Детски рожден ден - ВАРНА -8

• 112 676
  • 721
  •   1
Отговори
# 240
Кулите дали работят все още,звъня на телефона,който е даден в сайта,но не е актуален.Благодаря.

До м. октомври със сигурност работеха, пак бяха същите условия, но аз проверих на място.

# 241
Кулите дали работят все още,звъня на телефона,който е даден в сайта,но не е актуален.Благодаря.
Да, работят  Peace

# 242
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Благодаря ви.

# 243
  • Варна
Долу в самата тоалетна имаше повивалник за малки бебенца, мокри кърпи и детски седалки на тоалетните чинии. Но просто пътя дотам е по-дългичък и студен.
Tази в която сте ходили явно е по-специална. Simple Smile и специално за клуба.

# 244
Доста четох и съвсем се обърках Sad
Моля за идеи за празнуване на първи рожден ден? Иска ми се нещо като малка сладкарница с малък детски кът, подходящ за мъници или пък някаква зала- малките да пълзят и тичат ( кой каквото може) и маса за майките?

# 245
Доста четох и съвсем се обърках Sad
Моля за идеи за празнуване на първи рожден ден? Иска ми се нещо като малка сладкарница с малък детски кът, подходящ за мъници или пък някаква зала- малките да пълзят и тичат ( кой каквото може) и маса за майките?
Pink ,според мен за първи РД най-подходящи са:"Невеляшка";"ПФОЕ МОЛ/не зная как се казва детския кът/";"Рая".,но най-добре да отидеш да ги видиш и да си прецениш.
-----------------------
Моля ако някой е празнувал скоро в ПФОЕ МОЛ ,да сподели мнението си.Не мога да реша дали да поръчам техни аниматори или клоун?????

# 246
Pink  Рая-та и спред мен е подходяща- има място за игра и на по-малки и по-големи, а и може да се запазите залата само за вас  Peace В Невеляшка, също има забавления за малките, но почти винаги има по 2-3 рожденни дни наведнъж и когато има по-големи деца те хич не се съобразяват с по-малките. Иначе там момичетата се грижат много добре за децата, обаче са само 2 и не могат да огреят навсякъде.
В Mam's and Me център също е много подходящо

# 247
Благодаря ви, утре ще пообиколим. Приятелка ми препоръча и Радост и Усмивка, ще проверя и там  bouquet

# 248
Здравейте!
По-голямата ми дъщеричка в началото на февруари ще навърши 3 годинки и искаме да празнуваме в клубче. Трудно ми е обаче да избера, а и не съм във Варна сега, отдавна не съм обикаляла по детските центрове в любимия ми град. Миналата година празнувахме в клубчето над Пикадили Чаталджа и беше много хубаво- просторно, на много разумни цени, и деца, и родители си изкарахме чудесно. Бяхаме към 8-9 дечица и родителите на всяко. Ние си носихме тортата, менюто беше свободно за големите, а за малките поръчахме плата със соленки, солетки и сокчета. Сега плануваме да направим по-малък рожден ден само с 5-6 дечица и родителите им. Какво бихте ми препоръчали?

# 249
На 2 януари наш Сашко стана на 3 Simple Smile Тържеството у дома си беше класическо - роднини, софра, хапка, пийка. малко снимки и айде чао Joy снимки тук: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10200280116675147.2197 … 377235&type=3

На 4-ти обаче празнувахме в Пфое Мол. Бяхме си го заплюли още от началото на декември. Поканихме деца от махалата по-големи от него, но с които прекара цялото си лято и са приятели. Беше страхотно - въпреки, че имахме деца от 3 до 12-14 те си се забавляваха. Бяхме си поръчали и анимация, но за съжаление, аниматорът(от пфое мол) ни се разболя в последния момент и решихме да не си вземаме поръчваме друг. Но не загубихме - децата бесняха на воля.
Важно - рождният ден беше без родители!!!, което ни спести 2/3 от сметката. Сметката беше около 140 лв. накра.

куверт на дете - 13 лева
1) 1 час игра + 1 игра боулинг + пица(сандвич), сок, вода
2) 2 часа игра + пица(сандвич), сок, вода

Ние бяхме 8 деца, аз и мама Simple Smile  Тортата си я внесохме ние, но колко ни взеха за сервиз не помня...
Много сме доволни, децата адски много доволни. Снимки тук: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.510987122274745.119559 … 845988&type=3

Някои подробности:

Решихме вместо рожденика да посреща гостите, гостите да посрещнат него. Стана много весело, щото той седя и гледа като гръмнат, когато всички изкочиха от нищото, с подаръци в ръце.(помислете върху този вариант, оказа се че децата се кефят, като викат "Изненадааааааа"), а и за празнуващият е супер яко!

Рожден ден без родители - честно, искате ли да спестите 2/3 от сметката?!? аз да и го направих. Време е да спрем да се притесняваме, че някой ще ни се разсърди, че не е поканен.
Идва, оставя си детето, след 2-3 часа идва и си го взема. Няма бирички, уискинце и фъстъчки. А мама и тати на рожденик си почиват... наистина, вместо да обгрижват гости  Hug

За аниматор в Пфое Мол с две ръце и два крака препоръчвам Феномена Божидар(питайте за него там). Ни го бяхме поръчали, но както казах, раболя се и неможа да дойде.
Този човек влиза под кожата на децата и смея да твърдя(като професионалист, защото го знам от самото му начало) това момче го чака добро бъдеще, ако се занимава с детски забавления. Много е добър, горещо препоръчвам!!!

Ами това е - Сашко доволен, за да рождени дни с роднини и приятели. А щом той е щастлив и родителите са щастливи Simple Smile

# 250
  • Варна
Идеята за РД без родители я обмисляме втора година вече и с по-големите деца е лесно. Как да убедя родителите на 4-5 годишните, че нищо страшно няма да се случи ако ги оставят за час-два без личен надзор. И изобщо - проблемът ми е как да съобщя, че РД ще е без присъствието на родители. Иначе си е самата истина, че вместо да си почиваме и да се забавляваме на празника, каталясваме от обгрижване на гости.

# 251
  • Варна
Здравейте мами,на хоризонта имам два рожденика,но сега на дневен ред е малкият.Става на 2г.,не обича много врява и "атака" тип:"От вратата за краката"  CrazyЩе е РД в сравнително тесен кръг .Искам да не е мн голямо,да е уютно..
С две думи-Моля за помощ Praynig HugАко някой има предложения,ще се радвам.
"Тринити" става ли за по-малки,как са цените?
П.П.Да не е "Невеляшка",че сме карали на баткото РД там,"Сити" в Аспарухово също,че там пък родителите са навън,"Елитис" ми е кофти,новия в "Гранд-а" е огромен и определено не става за дребния... ooooh!
Мерси предварително Hug

Последна редакция: вт, 08 яну 2013, 15:14 от gali&presi

# 252
  • Варна
Някой празнувал/ходил  ли е на парти  в Kids Planet
Гранд Мол Варна?! За рожден ден на 5 годишна дивачка
иде реч. Изглежда ми достатъчно просторно за беснеене.
не сме го посещавали още. Всяко мнение ще е от полза.
mr.smile   две три думи по отношение на храната в Пфое Мол
може ли да споделиш моля . Последни спомени - ужасна.
Иначе съм се размечтала за момента в които им даваш пари
и празнуват сами... ех тъкмо го постигнах и пак на старта Crazy

# 253
Някой празнувал/ходил  ли е на парти  в Kids Planet
Гранд Мол Варна?

На рожден ден- не сме ходили, но сме ходили с детето да си поиграе, много му харесва.Виждала съм отстрани масички и празнуване на рождени дни, ако не е в много натоварен ден и час мисля, че би се получило добре.

За рожден ден сами- аз бих се притеснила все още да си оставя детето самО ,особено ако мястото е не особено познато.Когато моето дете празнува- също предпочитам да се видя и да си поговоря с майки на приятелчетата му, вместо да треперя за всяко едно дете добре ли е, няма ли да излезе от детския кът, няма ли да тръгне нанякъде и т.н.

В контекста в който се разви заключената тема от Клюкарника за рождените дни и изявленията, че не се носи отговорност за децата, би ми било наистина много притеснено.

# 254
Здравейте!
По-голямата ми дъщеричка в началото на февруари ще навърши 3 годинки и искаме да празнуваме в клубче. Трудно ми е обаче да избера, а и не съм във Варна сега, отдавна не съм обикаляла по детските центрове в любимия ми град. Миналата година празнувахме в клубчето над Пикадили Чаталджа и беше много хубаво- просторно, на много разумни цени, и деца, и родители си изкарахме чудесно. Бяхаме към 8-9 дечица и родителите на всяко. Ние си носихме тортата, менюто беше свободно за големите, а за малките поръчахме плата със соленки, солетки и сокчета. Сега плануваме да направим по-малък рожден ден само с 5-6 дечица и родителите им. Какво бихте ми препоръчали?

Здравейте! Връщам се назад да попрочета първо и ако може, да помоля за малко повече информация относно този детски клуб над Пикадили Чаталджа -  как се казва и къде точно се намира (евентуално някакви координати)? Благодаря предварително Hug!

Общи условия

Активация на акаунт