Пункт за изкупуване на хартия София, Дружба 2

• 9 471
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте, някой знае ли пункт за изкупуване на хартия  в Дружба 2 или в Дружба 1?

# 1
Преди години имаше на ъгъла на бл. 225 (между двете детски градини) в един трафопост. Не знам дали все още съществува.

# 2
  • София
Преди години имаше на ъгъла на бл. 225 (между двете детски градини) в един трафопост. Не знам дали все още съществува.

Съществува Simple Smile

# 3
А някъде из Младост? А и също каква е цената за кг, знам че няма да забогатея от това, ама ей така от любопитство Grinning

# 4
А някъде из Младост? А и също каква е цената за кг, знам че няма да забогатея от това, ама ей така от любопитство Grinning

В Младост не знам пункт, но този в Дружба беше някъде 7-8 ст/кг..за над 50кг. ми дадоха точно 4.05 лв.

# 5

Младост до блок 79 - метална барака.
цената варира но е около 9 - 10 ст /кг.

Но в Младост няма шанс да се класираме за хартия от контейнерите защото има 2 -3 микробуса с регистрация СО които обикалят ката ден и прибират хартията и каквото изпадне.
Въобще " Етническият транспорт " както казва Фандъкова е изместен от развитието на техниката...

# 6
А някъде около НДК има ли пункт , че чистя един апартамент там в който има тонове хартия

# 7
Здравейте, някой знае ли пункт за изкупуване на хартия  в Дружба 2 или в Дружба 1?

Срещу 150-то училище, по диагонал на входа на училището.

Хартия 1 кг - 10 стотинки;
Стъклени буркани - 4-5 стотинки;
Пластмасови бутилки от безалкохолни и мин.вода - 22 стотинки/1 кг;
Изкупуват се всички видове многократни (стандартни) бирени бутилки от бг производители, а еднократни бирени бутилки и амбалаж от вино и алкохолни концентрати попадат в общ стъклен отпадък, който струва 2 стотинки за килограм.

# 8
А какво е работното време? В събота там ли са ?

Общи условия

Активация на акаунт