Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 24 тема

• 23 847
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
# 646
Благодаря Арго за поздравчетата.
Лаленце чакаме добеи новини от бебо.

Лек и хубав ден.

# 647
Привет милички! Какво сте се разписали посред нощите, ама ха.  Laughing Аз ходих да пусна изследвания на каката, че ни искат за училище, та използвах да пусна и моите. По обяд ще видя какво е дереджето.
Лаленце, имаш много палчета за прегледа. Да дойдеш после да кажеш колко е станала малката дудана.  Hug
Стефи, и аз съм така с бръсненето, направо мъка голяма.  ooooh!
Моят корем изведнъж като че ли порастна. Все ми се струваше малък, пък като се погледнах в огледалото съм като ходеща топка.
На вас отстъпват ли ви място като се редите по опашки? На мен не,даже в момента в който ми фиксират корема изместват поглед и се правят, че не са забелязали. Какви са тия хора не знам.  #Cussing out

# 648
Аера ,за мястото на опашките не ми пука. Ама за място пред тоалетната на ОМВ направо откачих. Въртят главите и това е. Шматки големи са станали тия женуря.
 А оня ден как съм се смяла. Отивам да плащам тока и на гишето жената вика още един клиент и излизам в почивка. И аз се врътвам и тя вика жената с розовата блуза да дойде ще я пусна. И една друга като се развика -Ама защо тя да мине, аз откога чакам. Тая касиерката я гледа и и вика -наистина ли искаш да ти обяснявам защо тя ще мине? И оная вика писна ми от наши и ваши. И така нататък
и един мъж и вика абе бременна е. Направо сеир
И оная вика -аз като бях бременна не са ме пускали с предимство. Съжалих че влезнах да плащам. Пълна кретения.

# 649
  • на земята
ЕЙ това време чаках  Joy хладничко с дъждеццц  Joy...супер еееее!!!!  Минах прегледа,доки каза,че няма място за притеснение,засега всичко си е наред,шийката също,дуданка е 1,100 кг вече,помаха ми малко,пак се швъкаше както всеки път,шило като майка си ще е  Laughing  много е пораснала наистина,това е голямо чудо хора,като си я видях и ми олекна,нали все се притеснявам   ooooh!   Отидох и за болничния,този път малко чаках ,удълих го в петък ще ида да си го взема,остана да посетя хематолога в 17 часа..)))Доки каза че е задълително ,ама аз си взех направление и ще ида да вида какво ще каже за Б12 и хемоглобина,който вече не е толкова нисък..)))Ами това е от мен ,вие как сте  Hug      stefi_sv ,пунс али МБ,чакаме ..)))   Feq_na_z1bkite ,абе не че ми пречи не е толкова голям ами нещо място не си намирам напоследък,голямо въртене преди заспиване   Joy    Aera   Hug     maiagi,на мен досега един дядо ми предостъпи място ,когато чаках за кръвната картина,но аз не се възползвах и той беше възрастен ,а младите женуря и младежи са ужас..)))   argo  Hug   Момичета къде сте   bouquet

# 650
Привет, завърнах се от обиколката, но пуснах само МБ, защото като се събудих и по навик си чупнах от закуската, която мама току-що беше приготвила и после се сетих, че си бях наумила и кръв да давам  rotfImbo rotfImbo Голяма съм овца, утре пак ще ходя и ще пускам и урина тогава. Вие какви точно показатели пускате. Мисля за кръвта да пусна само ПКК, там има май 6 показателя в тази лаборатория, но мен май ме интересува само хемоглобина  newsm78 За урината освен стерилна урина и албумин пак се чудя какво да си поръчам да ми изследват   newsm78 Дайте малко акъл, че моя е на изчерпване.
Напазарувах си малко неща от детските магазини, абе поразходих се прилично, 4 часа съм обикаляла напред-назад.
Иначе на мен почти винаги ми дават ред на опашката, независимо къде. Даже са ми помагали за чантите да колата  bowuu независимо, че винаги си правя сметката да не тежи повече от 3-4 кг Другата привилегия е, че все ми предлагат разни работи да си хапвам. Даже на пазара няколко пъти ми се случва да си купувам нещо, а те да ми дават от всичко да си опитам.
Лаленце, голямо момиче си имаш  Heart Eyes нека все така да си расте.  На 4D ли си я гледкаш?

# 651
Здравейте, бамбини! Тези дни не съм писала, че имам малко работа около подготовката за малкия бонбон. От неделя момичето, което ми чисти, ми прави основно почистване. Дори я чакам сега да дойде всеки момент, за да довърши. И ние като Стефи няма да правим ремонт, защото тази работа я свдършихме миналата година Laughing
Снощи не съм спала изобщо. Будувах до 5 ч. сутринта. То не бе ставане и лягане, мятане в леглото и мокрене на крака. #Crazy
Стефи, аз никога не съм пускала изследвания за гладно. Винаги си отивам порядъчно хапнала.  bouquet
Лаленце, много е пораснала дундата, браво на нея! Hug
Мая, аз почти никъде не ходя и не ми се е налагало да ми отстъпват ред или място. Hug

# 652
Здравейте момичета!! Как сте?
лаленце браво на малката принцеса!!радвам се за хубави новини от прегледа. А аз все още чакам  дъждеццц , поне малко Praynig Praynig Praynig
лали бали и аз снощи почти не спала, пречи ми коремче  Rolling Eyes

# 653
Хайде да се отчета и аз. Минах поредната консултация по ЗК. Бебка е 2187гр. Плацентата е добре. Води в норма. За първи път ми взеха влагалищен секрет за микробиология Grinning. Взех си и 45 дневният болничен. Изследвания и обменна карта сега не ми се полагат -след 2 седмици каза доки. Сега следва да посетя козметичката,маникюристката и фризьорката и да чакам заветното събитие. Лали аз основното почистване го отложих за края на септември. Вижда ми се ранко още.

# 654
Здравейте и от мен:))) аз днес също обикалях по магазините:)))  купихме ваничка със стойка, повивалник и матрак! За матрака последно се спряхме на Магнифлекс, даже сега беше в промоция до 15.09:)))
Мая, Лаленце  Hug браво за хубавите новини от прегледите:))) радвам се, че всичко е наред;)
Лали Hug аз не съм започвала да чистя, обаче скоро трябва да се ориентирам и аз!
Стефи, какво напазарува?Wink
Аера, Арго, Фейчке Hug Hug Hug как сте момичета?Wink
Иначе място ми отстъпват почти винаги, зависи на какви хора попаднеш;))) но все още има и възпитани и любезни хора, което може само да ни радва:)))

# 655
Привет бамбини.И аз да се присъединя към неспящите нощем.Брееей матракът ми е толкова твърд, че имам чувството, че спя на пода.Ужас-направо място не мога да си намеря, а прекарвам средно по 18 часа в леглото  ooooh! Сигурно още 2-3 седмици ще минат докато дойдат новите мебели и ще спя на хубав матрак.Днес и аз ходих на преглед и д-ра направо си ме стресира.Каза ауу че голяма глава и аз изтръпнах.После вика поне е съразмерна  newsm78 Върви разбери сега да се притесняваш ли, да не се ли притесняваш.Да не говорим, че навсякъде пише, че в 32 седмица трябва да тежи 1800, а той е 2300  Shocked
maiagi твоята бебка е направо манекен сравнена с нас  hahaha
Иначе главичката BPD 87мм гледам не е чак толкова голяма, а и крачето FL 62 мм си е в норма  newsm78

# 656

http://www.youtube.com/watch?v=RxwQikS9iQo&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=x0_jx3TNyfw&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=VX1oSHt0HAU&feature=related

# 657
Фусти, ти си в 33-та седмичка мило  Wink И въобще не се тревожи за това, бебчовците растат с различни темпове, а и си зависи от това каква е натурата на родителите. В рода на мъжо от прабаба му насам имам инфо, че под 4200 е нямало по-слабо бебе. Свекър ми е роден 4950 и то естествено  #Crazy Така, че дупе да ми е яко на мен, ако и ние сме тръгнали по този път (надявам се да е с нормални кг  Praynig Praynig Praynig )
Инче, накупих дрешки за беборан за в болницата, пелени, памперсни подложки за легло (искат ми за мен), термометърче за вода и такива дреболийки. Почнах да стягам чантата, нищо че е рано, но искам да знам, че поне е готова
Арго, страхотни неща изкопаваш всеки път, доста време прекарваш в ю-тубето  Mr. Green
Майче, браво и на твоята кокона, представила се е добре на прегледа  Hug
Лали, още ли мокриш краката вечер? И аз го правя често този номер, ако съм имала натоварен ден, доста е отпускащо нали  Laughing Иначе за изследванията знам, че трябва на гладно да се правят, особено ако изследваш и кръвната захар.
От доста време ми се губят много мами, да драснат по един ред, че са добре, да не ги мислим.
Почвам по ред на номерата: Пипилота, Ева, Белоснежка, Хоуп, Вал, Дорчето. Надявам се да сте ок с мъниците. Много стиснати палчета за Хоуп и Дорчето, молим се за вас  Praynig сигурно сте още в болница сладурки

# 658
Да се разпиша и аз, че да не си мислите къде съм зачезнала  Joy Още съм 3в1 и смятам да изкарам до 01.10, за да ходим заедно на секцио в Селена с Лали Flutter Ама дано сметките ни да не се окажат без кръчмар  hahaha
Ние вече сме почти готови за човечетата.Прословутият ми гардероб пристигна, имаме си вече и една кошара 140/70 със скрин, за сега ще спят в нея, другата изобщо не я сглобихме, да не заема излишно място от сега. Аз смятам да спят в тази кошара поне 4-5 месеца заедно.Всички дрешки са изпрани и огладени, благодарение на сестра ми. Останаха да се изперат и огладят дрешките за изписване, които купихме с нея последния ден, преди да си тръгнат с племенниците и нямаше за кога и това да ми свърши. Утре смятам да приключа и с това, че свекървата днес не ми даде да пера, че било вторник  ooooh! Започна се със суеверията, ама да видим до кога ще ги изтърпя.
Иначе днес съм много доволна от себе си, купихме на дребосъците от тези комплекти юрганче и възглавничка. Немски са и изглеждат много качествени, но понеже се водят като комплекти за количка и юрганчетата са 80х80, нямаше как да им намеря готови комплекти чаршафи. Та, вчера влязох в един магазин за платове и купих 2 метра хасе ранфорс по 6 лв. метъра и днес разкроих и уших страхотни торби и калъфки за възглавничките с това десенче. Страхотно се получи  newsm44 newsm68
Мая,честит ти болничен. Дочака да го видиш, че МБ да ти пуснат  Flutter
Ина, и аз се бях запътила да купувам корито със стойка и повивалник, но ме изненадаха приятно, като ми казаха,че една близка ще ми даде техния повивалник на Чиполино и стойка за корито, та сега ще купувам само коритото. То май е най-евтино, че иначе като ги гледах, стойките са доста скъпички, повивалника на Чиполино пък е към 35-40 лв. така,че ще спестим някой лев за други нужди.

# 659
Добро утро милички! Заповядайте на закуската   chef  и капучино newsm10
Пожелавам ви хубав ден. А аз тръгвам да готвя палачинки    chef, много ми се яде  Peace
 На всички много   Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт