Детски рожден ден - ВАРНА -8

• 112 759
  • 721
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Уредено е ще празнуваме в Kids Play в Гранд Мола,докато бяхме там днес имаше рожден ден 7-ми,и децата играеха отделно от другите ,масите на децата бяха в детския кът сложени,бяха им пуснали музика като дискотека ,имаха аниматор и бяха някои с нарисувани лица,изгасиха лампите за тортата (както правеше майка ми в детството) и всички викаха "торта,торта" доста се забавляваха Simple Smile хареса ми.

# 361
  • Варна
Някой може ли да ми предложи място, което да е подходящо за деца на 12 години? Те вече са големи и  става по-трудно да се намери подходящо място. Празнували сме на боулинг в МОЛ Варна, но на децата им доскуча.

Празнувахме 11-я РД при Влъхвите в Аспарухово. Организират игра, приключенска, на 2 отбора, тип Fort boyard, нивото на трудност е съобразено с годините на децата. Куверта на дете е 17 лв., което включва пица и безалкохолни. Минимума е 10 куверта, или цена на парти - 170 лв. Дават диск със снимки от събитието. Тортата си я внасяш, не таксуват нищо за сервиз. Има зала за родителите и възможност за свободна консумация на топли напитки и безалкохолни. Доволни сме! Препоръчвам!

# 362
За 10-я ни РД запазих залата на Mr.Jack. Ще имаме и ди джей.
При консумация над 200лв. залата е безплатна за 3 часа. Торта може да се внесе.

# 363
  • Варна
Very nice,  и аз много се замислям за залата на Mr.Jack, обаче в сайта не видях има ли все пак някакви играчки и неща за по-малките деца, защото не знам дали всички ще се интересуват от анимацията. Иначе там и менюто ми харесва, а това с безплатната зала над 200 лв. е супер.

# 364
  • Варна
Някой може ли да ми предложи място, което да е подходящо за деца на 12 години? Те вече са големи и  става по-трудно да се намери подходящо място. Празнували сме на боулинг в МОЛ Варна, но на децата им доскуча.

Защо не пробвате в Златния лъв с тамошния Ди Джей, който е страашен пич?

# 365
Включвам се с въпрос за БМ сити - някой може ли да сподели впечатления от ресторанта? Обстановката ми допада, но искам мнение за обслужването. Предстои първи рожден ден на дъщеря ми, ще има предимно възрастни, не става въпрос за детско прати.
Аз също съм впечатлена от DJ в Lion's -  миналата година Коледното парти на класа на големия беше там, страхотна веселба, включително и майките подскачахме Simple Smile Успява да задържи вниманието на децата и градуса на настроението.
Рожден ден правихме при Влъхвите малко преди да завършат залата за родители, но с новата програма - също съм доволна. тогава цените все още бяха 140 или 150 лв. за 10 деца. Успяват да уплътнят времето, децата се забавляват, по снимките личи. Хареса ми също, че дамата се обади за потвърждение 2-3 дни преди датата на резервацията.
Препоръчвам двата варианта.

# 366
Very nice,  и аз много се замислям за залата на Mr.Jack, обаче в сайта не видях има ли все пак някакви играчки и неща за по-малките деца, защото не знам дали всички ще се интересуват от анимацията. Иначе там и менюто ми харесва, а това с безплатната зала над 200 лв. е супер.
Има една къщичка, има и разни люлки, от този тип, има май и още играчки, ние като ходихме ги бяха прибрали, за да има повече свободно място. На мен точно това ми харесва, че имаме 3-4 деца на около 4г.

guerra, супер си е обслужването, като във всеки БМ. Добре ще е да не е събота, че като се препълни ресторанта, става малко по-бавно.

# 367
  • Варна
Здравейте момичета, искам да Ви помоля да ми помогнете относно украсата на къщата за рождения ден на моята "малка" принцеса. Предстой ни сега март месец да навършим юбилейните10 год. но искам нещо по различно да бъде от друг път. До сега винаги сме украсявали с балони, с надписи, слагали сме надписи на врата  - тук е купона и др. подобни и задължително имаме около два часа игри на вън и вътре, това е след храната /само да вметна че живеем в къща с голям двор и имаме място/. Тази година обаче незнам, обмислям една "забавна дискотека да им направя" но и още ми трябва.
Скоро мернах и ваучер за аниматор,  и се свързах с него, но за нашата дата е зает.
Ще Ви помоля да ми дадете идеи за организирането?

# 368
Здравейте, юли ще правим рожден ден на сина ми -7г. и съм се спряла на няколко заведения, но съм в чуденка и ако може някой да помогне ще съм много благодарна.  Hug

Езерото в морската градина - някой знае ли цени и доволен ли е, ако е присъствал на рожден ден там? Отсреща е детския кът с люлки и пързалки и ми се струва удачно.

Бонели - не разбрах има ли детски кът?

Максим.. също ми се стори добър вариант.

Персей - Бивш Бриз - май нямат друго освен басейн...  Rolling Eyes или поне не видях.

Иска ми се да бъдат на открито децата и да има опция - закрито, ако вали. Чудя се и дали да викна и аниматор...  Peace Какви са цените на аниматорите... въобще не съм запозната и с имена..  Rolling Eyes

# 369
  • Варна
galietka разгледай www.pinterest.com Има много хубави идейки

# 370
Здравейте, юли ще правим рожден ден на сина ми -7г. и съм се спряла на няколко заведения, но съм в чуденка и ако може някой да помогне ще съм много благодарна.  Hug

Бонели - не разбрах има ли детски кът?

В Бонели има пързалка и две люлки, както и една клатеща се количка.Там  не съм празнувала рожден ден, нито съм била гост, но тъй като пространството е голямо и оградено,децата много хубаво си играят.Там ходим с приятелки, които имат деца на годините на моето.

За рожден ден , ако случайно вали има и възможност на закрито, но какво биха правили децата,  ако е на закрито.А ако е на открито не е нужен аниматор-те бягат, гонят се, пързалят се, измислят си игри.Ако им се купят от тези играчки, които правят сапунени мехури, забавлението е достатъчно.

# 371
Здравейте момичета,
интересуваме темата, защото моят юнак става на две юни месец. Вярно, далеко е още но.... Миналата година го правихме в заведение на Дружба, но беше малък и не си играеше така, сега дивей на воля Wink Бейби Рок в Аспарухово е страхотно местенце. Не съм била на Рд там, но съм водила малкия да играе. Имат лабиринт, басейни с топки- голям и малък, кът за рисуване. Най-ми харесва, че мога да седна на бара и в действителност детето ми да е "под носа" . Разбира се не всеки родител може да седне на този бар, защото не е толкова голям, но така или иначе имаше аниматор, който се грижеше за децата а родителите пийват на близките масички  Peace. Не съм ходила на летния Бейби Рок а мисля там да е РД на Коси. За зимният ще ви кажа по спомени от листовките по масите- 8 лв куверт като беше включен 1 час ако не се лъжа игра с аниматор, пица, солети и сокче. Скоро ще го заведа пак и ще видя точно какво включва и ще ви пиша.
Аз имам въпросче към дамата, която спомена парти масите. Най - вероятно не може да ми каже точна цена, пък и цената ще зависи от това какво искаш на масата, но ще съм благодарна ако сподели какво си е поръчала и колко парички и е излязло. Страшно много ми харесаха, но си мисля, че няма да мога да си я позволя Thinking

Последна редакция: чт, 28 фев 2013, 16:58 от Vami

# 372
Здравейте,
И ние подготвяме втори РД. Малките ни гости ще са между 1,5 и 2 годинки. Следва ли и на тях да се поднесе парче от тортата, как смятате? Интересува ме, за да мога да планирам колко голяма торта ни е необходима.

Благодаря!

# 373
bebitta , не съм присъствала на рд, където да е нямало торта за децата независимо колко са големи, е като махнем бебоците  Whistling Друг е въпроса колко ще хапнат от нея  Peace Според мен най-добре по едно малко символично парче, пък на когото му се услади ще повтаря Grinning Ама това от моят скромен опит от рождени дни, другите мами да се включат  Wink

Последна редакция: чт, 28 фев 2013, 19:50 от Vami

# 374
  • Варна
galietka разгледай www.pinterest.com Има много хубави идейки
Много благодаря

Общи условия

Активация на акаунт