дЪто бързо си вдигни и се отчети, че чакаме с интерес, поредната бейби вест!`09

• 27 480
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
Аглая, колко народ се канехме на Бейби Дизайна, накрая само ти и Рошли се навихте Peace

И аз съм се спряла на тази количка,но синята от старите модели.Скоро ще си я вземем  Mr. Green

# 211
  • Варна
Ева , каква марка е количката ?

# 212
Сега им гледах сайта, ама там вече ги нямат тези колички   Whistling или аз не можах да се ориентирам  Rolling Eyes Определено има разлика в цветовете  Heart Eyes А ти от къде я поръча?  Ще Мисляяяяяяя  Whistling Crazy Mr. Green

Какво имаш да му мислиш още бе мила? Да не би МПС да не е подсигурено?
eva_82 ,  Aglaya Много хубави колички  Hug Поздрави за избора!  Peace
.........защото от тази сутрин мисля,че ми пада "тапата".Не съм сигурна,но на това ми прилича... и аз да си призная  Embarassed вчера малко се понатоварих физически и мисля че това има отношение към "оттапването". Стискайте палци ,че ме е шубееееееееее newsm45
Мила, ако е слузесто, с леки кръвни примеси и жълтеникаво - да, може и тапата да е. Спокойно, не се шашкай, всичко ще мине гладко  Hug Аз вече с нетърпение чакам този момент,че така ми тежи вече.... Sad

# 213
  • Варна
Ева открих коя е количката. Сега търся мнения дали са здрави  Wink

# 214
  • Варна
Леле много ми е топло днеска ще умра. И ми е тежко само се търкалям и ям. Снощи моя мъж в 11 часа вечерта ходи да ми купува дюнер. Много обичам пък не бях яла много отдавна. Днес ходих на козметик. Почистиха ми лицето и си записах час за кола маска за понеделник и вторник, че да съм готова. Петък почвам глобулите за пречистване от гъби  Mr. Green. Свърших магнезия вече и остана само желязото и витамини. Момичета смятате ли да продължавате с витамините докато кърмите?

# 215
Скай, мерси
Mii,значи за една седмица не може да стане нищо страшно с бебка,защото и мен така ме вика след 1?Благодаря ти за отговора.Наистина ми е жал да не се мъчи,а сега ми стана жал и за твоето бебче,незнам от хормони ли е или вече ми идва много,но от както ми казаха съм като болна newsm45
Ариел,не са ми мерени тонове никога. ConfusedСамо ми пуска сърцето и ми казва колко удара в минута.Днес бяха 157.

# 216
Graco Symbio
http://www.youtube.com/watch?v=y7DVhcHABOg&feature=relmfu
Видях е на живо, лека е, много е маневрена за тук е здрава, но по БГ улиците не знам как ще е  Simple Smile
Четох за нея в бг мама вчера казват че е хубава  Simple Smile
Сега видях че си намерила марката  Simple Smile

# 217
  • София
Кей5 стискам палци  .... ако тръгне newsm32 успехче  Hug

Ох ох ох аз вече не мога да дишам. cry Смеят ми се в нас ама аз верно в банята във ваната ще си живея тия дни  sweating sweating sweating

# 218
Sentex, аз витамини през бременността не съм пила, но в момента в който родя смятам да почвам. Ако кърмя, живот и здраве, ще ги пия през целия период.

Ева, хубава количка, айде скоро да се вози собственика и  Hug

# 219
Key5,стискам палци!Не се страхувай,мила!Всичко ще бъде наред! Hug
Мели,и аз вчера мислех да ходя до Окръжна,но после си викам:"Ами като няма там да раждам,за какво?"Ако знаех,че ще ходиш,щях да присъствам само да се видим!
Утре ще ми оправят косата,а в събота-на кола!На малката съм забранила да излиза дотогава,макар че контракциите ми стават все по-чести и май се скъсява интервала.... #Crazy
За падането-сама съм си виновна,на моменти малчо като хукне и забравям,че имам корем и беж след него...
Една от нас, Hug!

# 220
  • където мечтите се сбъдват
Здравейте и от мен   bouquet
Чета ви редовно,но нещо ме мързунка да пиша  Simple Smile В началото на септември стягам и аз багажа и ще приключвам с останалите покупки.Количка последно Jane Muum,но ще я взимаме към средата на септември.Сега се почва едно ходене по лекари-консултации с кардиолог,анестезиолог,гинеколог от Девата,хематолог,отделно ЖК всяка седмица,една малка лудница  Crazy Не съм избрала педиатър  Rolling Eyes  

Ами МБАЛааааааааа, м**** си е е*******. Ще чакам аз чичо Гамишо да се върне от отпуск ooooh!
Не можах да се сдържа  Joy Joy Joy На Гамишев му излезе име-чичо Гамишо  hahaha

# 221
Миии, ти си била значи със седалищните бебета, а?  Hug Изобщо пък аз не съм заподозряла. Май в този кабинет всеки път се засичам с някоя мама от темата, много весело  Heart Eyes
Мдам, вярно и обсъждането за децата ни на подобна възраст...
Аз пък не смеех много да гледам към теб, докато ми точеха кръвчицата, че да не те притесня с нещо  Blush
Ние тъкмо се уговаряхме тогава с д-р Георгиев той да ми води раждането.
Мели, няма такъв поет като теб!!! И това също е прекрасно заглавие за тема - муахаха  Joy
Скай, за статията... Ох, много е индивидуално всичко - на теория звучи добре, всичко това го знаех още миналия път и внимавах много за нищо да не го насилвам детето и всичко само да си стане естествено, аз само да не го ограничавам. Така че той си живееше от 3-месечен на килимче на земята без никакви прегради, опитвах се да му привлека вниманието с играчки да пропълзи до тях, тоест първо да се обърне, после да пълзи - е, не - онова не се интересува от нищо, само си лежи и ме гледа влюбено, ако му изчезна от погледа - реве  ooooh! Подпирах му крачетата като е по коремче, за да се изтласква и да пълзи - цъ, не ще маймуната, пак ме гледа едно любовно и това е. Не искаше и сам да се изправи, нищо. А краката му супер здрави - той си стои без проблем прав на краката, а децата, които сами се изправят, им се гънеха като гумени във всички посоки и не можеха да се задържат на тях. Обаче пак се пробваха и се изправяха сами. Мойто не ще и не ще  ooooh! На 10-11 месеца някъде му взех проходилка (бях твърдо против тях) и малко живнаха нещата - то вече развито, иска да гледа от вертикално положение, ама не ще да се напъне малко... Та похвърча с нея, продължи да не иска да пълзи, но пък нон стоп ме хващаше за ръцете, за да го водя да ходи и голям ентусиаст и очевидно никакви проблеми не изпитваше във физическо отношение. Проходи на година и 1 месец, после се научи да пълзи... Не знам вече кое е грешно и кое - не, но знам, че не може да се подхожда еднакво към децата. Иначе съм напълно съгласна, че да юркаш детето да прави неща, за които не е готово, е тъпо и опасно, но ако видиш, че е готово, но просто поради незнайни причини не го прави само??? И сега е такъв - катери се по катерушките, но чака аз да му кажа, че може да се покатери, иначе не се сеща сам, че може... Не знам, много странен характер е и е доста нерешителен, а не е като да съм го ограничавала, напротив. Даже се зачудих в един момент дали напористите и екстремни бебета не са точно ограничаваните (например масово родителите не ги пускат да пълзят по пода  Shocked) и то точно защото са ограничавани. Не знам! Аз мойто си го оставях и в парка на тревата да си се въргаля колкото иска, та какво остава за вкъщи. А то само мен гледа!!! УжасТ!
Ейнджъл, Мии, стискам палци всичко да е наред  Praynig
Key_5, стиснати палци  Praynig  Hug

# 222
key5, миличка голямо гуш!  Hug И тапата да е, всичко ще е наред, ще видиш!  Praynig Hug
Франчи, ама не се претоварвай толкова. Знам, че нямаш търпение за среща с принца, ама постискай още малко  Hug Hug Hug Папкай едно бурканче Нутела и пълен релакс!  Mr. Green Hug
Ариелче, ами не си тръгна...реши да остане до неделя...аз вече съм...  newsm19  341uu
Измъквах се за разходчици предните дни ама стана много топло и сега съм заточена в къщи и заредена с енергийни напитки  Joy Joy
Фейтче, количката е супер!  Party И една моя приятелка я има и е много доволна. Не му мисли а количката си закупи  Mr. Green Hug
Ангелче голямо гуш и за теб и много стиснати палчета, всичко ще е наред с бебо! Hug

# 223
Цитат
Ами МБАЛааааааааа, м**** си е е*******.

хахах, как добре ме  мотивира да ида да раждам там.... Joy
кажи нещо хубаво де... не може да е нямало.... Добре, че лекарката, която съм си избрала е пич и половина Simple Smile Тя е единствената ми надежда, че нещата ще минат добре в МБАЛ  Hug
Някой питаше за термометъра от списъка... искат го за майката. Аз съм си взела един смешен дето се подмяташе из къщи... а иначе  си взех от онзи от ЛИДЛ и си го пазя за беба...

Бейби дизайна като качество и изработка ми се виждат по-здрави от Кангарото... затова и се спрях на тях... както и по-лесни за сгъване... а моята я очаква яко сгъване и разгъване... Ще я държа в багажника на колата... че.... и аз като Фейт 5 етаж без асансьор... ще ми се разкаже играта....

За секса... не ми се прави ... свикнах цяла бременност без, ММ го е страх ама... май ще се принудя тия дни... казах му "Страх, не страх... имаш родови пътища да прокарваш... готви се"  running

# 224
Сега им гледах сайта, ама там вече ги нямат тези колички   Whistling или аз не можах да се ориентирам  Rolling Eyes Определено има разлика в цветовете  Heart Eyes А ти от къде я поръча?  Ще Мисляяяяяяя  Whistling Crazy Mr. Green

Какво имаш да му мислиш още бе мила? Да не би МПС да не е подсигурено?

Е как какво ... коя количка да си вземем ... тази или на Кенгуруто!
Трудно ми е да рискувам и да поръчам количка, която съм виждала само в сайт Peace. Не знам цветовете точно ли отговарят, пък те снимани само отпред без детайли. Друго си е да се види по обстойно и да се разгледа. Просто в Пловдив няма такива колички. Трябва да ходим или до София или до Ст. Загора  Peace

Ще мисля още малко, че време не остана ooooh!

Оооо Ариел ... key5 Значи скоро да чакеме новини  Mr. Green

bydik А ти как си ... насрочихте ли вече дата  Hug

Бейби дизайна като качество и изработка ми се виждат по-здрави от Кангарото... затова и се спрях на тях... както и по-лесни за сгъване... а моята я очаква яко сгъване и разгъване... Ще я държа в багажника на колата... че.... и аз като Фейт 5 етаж без асансьор... ще ми се разкаже играта....

И моята ще я чака абсолютно същата съдба  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт