дЪто бързо си вдигни и се отчети, че чакаме с интерес, поредната бейби вест!`09

• 27 489
  • 729
  •   1
Отговори
# 195
Ехеее, здравейте! Да не ви остави човек за малко и ще изпишете тема и половина  hahaha hahaha Имам доста да чета.
Да се отчета: ЖК мина добре, растем бързо и сме с още 4 см по-големи. АГ-то ми каза, че настъпили 10.09 ще я чакаме или с други думи едва ли ще си изчака термина   ooooh! Това от своя страна ме амбицира да започна да чистя и оправям, че време няма. А мъжо се шашна - миличкия  Laughing

Мернах едно бебче в предната тема. Да е живо и здраво, а на мама му - бързо въстановяване  Hug  bouquet
Така, връщам се да чета  smile3529 atwork

# 196
Ами Ангелче какво да ти кажа. Наблюдение изкъсо. Ако искаш мини още във вторник на преглед после в петък и така преглед за преглед. Нищо неможе да се каже защото никой незнае как ще се развият нещата, дори и лекарят ти. Наблюдение му е майката. Ако трябва ще го извадят по раничко и ще ти бият една инжекцийка за дробчетата и после ще постои в кувиоз.

# 197
Аз пък имам следното питане към мамите, които вече знаят,че ще са със секцио: Всички ли ще са с планово секцио(с определена дата)или има такива,които са решили да изчакат да започне раждането само и тогава да отидат в болницата-един вид по спешност секцио ще се получи,но пък поне бебето ще излезе в деня в който то си е решило.И ако има от вторите как се разбрахте с лекарите?

На мен това ми е драмата от тази сутрин. След прегледа се оказа, че второто секцио наистина няма как да е непланирано и искат да е максимално рано. При първото докторът настояваше за някаква си дата 10 дни преди термина, но след хиляди уговорки ме записа за 4дни преди термин, а водите си изтекоха 3дни преди това и от планирано, набързо стана непланирано секцио...и аз така се кефех, че малкият си избра сам датата. Уви сега не става и на мен ми е криво smile3516

Скайче, запази си статията за след няколко месеца, че тогава наистина ще има нужда да се убеждават мамите, че не е нужно да се помага на мъниците, и колкото по-упорито се мъчат сами, толкова по-добре....поне така ни обясняваха ортопедите от Горна баня...

# 198
Мелли, разкажи как ти се стори МБАЛ на отворените врати Simple Smile

Оххххх, аз имам чувството, че до Коледа няма да родя... нямам никакви признаци,  а вече не издържам... нервно ми е, избива ме на рев постоянно, тормозя ММ, че и себе си (ама себе си по-рядко  Mr. Green).... много ми тежи вече....

Моята количка  е бежовата...

и аз като рошли отначало бях харесала зеленото, но се оказа, че харесвам стария вариант на зелената количка... новия ми идва една идея по-зелен отколкото мога да понеса....
Айде... да излиза това бебе, че да си види хубавата количкааааааа   baduu

# 199
Скайче, запази си статията за след няколко месеца, че тогава наистина ще има нужда да се убеждават мамите, че не е нужно да се помага на мъниците, и колкото по-упорито се мъчат сами, толкова по-добре....поне така ни обясняваха ортопедите от Горна баня...
Нищо не пазя - който разбрал, разбрал. И никого не убеждавам. Който искал чул ме, който не искал не чул. Всяка майка си гледа детето както намери за добре. Аз чета и запомням каквото ми е нужно и продължавам напред.
Айде отивам на преглед. Много ви здраве  Hug Heart Eyes

# 200
зайче може да се засечем ако не ме домързи да излизам днес де Laughing Embarassed

# 201
Aglaya И си мълчиш, че имаш същата количка  Mr. Green
Моля те качи две три снимки да я видяяяяяяяяя  Praynig Hug
А къде може да се видят старите модели  Outta Joint

# 202
Фейтка, имам я, ама си стои в кашона несглобена... Embarassed Като я сглобим ще снимам ама не знам кога ще е това... че ще трябва и нея да обикалям като е готова... а си заема място...

Всъщност разликата между новите модели и старите е, че вече има цвят бежово и че зеленото е малко по-различно... и естествено е вдигната цената... хаха...  Mr. Green Mr. Green
Това е старото зелено, което харесвам:

а това новото, което не ми допада:

не знам дали някъде по интернет магазините не са останали бройки от старите цветове, но по магазините почти няма...

# 203
Сега им гледах сайта, ама там вече ги нямат тези колички   Whistling или аз не можах да се ориентирам  Rolling Eyes Определено има разлика в цветовете  Heart Eyes А ти от къде я поръча?

Ще Мисляяяяяяя  Whistling Crazy Mr. Green

# 204
  • При моите мъже...
mamanaalex,  Mii и аз съм в МД но на 31(петък). Док каза че нямало нужда да лежа съботата и неделята там. Вие ще  стоите ли?
И аз се надявам да мога да се измъквам поне за някой друг час, а уикенд да ме пуснат да си се прибера, ама знам ли как ще бъде... Rolling Eyes Даже тайно се надявам да ходя сутрин на изследванията и тоновете, да си ме водят стационар, а да си спя в къщи... Blush

Melly.G hahaha hahaha

angel_bbb, аз също съм така - на бебо му се вижда тиквата, гърба, дупето съвсем спокойно. Водата е много кът (щом сама си направих педикюра вчера Crazy) и затова до сега ходих всяка седмица за наблюдение, а във вторник ме вкарват за всекидневно наблюдение до края. Много добре те разбирам, първата седмица бях в някакъв постоянен ужас, но някак си свикнах, пък и си вярвам на лекаря. За момента всичко е ОК, само дето бебео наддава два пъти по-бавно от нормалното и ако спре да наддава съвсем - ще го вадят веднага. Малкия в 2300 нейде в момента Tired
По-страшното е да ти се случи в началото на бременността това, сега трябва основно наблюдение...

Баткото проходи на 1 г. 3 м., от които последните 2 ни води за ръчичка, че го беше страх да ни пусне - после беше супер стабилен и направо бягаше, почти не е падал. Колкото по-късно - по-добре, изобщо не бързам да ми прохождат Joy

# 205
Прегледа при акушерката мина добре, но закъснях за срещата...вратата се развали и не можех да заключа  Crazy 10мин.  се мъчих..таксито дойде аз продължавам с напъните  Crazy  таксиджията ме почака 5 мин.  и викам  дай да тръгвам без да съм заключила.... Rolling Eyes срещата е важна не бива да е пропускам... Simple Smile
На път за болницата получих смс от кумата  Rolling Eyes не ми е писала и не сме се чували от.......вече не помня от кога....много отдавна.....та да ми пожелае успех....
Като си говорите и показвате пак колички да си покажа моята  Simple Smile вчера нямах време  Simple Smile

# 206
  • Бургас
Марти, на следващите президентски избори с ТАЗИ Бюлетина Mr. Green Набирам вече средства за предизборната си кампания.  Laughing
Аглая, колко народ се канехме на Бейби Дизайна, накрая само ти и Рошли се навихте Peace Обаче от туй, фешън зеленото, направо могат да ти окапя зъркелите......поне на снимката е много наситено. Peace
Ами МБАЛааааааааа, м**** си е е*******. Ще чакам аз чичо Гамишо да се върне от отпуск ooooh!

Последна редакция: чт, 23 авг 2012, 15:48 от Melly.G

# 207
Ева ... много е хубава количката  Hug

# 208
ro6li4ka, Eva_82 честито за количките.
Mishony ама той не си ли тръгна вече?
Мммдааа, Динята я няма! След някой и друг час и пъпеша ще изчезне!  Whistling

Какво си се начумерил бе адашче?
Тъжна е моята душа,
че не мога да реша,
кое повече ми тежи - корема или г**за. С извинение ама е така Tired
Мелииии - с теб ми се осмисля деня, ей!  Hug
kalinas много хубава  Heart Eyes
angel_bbb а тонове слушахте ли? Те там преценяват дали 'страдат', а иначе допреди да започне раждането постоянно се произвеждат води и си има, доколкото аз знам. За другото Miiii ти е писала.

Ние сме с чудесни тонове - както няколко дни беше съвсем утихнала, днес малката ще пробие корема.
Гледа ни док - 3400гр, лелелеле , това е +- 200гр. грешка от апарата, ама пак.
Та вика - записвам те за 31-ви, ама няма да се видим тогава - звънни ми като родиш да ми се похвалиш  Laughing
Вика тея дни ще е - току-виж Събота-Неделя ви сюрпризира Simple Smile Е, айде - чакаме я. Татко ни днес си идва, вече сме в Девата, та няма какво да я спира  Whistling Crazy

# 209
Привет!
Мислех,че ще меи зненадате с бебе ,ама виждам че до момента няма.Довечера съм на ЖК-ако устискам.........защото от тази сутрин мисля,че ми пада "тапата".Не съм сигурна,но на това ми прилича.И сега какво?Довечера ще питам док кога да очаквам включване,защото към момента нямам никакви други признаци.Ама и аз да си призная  Embarassed вчера малко се понатоварих физически и мисля че това има отношение към "оттапването".Както и да е.............станалото -станало.Ще се отчета след прегледа,но не обещавам кога ще е,че не се знае какво ще става.Стискайте палци ,че ме е шубееееееееее newsm45

Общи условия

Активация на акаунт