дЪто бързо си вдигни и се отчети, че чакаме с интерес, поредната бейби вест!`09

• 27 508
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
Ами то май и от лекаите зависи снаха ми първия път роди със секцио като изчакаха само да тръне бебето но втория път и го отказаха като вариант ,явно са преценили ч е рисково в нейния случай newsm78

# 151
Добър ден!

Благодаря за закуската и кафенцето  Hug Вземам си от всичко, че ме мързи да се мръдна само, камо ли да готвя  Laughing

Леле, аз мрънкам, но Стаси направо се изтормози, нямам думи. А защо след като има показания за раждане, контракции на 3 минути, я задържат толкова много и мъчат. Нали вече е в 9-ти месец. Да се ражда вече тази госпожица, стига е тормозила мама. Стаси, стискам палци, мила  Hug

При мен нищо ново, мързел, мрачно настроение и чакане. Чувствам се перфектно, без грам неразположение, даже и вече не ме блъска така силно и болезнено. Сякаш няма да раждам, а тепърва почвам да си бременея  ooooh!  За това и не пиша, но ви следя изкъсо.

Хубав ден на всички  Hug

# 152
  • Варна
Аз отдавна не бях сядала на компа. Все от телефона ви следях и пишех (там няма картинки и лентички, мобилна версия). Ама днес се излъгах и седнах и какво да видя а бе момичета ще ме побъркате с тези закуски. Едно е да ги четеш, съвсем друго да ги видиш. Аз от няколко дни си мечтая за такива кроасани. За девет месеца бременност , едва в този месец започна да ми се преяжда...ама няма кой да ми носи.... smile3514

# 153
Добро утро и от мен. След като нощем не мога да заспивам до 2-3 и аз сутрин спя до по-късничко  smile3507
Фейт, това за костите все едно аз съм го писала - много е гаднооо  ooooh!
Поколоко, мерси че сподели разказа за раждането - много се възмутих за тази акушерка, направо  #Shocked А снимката на Пламен и татко му е много мила.
Дано и при Канела всичко да е наред и да се включи скоро да разказва  Praynig
Адашче, стискай зъби - на ФИНАЛА си и без мрачно настроение, моля  Hug  Hug  Hug
Стаси  Hug  Praynig
Аз излизам малко по задачки, като се върна дано имаме добри новини  smile3503

# 154
При второ секцио не чакат, че от контракциите може да се получи раптура е опасно. Но да от лекарите зависи. Аз за това казвам, че в ОБ след първо секцио, задължително те планират за второ. Не правят компромис. Но незнам как стоят нещата ако си на основание отлепяне на ретината.
Канела утре трябва да ги изпишат. 4 дни е престоя след секцио в АГ.
Марти ден два преди раждане спират да се бутат особено. Чела съм а и при Никс беше така. До два дни си родила да знаеш. Кой ти е вестител да знам кого да тормоза за прогнозата си.

# 155
Fate е на линия Simple Smile.

Melly,ти къде си? newsm78

# 156
хахаха поздрав за всички днес с песента Динята я няма!

# 157
# 158
Какво си се начумерил бе адашче?

# 159
Брейй, изчетох ви. Чета аз, а то все нови и нови страници

И на мен не ми е ясно защо задържат Стаси, то направо започва да прилича на подигравка  #Cussing out Тя с избор на екип ли е, някой знае ли? Че в МД ако не си плащаш те мотат като луд, лично съм го виждала миналия път  #2gunfire

И на мен ми се ражда, ама като гледам колко е дълга опашката преди мен...

# 160
Много стиснати палчета на Стаси, но си е по добре бебчето да постои още малко вътре, че тя преди някой друг ден влезе в 9ти месец...Поне още седмичка да задържат нещата за да е на термин 37 седмица Simple Smile
Аз да се похваля че вчера си капарирах количката и нямам търпение да пристигне другата седмица в магазина за да мога да я видя...За мой кеф таткото се съгласи да е зелена и сега остава само да си изчака бебчо да се роди и си я вземаме... Mr. Green

# 161
  • София
добро утро  Hug има ли други с болна опашка  Shocked така ме боли кокала  ooooh!

Споко, Анхелка, мен ме боли опашката от 6-ия месец. Hug
 Гледай да не сядаш на твърдо,че тогава повече се усеща. Heart Eyes

# 162
Здравейте момичета Hug
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ, ГУШНАЛИ ВЕЧЕ СВОИТЕ БЕБОЦИ sohappy
Мъжо вече е по-добре, има апетит и мерак за кафе newsm44
Успех на всички мами с прегледи днес, аз не съм ходила от вече трета седмица, доки е в отпуска и се връща от 27-ми август, последно бях на следене на тоновете в началото на август. Whistling
 Та днес вече не издържах и си записах час при Мерджанов, дано всичко е наред с нашата бебока Praynig
За Стаси стиснати палчета, наистина се измъчи миличката-неостана Heart Eyes
Рошличка, честито-много е хубава Grinning
Анхелка и аз имам такива болки, кога отпред, кога отзад, най-вече сутрин, когато ставам от леглото. ooooh!

# 163
  • Бургас
Здравейте и от мен! Днес ходихме до Бамболино( Тета   bouquet) Купихме дрешките, които искат за болницата взех си и нещата, които са за мен. Дамо да ви питам пише, че трябва да нося термометър. Той за мен ли е или за бебето, за да знам какъв да приготвя. Останаха ми само памперсите за болницата да приготвя. И да изпера де. Но това Бамболино е прекалено близко до нас, мамка му, ще трябва да го избягвам.

Ro6li4ka и аз я гледах тази количка, даже май зелена беше, но на моя невероятен ръст ми се стори висока, най-ми ходи Cangaroo -то

# 164
Рошличка, честита количка, със здраве да си я ползвате  Hug. Моята етърва си купи същата, само че в червено, ходихме заедно да я вземем, много ми хареса  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт