Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 24 тема

• 23 845
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро:))) рано се събуждам днес:)))
Manjunja, страхотна закуска, благодаря;))) и идеята за палачинките е добра:)))
Белоснежка, добре е когато има от кои да вземеш нещо, все ти е в помощ и спестяваш някой лев! А от къде си взела това комплектче, много е хубаво;)))
Хубав ден на всички и много   Hug Hug Hug

# 661

Усмихнат ден сладурки и много слънчево настроение !!!

# 662
Белоснежка, добре е когато има от кои да вземеш нещо, все ти е в помощ и спестяваш някой лев! А от къде си взела това комплектче, много е хубаво;)))
Инка,комплектчетата юрганче с възгл. ги взехме от един магазин, в който можеш да намериш всякакви уж "немски" джунджурии, преди май бяха ТСМ, ама сега са с някакво друго име. Наистина са много хубави и качествени, моите са с шевове във формата на сърчица, много сладурски. Струваха по 25 лв. едното, ама като ги гледам в немските сайтове са над 25 евро,та пак си е на сметка.http://www.babyartikel.de/produkt/decken_und_kissen_set_80x80_cm … ne_80x80_35x40_cm

# 663
Добро утро кормчета!  Hug
Белоснежка, поздравявам те за идеята да сложиш малчоганите да спинкат заедно отначало. Те толкова време са заедно в теб, делят едно коремче, че може и да е стресово ако ги разделите в отделни кошарки. Пък то в началото ще има доста местенце, все пак са тооолкова мънички  Heart Eyes
Доста си сръчна, щом сама си се справила с ушиването на чаршафчетата, браво!
Manjunja, благодаря за закуската, а кафенцето е повече от изкушаващо  Hug
Арго  Hug как сте? Разкажи нещо за теб  Simple Smile Ако това на първата снимка е чай от лайка с кафява захар, направо си го взимам за мен, много обичам
 Hug за всички спящи и неспящи тумбачета

# 664
Добро утроооо.Аз чак сега ставам даже ме събудиха по телефона че тррябваше да се обаждам на едно място.Захващам закуската и чайчето, а кафвнцето ще е след някой друг ден че пия по 2 на седмица и не трябва да са близо едно след друго.Все ме е страх за кръвното и затова, а пък и разни статии четох как влияе на мозъка на детето.

Хайде лек ден и повече приятни емоции.

ПП лаленце браво за добрите новини от прегледа.

# 665
Белоснежка, благодаря, сещам се кои са тези магазини, мама редовно си пазарува от там, никога не съм знаела как точно се казват, ама тя им казва "немския", мисля да отида да ги видя комплекчетата, ако ги има, че много ми харесаха;)))

# 666
  • на земята
Пупенца как сте днес   bouquet Снощи се наспах ама яаката  Joy  Мерси за закуската manjunja   Hug    argo ,как си?и за мен чай  Hug    *Белоснежка* ,браво на теб ,че малките ще спят заедно ,супер.  Сега искам и аз такова комплектче с юрганчето тук в СТАРА ЗАГОРА нямаме такъв магазин или поне аз не го знам и не съм чувала,някой не мое и да ми купи два комлекта и да ми ги изпрати с наоен плате,не е сложно ,само отива и ги пуска на еконт за 2 мин.  Sad  ако някой се навие да ми пише.ИНКАААААААА ако купуваш за теб ...  Hug    stefi_sv,Feq_na_z1bkite  как сте момичета  Hug Аз вчера ходи на хематолога изследванията са ми добре,продължавам с феро фолгамата по 2 на ден,нямам таласемия и други  подобни,..хемоглобина засега е добре  Praynig Лек ден мамчета  Hug

# 667
Лаленце, аз непременно ще търся тези комплекчета, ако ги намеря ще взема 2 бр. И за теб, за еконт ще ги пусна няма проблем има офис в блока ни:))) само да ги намеря;)))

# 668
Привет момичета, аз довечера съм поканена на кръчма. Голям смях ще падне  Joy като знам колко силно свири там оркестъра, малчо ще има да танцува хора из корема ми  Mr. Green
Я ми кажете ТЕЛК със задна дата ли издават болничните  newsm78 Аз от 21 Септември трябва да си взема 45 дневния, а на ТЕЛК ме викат на 25 Септември за болничен 01-20 Септември

# 669
  • на земята
 *Ina*  Hug много са хубави,ако не БЕЛОСНЕЖКА да се заема да ни купи и прати  Joy  ИНКАААА   Hug     ФУСТИЧКЕ ,не съм запозната с този телк как стават нещата мила  newsm78,иди на кръчамата да го подготвиш малко за светския живот  Laughing   Hug

# 670
Юхууу, как сте тумбамци! Аз уж вече би трябвало да съм без тумба, ама още си мъкна едно празно увиснало шкембенце, тъй че и аз минавам за тумбак още:)

Гледам бебчовците растат, новините са все прекрасни. Купувайте, ремонтирайте, като дойдат мушмуроците още ще се купува по спешната процедура:)
Попито по живота ходи, ние с Камен сме като скачени съдове, с това кърмене на поискаване няма празно  Wink Болежките иначе продължават, и коликите и повръщането и кривотенето, ама съм се примирила и вече не се шашкам толкова. Каквото-такова, просто се моля да ги израсте по-бързо, че то и детето се измъчи.
В TCM често см срещала някакви находки, качествени и евтинки, ама верно вече ги няма тия магазини. Как се казват сега?

Хоуп, Дори, как сте вие? Десинко, как сте с беб?

Прегръщам ви всички момичета и изчезвам, че намалението свърши (малчо отвори едно око и почна да трака с беззъбата си уста търсейки на мама изтормозените гърди Mr. Green )

# 671
За съжаление, аз купих наличните 2 броя в магазина и нямаше други от комплектите, иначе нямаше никакъв проблем да ви пратя. Те си имат едни такива прозрачни чантички,в които са сложени с червен кант отстрани, на хартията има чернобяла снимка на бебче.

# 672
Ехоооо ето ме и мен. Толкова писах и се оплаквах и накрая нещо блокира и не ми публикува отговора.
Та започвам пак да се оплаквам  Mr. Green. Вчера вечерта бях на родителска среща, която беше дълга и напоителна с никаква тенденция за приключване, а аз с тоя тумбак не ме питайте как издеяних защипана на едно малко чинче с ощч по-мънинко столче. Направо си бях жива карикатура.  hahaha Но веселбата настрана, явно от неудобната поза и от това, че естествено ми се допишка ме почнаха едни контракции една през друга. Направо накрая ми идваше да вия вече.  ooooh!
На всичкото отгоре мъжкото пак почва да ме дразни, защото от не знам кога все не намира време да изчисти къщата. Пфу то не си било работа да е зависим човек. Само чакам да влезна в 9-ти месец и грабвам прахосмуча, така съм му наточила зъби. Сега осъзнах, че тотално съм изперкала - хората за секс си мечтаят, аз прахосмукачката ми в главата.  Crazy Не е на добре работата.  Whistling

# 673
Здравейте,сладурки.Ето ни и нас на линия. Стефи Hug
Направихме ремонтните дейности, подготвяме цялата къща за бебко:) та и покрив правиме хаха.
Направихме му разкошна голяма стая. Поръчах леглото, шезлонга, бебефона, овлажнителя, килимче на Дисни, шкаф-вана, всичко ще си подготвя, и ще останат само дрехите с размер Newborn и козметиката за по-накрая. Почти сме готови за влизане в седми месец, за да си го караме без стрес/ако може/:) Много сме организирани и експедитивни с мъжа ми, а др седмица сме на среща с малкия мъж, да си го видим. Липсвате ми, но няма как, трябва да се минат тежките и мръсните дейности по-навреме. Обичам ви, пазете се. Hug Hug Hug Ще ви чета постепено, надявам се, че сте супер и всичко е ок с бебковците!!!

# 674
Здравейте момичета ние биваме, още сме в болница и може поне още няколко седмици да останем тук.
Радвам се че всички сте добре и ви благодаря за стиснатите палчета че имаме голяма нужда от тях.
Тези дни имах контракции с болки в кръста и много бях притеснена, пак на системи бях.
Трудно се успокоих но успях заради бебка.
С тази шийка със разплетен серклаж и контракции си е страшно, дано бебка да си стой още поне месец на топло  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт