Детски рожден ден - ВАРНА -8

• 112 634
  • 721
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Такаа,мина нашия РД в Kids Play в мола.Всичко мина много хубаво,децата пощуряха ние си обърнахме внимание на гостите,храната беше вкусна,хареса ми че за децата в менюто като пише сокче смятах че е малко сокче 200мл. ,а всъщност за 7 деца бяха сложили 2 кутии натурален сок Simple Smile.Само единствено не останах много доволна от тортата ,на юлинел поръчахме я от детския кът,беше суха и крема и блатовете и бяха написали вместо 3г -7?! ,но пък стана ефект като лепнахме свещта цифра на нейно място.Все пак децата бяха впечатлени и щастливи което си е най важното  Hug

# 421
Ние снощи бяхме в Пфое мол и съм много впечатлена от аниматора, не знам как се казва, но едва ли има друг там. Различен е, смешен за децата, нестандартен. Нямаше дете, на което да не привлече вниманието.

Хм, кой ли ще той. Да не се е върнал Жижо, в началото като отвориха работеше и всички деца го харесваха. Нас ни предстои на 16 април, и съм в голяма чуденка къде да е, авремето си лети.....  Cry

Не говоря за Живко, а за онова момче,което участваше в Черешката на тортата.
Ние и тази година сме много доволни от Хепи ленд. Всичко беше според уговорката, децата много се забавляваха, изкарахме 4-часов рожден ден.

# 422
Скоро бяхме на РД в Пфое мол, попаднахме на страхотния батко, явно е този, когото mr. smile похвали последно: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=675093.msg23990603#msg23990603

# 423
Някой има ли координати на Божидар? Благодаря!

# 424
Здравейте, мами, днес бяхме в Капела Плей, обмислям дали да не направим РДто на малката там. Имат една хубава оферта за куверти за 7 деца за 140 лв. На Стели страхотно й хареса! Голямо бягане, голямо гонене из лабиринтите. Та какво мислите за Капела?

# 425
  • ВАРНА
Coco Mademiselle , според мен Капелата е опасна за деца под 3 години (да не кажа и под 4г). При наши посещения там съм била свидетел как големи деца, които бягат като бесни, изобщо не пазят по-малките.

# 426
Poem, размислили сме се ние за РД, но аз направо си закъснявам..... както винаги. Все чакам да видя как ще е времето, че да го организирам навън...., но май няма да стане тази година. От еко парка ми казаха, че ако не вали и времето се задържи хубаво ще отворят за 24.03, нооооо пред вид промяната във времето, явно няма да стане.
Моят син продължава да твърди, че иска в Де пасо - то..... Аз калорифера също съм го виждала веднъж, но ги помолих да го спрат или преградят (беше си много топло) и те го спряха.... 
Второто му желание беше Панамера, но там за РД не ми харесва.
От фое мол се отказах (Вери, горе долу по изброените и от теб причини)
Исках в Аспарухово в мола - който се интересува има оферта до края на месеца - обаче тази седмица нямах възможност да мръдна до там... голямо боледуване му дръпнахме и аз и Виктор.... в черна дупка сме! Simple Smile)))
Де пасо-то верно не е много за големи деца, но на моя син му харесва много - дай му на него батут.... и да скача в топките! Чудно му е! Simple Smile))
Оххх голям ми е зор с тези рожденни дни...

# 427
Здравейте, аз бях писала преди известно време, че започвам да се оглеждам за място за РД, и разбира се да е на поносима цена. Това за цената, как да кажа (всеки разполага според джоба си Wink), но за детски РД над 200лв. на мен ми се вижда множко. Ходих да разпитам единствено в Mam's and me. Офертата е следната, към ресторант Memo има една зала (не приказния град), която е по-малка и е точно за тази цел, за РД, има украса и разни играчки, куверт за дете - 6лв., куверт за възрастен с плата на масите - 10лв., аниматор - 1час - 60 или 70лв (забравих точно), за 2 часа е 100лв, като ако сте платили 1 час аниматор децата получават 20мин безплатна игра в Приказния град, ако сте платили 2 часа аниматое получават съответно 40 мин. безплатна игра в Приказния град. Дотук я няма тортата все още Wink А какъв Рожден Ден без торта??? Една хубава торта е между 50 и 100лв (някъде и повече!). Хайде сега да сметнем за 10 деца, защото толкова е средната бройка обикновено. Май минахме 300лв. сметка??? Ами торта за детската градина и някакво сокче  ooooh!.
Много ми е мило дедето, и разбира се, както и вие си го обичам, но тези цени ме сразяват  Thinking
Пожелавам Ви хубава вечер   bouquet
Скъпичко! И на мен ми е мило детето, затова и 4-тата годинка- удома. Апаратмента ни не е малък, не ми тежи толкова шетането (балони, готова пица, торта, купички с красиво- както аз си искам наредени купички). Повече от 100лв. не давам за парти,а май няма къде за толкова. Удома ми излиза, колко да ми излезе  newsm78 няма 100лв. миналата година  Flutter сериозно!200-300

# 428
Мина нашия РД в залата на Парти джак. Самото помещение е много подходящо, бяха го украсили с балони. Цените на напитки и храна са прилични, пиците-вкусни, само малко обслужването им куцаше, но аз им помагах на жените, че не успяваха. Бяхме си извикали ди джей, който много добре ги забавлява, дъщеря ми беше много доволна.

# 429
Мерси за мнението за Капела, Прасуне. Ще гледам РДто да е в час, в който големите ги няма, защото наистина са необузвани. Чувала съм за случаи (не 1 - 2) на счупени ръце....То където и да отидеш май е така.....Е, имаме още време, ще помислим. Много ми хареса в детския център на Елитис!

# 430
  • Варна
Записвам се да ви следя, защото ще си имам рожденник навръх Великден и искаме някъде да отбележим събитието седмицата след  това.
Миналата година бяхме в Игралница - занималница и беше много хубаво. Сега се чудя къде да е.

# 431
  • Варна
Докато се чудих за ваучера, който беше публикуван тук за аниматор и той изтекъл  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Моля, ако срещнете ваучер за анимация или нещо подобно, публикувайте го тук. Благодаря   bouquet

# 432
  • гр.Варна
Включвам се с много добри впечатления от Двете кули за по-големи деца.На  няколко рожденни дни ходихме  там и децата са доволни. Пицарията Рио разполага със зала за рожден ден ,която е доста голяма. Предлагат готови детски менюта ,но не са задължителни. Може и по избор, което на мен ми хареса ,защото не ми допадат тези куверти навсякъде по 15 лв на дете. Пиците топлички са много вкусни  Simple Smile    Боулинга там на етажа е 12 лв за 1 час пистата. Лабиринта и останалите забави са на разположение ,както си прецените. 

# 433
ALOKAZIA, не си загубила ваучера за аниматор, защото той още е активен. Натисни всички оферти и ще може да го наемеш, но въпросът е къде ще се проведе събитието, като всички заведения си имат собствени аниматори. Може би само в къщи.

# 434
  • Варна
ALOKAZIA, не си загубила ваучера за аниматор, защото той още е активен. Натисни всички оферти и ще може да го наемеш, но въпросът е къде ще се проведе събитието, като всички заведения си имат собствени аниматори. Може би само в къщи.

и така не го намирам  Confused

Общи условия

Активация на акаунт