Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 24 тема

• 23 840
  • 723
  •   1
Отговори
# 675
  • на земята
*HOPE* Hug радвам се че сте по добре,само да си спокойна ,всички в темичката трябва да успеем докрай  PraynigКаквото ти казват лекарите изпълнявай и вярвай,аз така правя..)))   val_74 ,браво на вас и аз си викам къде се изгуби,ти се пази нищо не прави има кой  Peace  Виес те оправили всичко вече ,всичко е готово и сте в очакване,аз само съм набелязала всичко и като дойде време се юркам купувам всичко  Joy дано всичко е наред с бебечетата ни да се родят живи и здрави на термин,това се моля  Praynig   какъв шкаф вана взехте,гледах ги има доста марки  newsm78  Aera ,не се юркай има време за чистене,аз хич не ми пука,една жена викаме от време на време,мама като дойде се впряга да чисти все,аз само наставление давам,който иска да се сърди  Peace    *Белоснежка* ,може да докарат ,няма начин  Laughing следи ако имаш път натам  Hug Лека и мека от мен   bouquet

# 676
Хоуп, стискай кълки колкото можеш  Hug Сигурно вече не издържаш в болницата, адски е гадно да си самичка без близък човек до теб в чужда обстановка, но трябва да издържиш слънце, заслужава си! Ще успееш с много вяра! Аз пиша тук от 15-та тема и срещнах истории на много изстрадани бебчета. Порови се в старите теми и си вдъхни кураж сама на себе си. Не случайно всички казваме, че темичката е вълшебна и в нея наистина стават чудеса.  Моя доки не вярваше, че ще успея до тук, а честно казано и на мен ми се струваше почти невъзможна задача, но тук намерих това, от което имах нужда, вяра и подкрепа, точно когато бях оплашена от неизвестното предстояще Hug , гледай смело напред, ще успееш!!!
Аера, как успя да издържиш на това мъчение. Тези столчета са за първокласници, не за родителите им. Направо не ми го побира главата тая даскалка за пръв път ли вижда бременна, толкова ли не можа да ти предложи нейния стол или да намери друг.  #Crazy Позата ти е била много неудобна, почивай колкото можеш повече, че с тези контракции, както казваш една след друга, не е шега работа. Ти пиеш ли достатъчно течности? От обезводняване също контрактира матката
Вал  Hug Много сте екседитивни  smile3501 Толкова дълго си чакала бонбончо, усещам огромния ентусиазъм в поста ти. Дай боже нещата да вървят както до сега и новата стая да се сдобие с най-прекрасния обитател  Heart Eyes
Лалеце, от кога мислиш да започнеш с покупките?  Как е иначе твоята пухкавелка, потупва ли коремчето?
Лека и спокойна вечер момичета
П.П. Аман от тез киселинииии  Cry Sick Няма сън за мен

# 677
  • на земята
 stefi_sv,ами аз всичко съм набелязала отивам и купувам,има време да стигна седмички с три отпред (дай боже  Praynig) Моята дунда рита много,че и понякога явно на пикучния мехур като ми удари един къч чак ме заболява мигновенно  Joy много си ми кеф да си ме рита  Peace   това е за киселини хомеопатично защо не проваш http://apteka.framar.bg/30019356/%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D0%BA%D0%B0- … B0%D0%B1%D0%BB-45 Лека и мека от мен!

# 678
Стеф, мокря си, мила, краката, че не се издържа от тоз секлет. Много е неприятно, но търпя. Като се смрачи и направо ми става много кофти.  bouquet
Белоснежка, и аз искам такъв комплект!  Praynig
Хоуп, вестите около теб са добри. Дай Боже, все такива да са! Hug
Аера, май много ти е домъчняло за прахосмукачката, но като родиш ще имаш достатъчно време да й се насладиш.  bouquet
Лаленце, още малко и като стигнеш тази тройка, ще се захванеш с мечтаните покупки.  bouquet
Скрита Фуста, Белоснежка ходи на ТЕЛК, нека тя ти обясни.  bouquet

# 679
Добро утро поспаланки  Hug
Лаленце, няма защо да се притесняваш за седмичките с 3  Naughty Всичко е просто въпрос на време. До колкото не ме лъже паметта лежиш главно заради кървене, което доста отдавна отшумя и сега всичко е ок. Имаш си и прекрасна дължина на шийката, хич да не се притесняваш  Hug Като дойде момента за покупките ще видиш какво невероятно чувсто е. Като наркотик, иска ти се да купиш още и още, независимо, че няма да ти трябват толкова неща  Mr. Green
Лали, как е мъничката ти снежинка, слушка ли?
Хайде всички пупенца, надигайте порасналите дупенца   love001

# 680
Добро утро, мОмичета:)))
Лаленце Hug малко остана до тройките, ще отлети времето! Аз съм нашата късметлийска темичка от два месеца и половина и да ви кажа не усетих как мина времето, въпреки че психически ми беше много трудно Hug Hug Hug за което ви благодаря на всички:)))  дай боже всичко да е наред до края:))) Praynig
Този немски магазин или са го преместили или вече не съществува! Но продължавам да го издирвам, може би просто е преместен!
Норе, дръж се мила, малко остана;))) ще издържите с бебчо;)
Дрън Hug да го нацелуваш малкия Каменчо;)
Стефи, Аера, Лали, Вал, Белоснежка, Фустичке:))) Hug Hug Hug хубав ден на всички:)
Аз днес съм на запис на тонове, ще пиша после;)))

# 681
Добро утро!!
 Hope държи се всичко ще е наред  Hug Hug Hug
Лаленце още малко !!! Hug

# 682
Добро утро пупенца.Тъкмо си чаках чайчето и закусчицата.Благодаря!

Инче палци за тоновете които ще са перфектни сигурна съм.

Норе пращам ти най-позитивната енергия на света за теб е бебче да си чакате 9 месец.Кураж мила само да увладеете контракцийте и ще сте супер и без серклаж.Между другото той като е разплетен не пада ли? Че моя падна по необясними за мен причини и начин, нали уж се шие а пък аз вобще нищо не усетих.Айде много  Hug и  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 683
HOPE, с теб сме, стискаме палци!!!! Hug Hug Hug

# 684
  • на земята
ПУПЕНЦА милички,обичам ви всички,ако знаете колко работи съм набелязала ще изкупя света за моята красавица  Joy  Сега незнам отеделно ли да купувам повивалник(дали ще го ползвам) и ваничка със стойка,или направо шкав-вана да взема.. newsm78 вие какво купихте и какво смятате за рационално..))))    manjunja ,мерси за чайчето Hug     stefi_sv  Hug    *Ina*аз търся тука в СТАРА ЗАГОРА май имаше един,ще разбера преместен ли ,има ли го,ако има ще го намеря аз,ще взема и за теб стига да намеря  Rolling Eyes     lali bali как си,не остана при теб  Praynig  Лек ден от мен пупенца..)))

Последна редакция: чт, 13 сеп 2012, 12:10 от *лаленце*

# 685
Феичке Hug благодаря ти мила:)))
Лаленце, ще ги намерим тези комплектчета много ми харесват:)))
Прегръщам ви всичките, лек ден:)))

# 686
Стеф, за киселините дъвча дъвка "Елма", която много ми помага. Иначе сладкишът е много послушен, но го побърках от въртене и движение през нощта. Дано се чувства добре, че ми е много съвестно. Hug
Лаленце, тези шкаф-вани са много малки вътре, а пък не са и много евтини. Аз си поръчах обикновено корито на "Чиполино" със стойка. Иначе, уж не купихме много неща, но сега ги пера и съм ги сортирала за 5 перални. И всички дрешки са за новородено.
Инче, успех днес на записа!  PeaceНие утре ще слушаме тонове.
Фейче, Хоуп, много ми е любопитно, как така се разплита този серклаж? newsm78 И аз съм със серклаж, но за такова нещо с док не е ставало на въпрос.
Към мамите, които си купуваха бебефони: Коя марка е за предпочитане? "Бертони" и "Чиполино" вкарват много смущения.

# 687
Лаленце аз повивалник няма да взимам а мисля нещо от рода на протекторите и да си го постелям на леглото с една пеленка отгоре.Така ми се струва по удобно за преобличане. А за ваничката ако е с шкавче за повиване ще е удобна за преобличане след това, но пък докато се къпе дали няма да се мокри другата част.Незнам.....

ПП Лали и на мен ми е това чудно и се чудех някой дали може да ми обясни.На мен малко по-малко от долу ми стърчеше и го рязаха стърчащото и накрая падна нещо като край и от тогава нищо. newsm78 #Crazy

Последна редакция: чт, 13 сеп 2012, 12:58 от Feq_na_z1bkite

# 688
Лаленце, Hug Аз съм се спряла на шкаф-вана на CAM, разгледай ги, ако искаш, чакат доставка от производителя в края на септември на различните цветове, мн е удобна и е сгъваема.

# 689
                 Прекрасен ден момичета  !!!  Hug   Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт