дЪто бързо си вдигни и се отчети, че чакаме с интерес, поредната бейби вест!`09

• 27 892
  • 729
  •   1
Отговори
# 420
Специално за Барбера, да не се притеснява пред мъжа си  Joy

# 421
Ох Мели как съм се смяла с твоята газова история в магазина. Уникален майтап си!  Joy Joy Joy
velviamo задължително си пий лекарствата. Комбинацията белтък и високо кръвно не е влудяваща. Аз за сега ще карам без, но нямам белтък и обикновено ми е 130/80. Сега го следя сутрин вечер и снощи беше 125/80. Дано задържи така около 125-135 поне до 1 септ.
Пипи с тази свинска мас не става ли много тежка. Еле пък киселини после. Риба тон е сред забранените храни за бременни. От строго забранените.
По важната тема - аз проблеми нямам.предполагам е от високия корем.
Аз днес съм с Нико в къщи. Ходихме на профилактичен и се уговорихме с ЛЛ да поеме бебето. Снощи спахме доста по спокойно, но навън сега е мор.
Ева 82 защо си без аватар. Едвам те разпознавам.

# 422
Ева 82 защо си без аватар. Едвам те разпознавам.[/color]
уф...щото ми е толкова акъла...правих се на "хакерка"  и аватара ми изчезна...сега за да сложа същата картинка трябва преди това да е намаля а нямам време за това  Embarassed  и не помня как ставаше  Embarassed ако някой иска да помогне  Embarassed ще се радвам  Hug

Последна редакция: пт, 24 авг 2012, 12:20 от eva_82

# 423
хайде мами  Grinning нямаме ли си ново бебче  Hug имам чувство, че някой е родил и не се е отчел  Mr. Green

# 424
хаха лелеее Joy Joy Joy Joy изчетох ви и семея като шашавите Laughing и мъжлето вика какво бреее хахаха,и аз -емиии пърдим си явно всички мамчета хахаха Joy
ама не ми се случва често де,а по скоро ненадейно Joy
стискам палчета за мамите на изследванията Hug
питката е страхотнааа и аз ще направя сега като влезна в 9-ти месец нали се меси и се отива на църква Party
на вън е страшен мор...тук съм пуснала един вентилатор амааа кел файда ooooh! кучето се е разляло по гръб и така спиии че чак потрепва Mr. Green,а аз се набамках с течен шоколад и кафе Mr. Green
след малко паля джапанките към Джъмбо за кутий да си досъбера нещицата от тоалетката Blush
мами кога влизам в 9-ти месец newsm78 сега на 27-ми ли или на 30-ти newsm78  термина ми е на 27-ми септември Thinking

# 425
Много хубави теми напоследък захващате, поне вие ме разсмивате  Hug
Аз много хъркам напоследък, усещам се и се стряскам. Не мога да се трая, но милото мълчи, не се оплаква.

Няма да раждам скороооо, никакво разкритие, шийката не се е скъсила, въобще красота отвсякъде. В понеделник пак ме вика. В сряда каза да си вземам багажчето и да отивам в болницата, да решават какво да ме правят  ooooh!
Но с лежане вкъщи нямало да стане, посъветваме наистина събота и неделя да правя големи разходки.

# 426
Франчи у Шейновото си го смятат от 27 август че си в 9-тия. Малее къде ти вентилатор без климатик в тая жега не може Crazy Ела ни на гости с кучо и мъжо на хлааад  Mr. Green

Мартичка Секс пробвахте ли?  Flutter А и качване на стълби! Докато лежах в болницата на много девойки им се пукаха водите докато ги юркаха по стълбите  Laughing

# 427
лелеее мартичка развълнува ме лентичката ти-термин за раждане-днес Hug

# 428
хах смях! и трите екстри заедно си е живо шоу и срам за пускащия Embarassed Laughing Laughing Laughing
взеха ми кръвчица и си взех и обменната карта - АГ-то ми е писала  в нея очаквано раждане на 13 Heart Eyes ха дано:))

# 429
зайчеимам климатик,ама рядко го пускам,че ме е страх да не простна Whistling ами и на мен ми се връзва да е на 27-ми,защото е точно месец преди термина Crazy лелееее многооо ми е напрегнато,даже снощи си поревах....викам на Антониос-милоооо беее аз след б1ста колко време не можех да мръдна и на аълин живеех....а сегаааа----страх ме ееее Cry и ме беше хванало шубето дали ще си раздвижа краката отново Tired ужас луда работа Whistling

# 430
зайче оная девойка малката от мойта стая не спря да катери стълби хаха а тя в прочем кога роди newsm78  разбра ли ти? как мина-система ли и сложиха накрая

# 431
Мартичка  Hug

ох и аз само говоря за разходки и стълби, пък още си седя вкъщи, никаква ме няма  Mr. Green

а най-големия ми страх е нощем, завивам се под одеалото и треперя от страх да не го снеса  hahaha само през деня съм смела  Sunglasses

# 432
Май,май на бебоците не им се излиза нещо.Колко е хубаво на сигурно в маминото коремче Heart Eyes
Мартичка,силно гуш и дано скоро се появи бебока  Hug
А пък за хъркането-какво хъркане като изобщо не мога да спа.Снощи се събудих къде 1 и до 5  smile3556 чак и песа развръхтях.То не беше ставане.лягане,обиколки е,не та не.Не идва пустия му сън #Crazy
Хихихи,за пръц-тръц не ми се е случвало освен в 00.Сигурно е мнооогоне приятно на обществено място да се пусне една звучна  Laughing,но пък е простено-бременни какво да ги правиш  Hug
Франчи,моя пес вече си намери място и както личи си му е много удобно-под кошарата на бебо.Още щом я сглобихме и оня се нахака от долу Laughing

# 433
Мама Зайка, пробвахме  Flutter, няма полза. Упорито нашето Саши  Laughing

Изнервящото е не че не се ражда на термин, а че казват, че няма никакви признаци и скоро няма да тръгне  Tired

# 434
МАртичка, айде де Simple Smile
насили се малко  Laughing
леле не съм доживявала до сега дата на термин Confused
кой знае какъв спек е Rolling Eyes

успех мила  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт