетата са любезни  Peace

# 388
Благодаря ти gali&presi и ние ще празнуваме 2ри рожден ден. Смисъл значи мястото е подходящо

# 389
  • Варна
 Peace Дребните сигурно,ще се забавляват.Виж ти обаче,ако искаш повече наблюдение,ще трябва да се мяташ по лабиринтите и катерушките с тях Mr. Green
Ние празнувахме 5-ти РД на баткото и повечето деца бяха на тази възраст.
Забравих да напиша,че доплащане на допълнително дете е 11 лв.(игра+куверт).Ако пък някое от допълнителните деца не дойде се доплаща само куверта.При нас всички дойдоха-10+1.

Общи условия

Активация на акаунт