Детски рожден ден - ВАРНА -8

• 112 704
  • 721
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте!
По-голямата ми дъщеричка в началото на февруари ще навърши 3 годинки и искаме да празнуваме в клубче. Трудно ми е обаче да избера, а и не съм във Варна сега, отдавна не съм обикаляла по детските центрове в любимия ми град. Миналата година празнувахме в клубчето над Пикадили Чаталджа и беше много хубаво- просторно, на много разумни цени, и деца, и родители си изкарахме чудесно. Бяхаме към 8-9 дечица и родителите на всяко. Ние си носихме тортата, менюто беше свободно за големите, а за малките поръчахме плата със соленки, солетки и сокчета. Сега плануваме да направим по-малък рожден ден само с 5-6 дечица и родителите им. Какво бихте ми препоръчали?

Здравейте! Връщам се назад да попрочета първо и ако може, да помоля за малко повече информация относно този детски клуб над Пикадили Чаталджа -  как се казва и къде точно се намира (евентуално някакви координати)? Благодаря предварително Hug!
За жалост изобщо не знам дали все още съществува, а името забравих. Ако се сетя ще пиша име и телефонен номер.
Аз май се ориентирам към Планет кидс в Гранд мол, но ми е нужен тел.номер, за да мога да се свържа с тях и да уточним детайлите от разстояние, тъй като нямам идване към Варна преди рождения ден на какичката ни.

# 256
Здравейте!
По-голямата ми дъщеричка в началото на февруари ще навърши 3 годинки и искаме да празнуваме в клубче. Трудно ми е обаче да избера, а и не съм във Варна сега, отдавна не съм обикаляла по детските центрове в любимия ми град. Миналата година празнувахме в клубчето над Пикадили Чаталджа и беше много хубаво- просторно, на много разумни цени, и деца, и родители си изкарахме чудесно. Бяхаме към 8-9 дечица и родителите на всяко. Ние си носихме тортата, менюто беше свободно за големите, а за малките поръчахме плата със соленки, солетки и сокчета. Сега плануваме да направим по-малък рожден ден само с 5-6 дечица и родителите им. Какво бихте ми препоръчали?

Здравейте! Връщам се назад да попрочета първо и ако може, да помоля за малко повече информация относно този детски клуб над Пикадили Чаталджа -  как се казва и къде точно се намира (евентуално някакви координати)? Благодаря предварително Hug!
За жалост изобщо не знам дали все още съществува, а името забравих. Ако се сетя ще пиша име и телефонен номер.
Аз май се ориентирам към Планет кидс в Гранд мол, но ми е нужен тел.номер, за да мога да се свържа с тях и да уточним детайлите от разстояние, тъй като нямам идване към Варна преди рождения ден на какичката ни.

Благодаря, АлеНия  bouquet! Странно, че на сайта на Гранд Мол няма координати, но публикуван телефон има в тази оферта (изтекла е): http://www.dalavera.bg/878/1-chas-usmivki-za-vas-i-vashite-detsa … ll-vmesto-8-98-lv. Дано е актуален и да ти свърши работа Simple Smile. И на нас ни предстои 3-ти РД Wink!

# 257
Детският клуб над Пикадили Чаталджа отдавна го няма. Сега там е магазин.
Божидар, наистина много ама много се разбира с дечицата Simple Smile Определено го бива в работата му Simple Smile А и е много добро и разбрано момче !

# 258
Благодаря ви, момичета! Hug
Жалко за клубчето. Беше спокойно, просторно и никак скъпо.

# 259
Аз в крайна сметка резервирах "Кидс Плей" в Гранд мол. Кувертът е 14 лв на дете за 2 часа анимация и храна. Тортата е от "Амбелино". Ако си носим наша, плащаме 10 лв допълнително. За родителите има възможност предварително да поръчам плата с хапки или да са на свободна консумация.

# 260
Ние за пореден път празнувахме РД на големия ми син в "Невеляшка" .Доволни сме ,както винаги ,но сега ми се ще ,за предстоящия РД на малкото да сме на друго място-така ,за разнообразие  Laughing .
Добри отзиви срещнах за парти ц-р Рая ,но в интернет не открих много неща ,нито снимки .
Та ,който е празнувал там ,може ли да сподели-дали родителите са в едно помещение с децата(понеже ще са все мънички) ,т.е. масите дали са до детския кът(което много ми харесва в Невеляшка) и детският кът с какви съоръжения разполага ,достатъчно ли е голям ?Каква е цената за игра в къта ,...ей такива неща ?

# 261
clover_d  в Рая масите са точно до детският кът. То самото помещение не е много огромно и има опция срещу заплащане, да не се допускат други хора, само вие да сте  Peace Къта е хубав, мисля, че ще е доста подходящ за 2-ри РД  Peace Имаше в едната част малък надуваем замък, място за игра за най- малките с играчки и малък лабиринт с пързалка  с топки  Peace Лично аз мислех 3-я РД на моето дете да го направим там, но за нашата дата не правиха РД и съответно цени не знам  Flutter

# 262
veselyshko ,благодаря !Ще отидем на място ,в такъв случай .За мен беше важно да разбера ,че имаме пряк потглед върху децата ,иначе няма смисъл да ходим дотам изобщо .

# 263
  • Варна
Ние за пореден път празнувахме РД на големия ми син в "Невеляшка" .Доволни сме ,както винаги ,но сега ми се ще ,за предстоящия РД на малкото да сме на друго място-така ,за разнообразие  Laughing .
Добри отзиви срещнах за парти ц-р Рая ,но в интернет не открих много неща ,нито снимки .
Та ,който е празнувал там ,може ли да сподели-дали родителите са в едно помещение с децата(понеже ще са все мънички) ,т.е. масите дали са до детския кът(което много ми харесва в Невеляшка) и детският кът с какви съоръжения разполага ,достатъчно ли е голям ?Каква е цената за игра в къта ,...ей такива неща ?

Здравей, каква е офертата в Нивеляшка? Ние ставаме на 3 през февруари и си мислех за там..

# 264
Здравейте! Темата е страшно голяма, но не мога да открия къде е ставало дума за заведения за рожден ден, но за първи такъв:) Дъщеричката ми скоро става на една годинка и до момента само невеляшка ми се струва подходяща. Ако имате други предложение ще се радвам да пишете:)

# 265
Ходихме да разгледаме в "Рая" .Наистина е подходящо за мънички деца и родителите са на маса в съседство ,така че си наблюдават децата .За мен е по-подходящо да отидем там да си играем ,но не толкова да си празнуваме РД ,защото :
1. Аниматорките не играят с децата ,а до 3 г. възраст влизаш ти с детето си ,което изключва варианта да обърнеш внимание на гостите .Ако искаш да се занимават с децата 20лв. е услугата за целия РД .
2.За повече от 6 деца ,си длъжен да платиш наем ,което е 80лв. в събота и неделя !
3.Следобедният РД трябва да приключи до 18.30 ,защото в 19.ч. затварят долу магазина ,т.е.трябва да дойдат всички гости в 16.ч. ,за да има време да поиграят децата ,а това е изключено ,повечето се събуждат по това време .
4.Не ми харесаха кувертите за децата ,нито съотношението цена-качесство на тортите ,ако се внесе торта ,цената е +1лв. на парче ,излиза мн. скъпо .
Като цяло ще ни излезе по-скъпо от Невеляшка ,така че май пак ще сме там  Thinking .
Иначе е уютно и спокойно ,може би защото мястото не е много удобно за посещаване  Crazy.

ivka_smile ,няма точно определена оферта в Невеляшка .Торта трябва да поръчаш от тях ,но работят с няколко фирми и винаги са задоволявали изискванията ни .Каквото искаш избираш от каталога-соленки ,сладки ,ядки ,хапки ,сандвичи ,пуканки ...за пиене се поръчва в деня на празненството ,а не предварително .Плащаш по 4 лв. на дете за 3 часа игра в къта(а не за 2 часа ,както е на свободен прием) .Следобедните РД могат да са от 13.30 и от 17.ч(за сутринта не знам-не ме интересуваше) ,с цел да не се струпват деца от няколко РД .

# 266
Предстои ни РД на 1 годишното ни момиченце, ще има повече големи и се чудя къде е подходящо , идея

# 267
  • Варна
Ние правихме нашият 1 РД в Рая, мисля, че е много подходящо, уютно е и детския кът е подходящ.

# 268
Първият РД на малкия беше в Радост и Усмивка. Мина много добре- нищо особено не е, има малка зала с играчки за децата и маси за възрастните. Хубавото е, че се наема залата и друг РД няма, няма и външни хора. Тортата си я внесохме, а от там- пици, сладки, соленки и напитки за гостите. Ако искате, може да заплатите допълнително и за аниматор. Аз останах много доволна, надявам се и гостите Simple Smile

# 269
Смятаме да направим 2рия рожден ден на дъщеря ми в Бейби Рок- Аспарухово- резервирахме дори.
По принцип сме чести посетители и ми харесва като за по-малки малчугани, понеже залата за децата е отделена само с един бар и лесно си наблюдаваш детето без да си отдалечен.
бяхме скоро и като гости Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт