Детски рожден ден - ВАРНА -8

• 112 781
  • 721
  •   1
Отговори
# 345
Наем за залата 30лв за половин час, като първият час е безплатен ! Няма задължителни менюта за децата, има сандвичи, които може да се поръчат- сокчета, води, солети, пуканки, сладки , соленки.
Възрастните на свободна консумация ( има кетъринг по - желание, нормални цени) . Децата са в отделна зала с две аниматорки ! Тортите са Ламор, Дъга и...... не запомних  Crazy.

Танче, срещу Пикадили Парк, детски и бюти център !

http://www.trinitycontrast.bg/Kids-Center/Halls

Последна редакция: сб, 16 фев 2013, 22:44 от star

# 346
След дълго четене,коментиране и обикаляне реших да отпразнуваме 5-ия РД на дъщеря ми в Детски център  Пфое Мол.Очарована съм от персонала и условията Peace Благодарение на тях,отпразнувахме чудесен РД а дъщеря ми беше много щастлива lovekiss Тортата беше от Амбелино,много вкусна и красива.Препоръчвам Naughty

# 347
Здравейте.Записвам се и аз при вас да търся предложения за детски кът за рожден ден на 3 годишно момиченце.Търсим си детски кът, в който да има съоръжение с топки, батут, пързалки.За момента единствено детския кът в Solo отговаря на изискванията, но не ми допада, че ще има и външни деца, а и по-конкретно не толкова заради децата, колкото, че родителите им постоянно ще са при детския кът, а рожденните дни там ги правят в заличката пред детския кът и няма никакво отделяне на празнуващите.Оставила съм го като най-краен вариант.
В Тринити контраст сме ходили на Рд, но малката не беше очарована.Това, че детския кът е доста отделен от кафето за нас беше минус, тъй като тя не е от децата, които умират за детски кътове и забравя за мен като отидем, а ме търси.
Моля, дайте някакви предложения.Иска ми се и да може да си вкарам аз тортата, а не да ме задължават да е от определена сладкарница

# 348
tincheto , миналата година празнувахме в Соло и платихме , за да затворят залата само за нас ! Не може ли вече така да се процедира ?

# 349
Някой може ли да ми предложи място, което да е подходящо за деца на 12 години? Те вече са големи и  става по-трудно да се намери подходящо място. Празнували сме на боулинг в МОЛ Варна, но на децата им доскуча.

# 350
tincheto , миналата година празнувахме в Соло и платихме , за да затворят залата само за нас ! Не може ли вече така да се процедира ?
star, не знаех, че имат опция да се затвори.Информацията ми беше от приятелка, която е ходила там на Рд.Ако може така това ми е идеалния вариант.Ще отида на място да говоря с тях.

# 351
Някой може ли да ми предложи място, което да е подходящо за деца на 12 години? Те вече са големи и  става по-трудно да се намери подходящо място. Празнували сме на боулинг в МОЛ Варна, но на децата им доскуча.

И аз се присъединявам към питането, както и ако някой празнувал в Аромат или в Търг.център Явор- Кариби,да сподели за организацията на РД там.

# 352
tincheto, виж детски кът "Рая". Няма батут, но е много хубаво и чисто.

Danito_t, миналата година празнувахме 9-ти РД в Кариби. Много ми хареса като организация. Има 1 час игра боулинг на детски писти, след това 1 час игра с диско-водещ/аниматори в детския кът. Трябва да си намеря миналогодишния ми пост за цените, но доколкото си спомням цената за тези 2ч. беше 100лв, а консумацията за деца и възрастни каквото си поръчате. Бяхме поръчали фамилни пици, които разрязаха на малки парчета. Всички деца бяха много доволни.

# 353
  • гр.Варна
Здравейте,
Намерих ваучер в грабо за аниматор Георги Христов:
http://grabo.bg/varna/profesionalen-animator-za-partito-na-malchugana-0ht97k

Някой има ли впечатления???

# 354
Гледах го в един детски клуб,но беше много неуверен в себе си.Нещо не ми допадна

# 355
Нашия РД мина. В Невеляшка. Приятно беше. Кетъринг - хапки, сандвичи и солети. Децата се наиграха. Момичетата се грижеха за тях, мили и внимателни. . Като за малки деца мисля, че е добре! Само с украсата на тортата, за която споменах по-рано не можах да се спогодя. Малка ни беше тортата, 12 парчета и те явно бяха решили да сложат колкото може повече сметана покрая. Картинката се криеше два пръста по края и съвсем не се виждаше. Не ми хареса на външен вид! Иначе на Краевекспрес, торта Карина. Една от най-вкусните и любими леки торти за нашето семейство.

# 356
  • Варна
Здравейте,
Намерих ваучер в грабо за аниматор Георги Христов:
http://grabo.bg/varna/profesionalen-animator-za-partito-na-malchugana-0ht97k

Някой има ли впечатления???

И аз се присъединявам към това питане, ваучера е доста изгоден като цена, но като изпълнение дали е  newsm78 newsm78 newsm78 За пръв път чувам този аниматор. Предстои ни 5-ти РД през април. Дано се включат мами с още мнения за него Praynig

# 357
  • Варна
Здравейте момичета,след известно обикаляне по детските кътове(Пфое Мол,Бар Соло,Капела и т.н.) избрахме Кидс Плей в Гранд Мол.Детският кът много ми хареса-ново,чисто,момичетата са отзивчиви(това на пръв поглед).Като резервирахме имаше РД и се вихреше шумен купон с музика,което на мен много ми харесва.Като мине РД,ще споделя.Надявам се да се получи весело парти  Tada
АлеНия видях,че и вие сте резервирали за там,като мине РД,ще споделиш ли как сте прекарали Praynig

# 358
Булка Марулка какви са условията на Невеляшка? Още се чудя за Рд на малкият ми син.
За големият капарирах Хепи ленд в Сити центъра, но за 2-годишният ми е много трудно.

# 359
Момичета, помагайте! искам тази година да направя РД на сина ми с DJ! Много съм боса обаче в тази област, а и нямам познат празнувал по този начин. DJ трябва да може да се придвижи, защото ще е извън Варна събитието. Преди малко говорих с ДЖ КРис. Офертата му е 3-4 часа с него и аниматор( някакво момиче) 120 лв. Вие имате ли мнения за въпросния  Ди Джей и аниматорката? Моля ви помагайте, ако имате отзиви за някой или сте чули за някой! Благодаря предварително! Децата ще са от 4 до 6 години около 20 на брой досега сме пробвали всякакви варианти. Нека тази година бъде така!

Общи условия

Активация на акаунт